Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ben gündüz yabancı arkadaşlarla oynamak için çıkmıştım kulüpten. Başka biri var mı davet gönderebilen?

Neden çıktın kulupten ?
    Kulupten çıktıgında istatistiklerin sıfırlanıyor galiba bilmiyorum.

Gündüz arkadaşlarla oynadım yabancı bir kulüp. İstatistik önemli değil zaten kayda değer bişey yoktu
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    İlker veya evren sana davet atsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Akşam girince Evren atmamışsa ben atarım sana daveti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Akşam girince Evren atmamışsa ben atarım sana daveti

Tamamdır abi
  • Kulübe gelen yok mu beyler?
  • Ya bu 14'de çok mu karman çorman ortalık yoksa bana mı öyle geliyor? Fifa 13'de de zordu ama bunda top gelir gelmez biniyolar arkama zaten bi temas oldumu pasda veremiyosun bide gündüzleri daha güzel oynanıyor.. Akşam 1sn falan geç algılama oluyor. Yinede bu akşamki maçlar güzeldi
  • dun bende sonra oynadiniz mi? ne oldu Div 5'e ciktik mi?

• Selem herkese

Aramıza umut adında yeni bir arkadasımız katıldı CB mevkisinde görev alacak 23 yaşında Ankaradan kendisi..

Aramıza hoşgeldin diyor başarılar diliyoruz..

Umut sende konuya yazarsın...
  • Sizden sonra 6-7 kişi toplandık tekrar, sabahı ettik 5'e çıktık 4 için 1 maçımız kaldı. Gayet güzel maçlar çıkardık diye düşünüyorum ama her ne hikmetse hedefi bulmayan kafa vuruşlarımdan sonra 2 uçak,bir helikopter ve 1 uzay mekiğinin saha civarlarına düştüğü haberi gelmesi ilginçti
  • quote:

Sizden sonra 6-7 kişi toplandık tekrar, sabahı ettik 5'e çıktık 4 için 1 maçımız kaldı. Gayet güzel maçlar çıkardık diye düşünüyorum ama her ne hikmetse hedefi bulmayan kafa vuruşlarımdan sonra 2 uçak,bir helikopter ve 1 uzay mekiğinin saha civarlarına düştüğü haberi gelmesi ilginçti

Süper ilker tebrikler valla
    Kafa vuruşları benim işim kulubte :)

• Dostum nerelerdesin ?
    Kulubte bulunacakmısın ?
    Görünürde yoksun hiç!
  • Neredeyse her topu alıyorum,indiriyorum ama savunmacılar özellikle duran toplarda fukara sümüğü gibi üzerime yapışınca sıkıntı olabiliyor. Hareketli toplarda sıkıntı olmuyor pek Zaten gol atmaktan çok attırmayı seviyorum,acaba adamı target man yerine creator forvete mi çevirsem?
  • quote:

Neredeyse her topu alıyorum,indiriyorum ama savunmacılar özellikle duran toplarda fukara sümüğü gibi üzerime yapışınca sıkıntı olabiliyor. Hareketli toplarda sıkıntı olmuyor pek Zaten gol atmaktan çok attırmayı seviyorum,acaba adamı target man yerine creator forvete mi çevirsem?

Ben olmadıgım zamanlarda cretor a çevir evet olabilir ben oldugum zamanlarda target man daha iyi oluyor..
  • dün gece beraberdik arkadaşlarla evet bu ara giremedim pek. bu aksam da burdayım ama
  • Tamamdır öyle yaparız o vakit.
    Bir de kulüpte olup davet atılmasına rağmen dönmeyen,cevap vermeyen arkadaşlar var. Bir konuşsak herkesle,devam etmeyeceklerse biz de kadroyu yavaştan son haline soksak diyorum
  • Hos geldin abi. Ben de CB'yim ve Ankara'dayim. yas 17. zaman gectikce tanisiriz

• Hoşgeldin kardeşim
  • kulup yapabilecek olan varsa ben gelebilirim

• Kluptemisiniz arkadaslar ona gore ps4 acmayi planliyorumda

• Niyetim vardı gelmeye ama kız arkadaşımın işgal birlikleri ile gelmesi sonucu bir kaç saat rötarlı girebilicem. Akşam 8 gibi müsait olurum tahminen.

1 saate psn'e geliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 2 Mart 2014; 20:15:51 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.