Şimdi Ara

PS4 HDD upgrade ve oyun yedekleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. PS4 sisteminde malumunuz kapasite sabit 500 GB ve kutulu oyun alamayan arkadaşlar için belirli bir süre sonra kapasite kabus haline geliyor. XBOX ONE da bu sıkıntı harici USB 3.0 bir disk ile çözbilmek mümkün. PS4 için böyle birşey sanırım şuan için mümkün görünmüyor. Şimdi gelelim konuya. Hardiskimde yüklü olan oyunu tekrar indirmek istemiyorum. Olası bir HDD upgrade işleminde oyunları bir şekilde yeni HDD'e aktarmak mümkün müdür ? ( Save dsyaları değil arkadaşlar oyunun direk kendisini) Yardımcı olacak arkadaşlara şididençok teşekkür ederim.

• Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. PS4 kendisi bu işi hallediyormuş. Hemde çok basit :)
  • tebrikler.
  • Anlatında bizde bilelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen Anlatır mısınız?

• Hocam ayarlar menüsünde sistem yedekleme ve geri yükleme bölümünü seçerseniz sorununuz hallolur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemdeki bütün içerik, harici disk'e yedeklenebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

• ben denedim ancak bu dosya biçimi tanımlanamıyor hatası verdi.

• Detaylı açıklama var burada.
    Direk link
    https://www.youtube.com/watch?v=QQy3c2PBuWE&index=4&list=WL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 9 Aralık 2015; 15:43:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SrknTsln

ben denedim ancak bu dosya biçimi tanımlanamıyor hatası verdi.

Dosya biçimini eXFat olarak seçmişmiydiniz ? Fat veya eXFat haricinde NFTS dosya biçimini görmüyor PS4. Bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.
  • şu bahsettiğiniz şeye dikkat etmedim hocam.
    disk'i boşaltıp biçimlendirip tekrar denicem.
    Teşekkürler :)
  • Amazon'dan 1 TB'lik internal SSHD harddisk aldim. 2-3 gun sonra ps4'un icindeki hdd ile benim aldigimi degistiricem umarim zor olmaz mevcut oyunlari yedeklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 10 Aralık 2015; 22:38:47 >
  • Zor değil sadece uzun sürüyor hepsi o kadar. Yedekleme yapacağınız harici harddiskin usb 3.0 olmasına dikkat edin zira çok fark ediyor
  • Seagate 1TB Barracuda SATA 6GB/s 128MB Cache 2.5-Inch 7mm Internal Bare/OEM Hard Drive (ST1000LM048)

Bu sizce uygun mu dostlar ps 4 için
  • Bende bunu aldım amazondan yolda şu anda.

Ben alırken 69 dolardı.

https://www.amazon.com/gp/your-account/ship-track/ref=oh_aui_i_sh_post_o1?ie=UTF8&itemId=jilosspnskmpwn&orderId=107-4156126-0670604&packageIndex=0&shipmentId=D1w7P275b

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.