Şimdi Ara

PS4 - HDMI ve Görüntü Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
23.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler çözümü söylüyorum avrupa sitelerinde baya söylendi zaten ps4 ü komple sökün sağlam bi hdmi kablosu alın o arka tarafındaki hdmi çıkışına temasına iyice dikkat edin söylenene göre orada fazladan tel gibi bişey varmış onu bükebilirseniz tamamdır.Kısacası tam temas varmı onu kontrol edin tam teması engelleyecek şeyleri düzeltin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segant08 -- 15 Aralık 2013; 17:50:25 >
  • Eski LCD televizyonlarda sorun çıkarıyorsa yandık. Bende Philips 19pfl3404 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Hayır monitörde kullanıyorum ben. LG Flatron W2353V

Aynı video'da ki gibi oluyor sendede sanırım ? Öyleyse PS4'te sorun var denebilir.. Gerçi seninde monitör'ün LCD.. Acaba LCD teknolojisine mi karşı bu PS4..

Sende görüntü hepten gidiyor gördüğüm kadarıyla, bende henüz o reddeye gelmedi. Hani scart kablosunu hafif oynatırsın da görüntü titrer, göz kırpar gibi olur ya, aynı öyle oluyor bende. Her zaman olduğunu söyleyemem, 3 saattir açık konsol ve kullanıyorum ama henüz daha yapmadı o sorunu. Ama dediğim gibi daha iki günlük konsol, ufak ve arada bir de olsa sinir bozucu bir sorun. Belki ileride sendeki gibi olacak. Diken üstünde kullanıyorum yani konsolu

Bende çalışırken birşey yok görüntü gitmiyor..

İlk açılışta görüntü gelmiyor , power a basılı tutunca düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: segant08

Ya beyler çözümü söylüyorum avrupa sitelerinde baya söylendi zaten ps4 ü komple sökün sağlam bi hdmi kablosu alın o arka tarafındaki hdmi çıkışına temasına iyice dikkat edin söylenene göre orada fazladan tel gibi bişey varmış onu bükebilirseniz tamamdır.Kısacası tam temas varmı onu kontrol edin tam teması engelleyecek şeyleri düzeltin yani.

Dostum daha yeni aldığımız cihazın orasını burasını niye bükelim ? Sony Eurasia'ya verelim değiştirsinler..
  • Veritabanını yapılandırdın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı. Youtube'da bu sorunun çözüm videoları var da hiç kafanı yorma sen. Para verip aldıysan bu cihazı hatayı çözmekle de sen uğraşma. Ver geriye yenisini al. Ben olsam öyle yapardım. Bu HDMI sorunu ile ilgili yukarıda bir yorumum var zaten. Çok az sayıda PS4'lerde böyle bir hata var. Siz de şanssızmışsınız ki size denk gelmiş. Bu hatayı TV'de aramaya da gerek yok. En garanti yol geri verip yenisini almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Veritabanını yapılandırdın mı

Veritabanını yapılandırmak derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

En mantıklısı. Youtube'da bu sorunun çözüm videoları var da hiç kafanı yorma sen. Para verip aldıysan bu cihazı hatayı çözmekle de sen uğraşma. Ver geriye yenisini al. Ben olsam öyle yapardım. Bu HDMI sorunu ile ilgili yukarıda bir yorumum var zaten. Çok az sayıda PS4'lerde böyle bir hata var. Siz de şanssızmışsınız ki size denk gelmiş. Bu hatayı TV'de aramaya da gerek yok. En garanti yol geri verip yenisini almak.

Sony Eurasia'ya başvurucam. Hatanın tam olarak PS4'de olduğuna emin olunca..
  • quote:

quote:

Güvenli modda.Ben bunla çözdüm hdmiyi.Ama bende mavi ışık hatası da vardı ve güncelleme sırasında olmuştu.Sanirim seninki biraz daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 15 Aralık 2013; 22:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin kötüsü değişim vs gerekirse cihaz olmadığı için ocak 3.haftaya kadar falan bekleyebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

Güvenli modda.Ben bunla çözdüm hdmiyi.Ama bende mavi ışık hatası da vardı ve güncelleme sırasında olmuştu.Sanirim seninki biraz daha farklı.

İşlemi nasıl yapacağım var mı bir klavuzu ?? Bir daha aynı hatayı verdiğinde yapayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

işin kötüsü değişim vs gerekirse cihaz olmadığı için ocak 3.haftaya kadar falan bekleyebilirsin

Valla bu konu bir kanıttır..

Bu hatayı hangi tarihde aldığımı videolarla koymuşum buraya. Sony Eurasia'ya da yarın başvurumu yaparım değişim yapana kadar makine bende kalır , ite kalka çalıştırıp oynarım. Yeni cihaz gelince veririm..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemi nasıl yapacağım var mı bir klavuzu ?? Bir daha aynı hatayı verdiğinde yapayım..

7 sn powera basınca oluyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben onu hep yapıyorum zaten bu hatayı verince sonra düzeliyor onu yapınca..

Sadece 7sn power a basmak veritabanı yapılandırmak ise ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben onu hep yapıyorum zaten bu hatayı verince sonra düzeliyor onu yapınca..

Sadece 7sn power a basmak veritabanı yapılandırmak ise ?

Yok güvenli modda başlıyor makine 7 sn olmayabilir ona bak bir googledan veya kılavuzdan.Orada veri tabanını yapılandırma var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona bir bakayım ben..

Bu arada bugün Sony Eurasia ile telefonda görüştüm. Kendileri Kronik HDMI sorununundan haberi olmadıklarını söyledi. Sony'den yapılmış yazılı açıklamanın linkini , resmini istediler..

Ardından bunu mail ile gönderip , yaşadığım sorunu anlatmamı istediler. Cihazı teknik servise bırakmanız lazım dediğinde cihazın yeni partisi ocak ta gelicek.. Ocak'a kadar cihazımı teknik servise bırakıp cihaz bekleyemem dedim. Kendileri haklı olduğumu , bunuda mailde yazmamı istediler..

Detaylı bir mail atıcam kendilerine..

Sony'den kronik hdmi ve görüntü problemleriyle ilgili yapılan resmi , sosyal medyalarda yapılan açıklamanın linkini bana atabilecek var mı ?
  • quote:

Bu arada bugün Sony Eurasia ile telefonda görüştüm. Kendileri Kronik HDMI sorununundan haberi olmadıklarını söyledi. Sony'den yapılmış yazılı açıklamanın linkini , resmini istediler..

yuhhh diyorum artık
  • Şunu bir dene,

1.52 update'i indirip usb'ye at.

Sonra PS4'ü safe mode'da boot et. Onun için şöyle yapıcaksın ;

1 - Kapat Ps4'ü
    2 - Elini power tuşunda basılı tut
    3- Açılacak alet, 2. bipi duyunca elini çek power tuşundan.

Safe mode'da başlicak alet.

USB yi tak Ps4'e ( içinde update olan )

Listeden update'i seç , USB yi seç. Bu şekilde Ps4'ünü update et.

Update yüklendikten sonra, Ps4 kendini resetlicek. Bu noktada uzun bir süre görüntü alamicaksın 3-5 dakka, o sırada bir iki defa daha resetlicek kendini alet.
    Sonra açılacak.

Bu işlemden sonra tekrar yaşarsan sorunu, Ps4'ün bozuk olabilir. Değişim istemelisin.
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    PS4ün çıktığından haberleri var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deamien

Şunu bir dene,

1.52 update'i indirip usb'ye at.

Sonra PS4'ü safe mode'da boot et. Onun için şöyle yapıcaksın ;

1 - Kapat Ps4'ü
    2 - Elini power tuşunda basılı tut
    3- Açılacak alet, 2. bipi duyunca elini çek power tuşundan.

Safe mode'da başlicak alet.

USB yi tak Ps4'e ( içinde update olan )

Listeden update'i seç , USB yi seç. Bu şekilde Ps4'ünü update et.

Update yüklendikten sonra, Ps4 kendini resetlicek. Bu noktada uzun bir süre görüntü alamicaksın 3-5 dakka, o sırada bir iki defa daha resetlicek kendini alet.
    Sonra açılacak.

Bu işlemden sonra tekrar yaşarsan sorunu, Ps4'ün bozuk olabilir. Değişim istemelisin.

Zaten son update'i yaptı ps4 ü ilk aldığımda neden tekrar update yapıyoruz ki..

Tekrar update yapmak sorun mu çözüyormuş ki ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.