Şimdi Ara

[PS4] Fifa 15 CHAMPIONS LEAGUE 32 KİŞİLİK DEV TURNUVA! ŞAMPİYON: LİVERPOOL (Arnold Schwarzenegger) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
2
Favori
13.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Roma 0-2 Bayern Münih
    Bayern Münih 1-1 Roma
  • Arkadaslar hazirim buyrun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun alındı
  • Shaktar Donetsk 1-2 Milan
    2.maçı da yaptık.
    2 maçta birbirinden zevkli ve çekişmeliydi.
    Maçlar için teşekkür ederim :)
  • benfica leverkusen monaco nerelerdesiniz ? online im .
  • Ajax psg barcelona bugun saat 17.30 dan 19'a kadar. 22'den 01.00'a kadar online im...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Eylül 2014; 9:41:29 >
  • Arkadaslar bu arada su manual assisted olayina bir kesinlik getirecek miyiz?

Ben manualden baska oynamam mesela. Ama karsimdaki assisted oynuyorsa haksizlik olacak. Buna bir ayar getiremez miyiz?

Dun cok farkettim bunu cunku. Ne zevk aliyor insanlar assisted dan anlamiyorum. Komik yani.

Nasil ki tactical defending zorunluluksa online da, manuale de zorunluluk getirmeliyiz. Olmaz boyle yoksa. Assisted oynayanlari rakip olarak degerlendirmiyorum acik soyleyeyim.

Hani o kadar transferler vs. gibi detaylar var ligimizde. Kalkip da assisteda izin verirsek heba olur, sahsen benim hic eglencem kalmaz maalesef.

Adamin yukaridan yolladigi tutuyor, paslari tutuyor sutlar tutuyor. Pinpon gibi. Boyle futbol mu olur abi.

• - mg21 ==============> garamalli ==============> Chelsea oyun alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Beşiktaş'la career açtım,alışmaya çalışıyorum. Özellikle senelerce santraforsuz bir takıma alıştıktan sonra Demba Ba'ya adapte olmak zor oluyor Ama oyun çok güzel olmuş,ne hızlı ne yavaş,tam tadında

cenk tosunla beraber denedin mi daha etkili oluyor tek forvete göre

• Bugün gece 12 gibi bende online olucam.İsterseniz bugün maç yapabiliriz.Assisted olayına ise iki yıldır adam akıllı oyunu oynamadığım ve hatta almadığım için alışmam için online olarak bir kaç maç yapmam gerekebilir.Fakat benim için herhangi bir sıkıntı olmaz manuel oynarım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 24 Eylül 2014; 11:19:29 >
  • Oyunu aldım maclara hazırım.
  • Bilbao online.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel cok ekstra bir durum herkes oynayabilecek diye bir durum yok ve boyle bir kistasta yok oncelikle gecerli olan kontrol ayari asistantdir.

Fifa 09dan beri yapilan butun turnuvalar bu sekilde yapildi yani genel kabul goren kural budur manuel yapmak isteyen rakibi ile anlasip yapabilir onun disinda manuel ayar yoktur turnuvada.

Kontroller ile alakali tek onemli kural tactical defans zorunludur

Turnuva resmi olarak 26.09.2014 cuma gunu basliyor o gune kadar yapilan korsan maclar gecerli olacaktir tabiki :)

Bugun oyunu alip almadigi ile alakali donus yapmayan arkadaslar ile irtibata gecicem duruma gore yedek arkdaslardan alim yapabiliriz

• Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Pektemek ile denedim biraz,o daha pırpır aralara falan sızıyor,etkili de oluyor ama hafif kazma
  • merhaba beni turnuvaya alabilirmisin psn:atahan_789 bn aldım bile fifa 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterlin36 -- 24 Eylül 2014; 14:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Dexter M - uncharted109 'da katılmak istiyor.

PSN ID'm mertsahin3

Dexter M - uncharted109 oyunu aldımı ?

birde kendisinide konuda aktif olursa iyi olur sonra rakipler karşılaşmakta sıkıntı çekiyor.
  • Pampalar ne zaman yapmak istersiniz maçları ister alışın isterseniz hemen yapalım ben hazırım
  • Hocam herkes maçlara başlasın mı yoksa belli bir program çerçevesinde mi yapacağız maçları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Dexter M - uncharted109 'da katılmak istiyor.

PSN ID'm mertsahin3

Dexter M - uncharted109 oyunu aldımı ?

birde kendisinide konuda aktif olursa iyi olur sonra rakipler karşılaşmakta sıkıntı çekiyor.

Aldı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Hocam herkes maçlara başlasın mı yoksa belli bir program çerçevesinde mi yapacağız maçları ?

Arkadaslar bana sordu ama bende sorayim..
    Nasil yapiyoruz maclari?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.