Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun ben sabah baktim 11 gibi kimse yoktu aksamda saat7-8 arasi aciktim hatya 9 du sanirim tam emin degilim yine kimse yoktu pazar gunu baya kisir gecti sanirim bilmiyorum oglen giren eden varmiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam 7 den itibaren oyunda olcam 10 a kadar

• Ben 21:30 civarı girdim,gece boyu online oldum ama pek kimse yoktu. Party chat sorunu olduğundan toplanılmadı diye düşündüm.
  • TAKIM GENEL İSTATİSKLERİ

OYUNCU GENEL İSTATİSKLERİ

• Takım ile ilgili genel verileri konuya koydum arkadaşlar.
    Emeği geçenlere takım adına çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 3 Mart 2014; 15:27:38 >
  • Ellerinize saglik guzel olmus istatislikler bu clean sheet neyin nesi genelde kaleciler oluyor yani oyle biliyorum ama hic arastirmadim bizim defans oyuncularindada var ve 10 kisiden baska oynayan yokmu takimda ? Istatisliklerde gercekten oyle gibi cunku hep ayni isimleri goruyorum oynarken daha iyi tam takim oyunu olmus oluyor. Bu aksamda gelmeye calisicam

• İlker, Evren son maç kalmış galip gelinirse division atlanacak çok önemli bir maç!
    Kalabalık olmadan bu maça girmeyelim ben olayım veya olmayayım önemli değil kalabalık olun yeterki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Ellerinize saglik guzel olmus istatislikler bu clean sheet neyin nesi genelde kaleciler oluyor yani oyle biliyorum ama hic arastirmadim bizim defans oyuncularindada var ve 10 kisiden baska oynayan yokmu takimda ? Istatisliklerde gercekten oyle gibi cunku hep ayni isimleri goruyorum oynarken daha iyi tam takim oyunu olmus oluyor. Bu aksamda gelmeye calisicam

Clen Sheet sicili temiz sabıkasız demekte burada ne anlam taşıyor çözemedim sarı veya kırmızı kart ile alakalı bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Ellerinize saglik guzel olmus istatislikler bu clean sheet neyin nesi genelde kaleciler oluyor yani oyle biliyorum ama hic arastirmadim bizim defans oyuncularindada var ve 10 kisiden baska oynayan yokmu takimda ? Istatisliklerde gercekten oyle gibi cunku hep ayni isimleri goruyorum oynarken daha iyi tam takim oyunu olmus oluyor. Bu aksamda gelmeye calisicam

Clen Sheet sicili temiz sabıkasız demekte burada ne anlam taşıyor çözemedim sarı veya kırmızı kart ile alakalı bir durum değil.

Eger defans veya kaleciler gol yemeden maci tamamlarsa Cleen Sheet oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum. Son maçı alırsak üst lige çıkıyoruz. En az 5-6 kişi olmadan girmemek lazım. Akşam gelicem kısmetse,inşallah toplanırsak bir üst ligi görürüz
  • Dun gece kimse yoktu ya. Chatteki skintidan olabilir. Bu aksam toplaniyo muyuz ?

• Arkasaşlar chatte bir sıkıntı yok aslında.
    Ben okadar kişi topluyorum hiç sıkıntı olmuyor.
    Modeminizden dmz i aktif edin ps4 network ayarlarını manuel yapın ip atayın yoksa chati kuran kişi bunları yapmazsa hep sorun yaşarsınız.

İlker ve Evrenin bu ayarları yapması gerek ben online oldugumda chati kuruyorum zaten olmadıgımda sıkıntı oluyor.

Ps genel sayfasında bu chat olayı belirtilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 3 Mart 2014; 16:45:24 >
  • quote:

İlker, Evren son maç kalmış galip gelinirse division atlanacak çok önemli bir maç!
    Kalabalık olmadan bu maça girmeyelim ben olayım veya olmayayım önemli değil kalabalık olun yeterki.

Bence bu oyun için en ideal 4 kişi. Kalabalık olunca daha iyi olur düşüncesine karşıyım. Tabii herkes mevkiisinin adamı olursa 11 kişi en iyi ama böyle takımlarda çok az var
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Hayır 4 kişi ideal değil berkan.

• quote:

Hayır 4 kişi ideal değil berkan.

Benim düşüncem böyle. Geçen sene sadece 4 kişi div 1 e çıktık ve 6-7 kişilik rakiplerde geldi yendik. Hatta bir çok maçı sadece 2 kişi oynayarak kazandık ama 2 kişide sarmıyor tabi .)
  • bu akşam biraz maç yapalım,,,
  • Herkese merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalejra1 -- 13 Haziran 2024; 0:53:45 >
  • Kesin bir toplanma saati var mı, ben ara ara giriyorum ama kimseyi yakalayamıyorum

• bu hafta yokum cumartesi gunu okulda cok onemli bi deneme sinavi var. bu hafta defans yeni gelen Umut abiye emanet

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.