Şimdi Ara

Ps4 harici hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, ps4 için harici hdd (sony hd e1) aldım fakat hüsran, cihaz harddisk i görüyor fakat biçimlendirme kısmına geldiğimde bu hatayı alıyorum

Ps4 harici hdd sorunu

bunu çözmenin bir yolu var mıdır acaba yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, 3.0 ı destekliyor 😞

Ps4 harici hdd sorunu

Ps4 harici hdd sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lunamina -- 9 Temmuz 2017; 8:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam harddiski bir bilgisayara bağlıyıp FAT32 olarak biçimlendirseniz işe yarıyabilir ben harddiski aldığımda öyle yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnsvmli -- 9 Temmuz 2017; 5:31:50 >
  • jnsvmli kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle sağolun cevabınız için , işteydim kardeşime söyledim o denemiş fakat işe yaramamış. evde birde ben deneyeceğim bakalım.

Başka önerin varsa denerim yoksa çare bunu satıp yeni hdd almak sanırım, yeni hdd alsam buda mı olmadı pişmanlığını yaşamakta istemiyorum. Sony nin istediği özelliklere uyuyor hd-e1 harddiskim, komik bulduğumsa sony nin kendi harddiski kendi ürettiği cihazla özellikler uyuşmasına rağmen sorun çıkarıyor olması..

Sinir oldum kusura bakmayın

• STDR2000100 Bu uyumlu diyor bazi web siteleri

Google a "ps4 compatible external hard srivrs" falan yazarsaniz listeli bircok site var.

• radiognome R kullanıcısına yanıt
    Sağolun araştıracağım, seagate ve wd markaları daha çok ön planda kalıyor şuan,

• Tamamdır çözdüm olay usb kablosundaymış arkadaşlar , sağolun. Cihazı destekleyen arkadaslar bu hatayı alıyorlarsa kabloyu bir değiştirsinler

• merhaba arkadaşlar CE-41902-6  bu hatayı alıyorum,eski seagate 500gb harddiskim var. 2.0 kablosunu 3.0 a çeviren dönüştürücü var mı ? veya leptobumun harddiskini ps4 e bağlama şansım var mı biliyormusunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.