Şimdi Ara

PS4 - HDMI ve Görüntü Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
23.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

Vay arkadaş insanı deli eder bu durum. Geçmiş olsun. Bende şimdi almadan önce işkillendim. Umarım tekrar yapmaz. Cihazı nereden aldınız hocam hayırlı olsun. Birde videoda dikkatimi çekti neti kablo ile bağlamışsınız wifi yetersiz mi kalıyor nedir nedeni.

Hayır hiç denemedim wifi ile.. Ben ps3'üde öyle kullanırdım modemin yanı olduğu için öyle yapıyıorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Bana sanki tam oturmuyormuş gibime geldi , biraz fazla çıkıntı oluyor.Aynı kablonun diğer ucunu tv ye takarken tv nin hdmi kısmındada benzer çıkıntı oluyor mu ?

HDMI tam oturuyor hocam ondan yana sıkıntı yok.. O çıkıntı bütün ps4 lerde var sanırım.. Alan diğer arkadaşlarda bilgi verebilir.
  • Hocam merhaba ps4 hayirli olsun oncelikle. Ama bu sorunun tvden kaynakli olabilir. Sanirim tv eski demişsin. Bu sorunun tvnin eski olmasi ile alakali olabilir. Hd ise tvnin işlemcisi gelen sinyali yakalamakla zorlanir. butur arizalar cihazlarin acilma zamanimda oluyor. bide tvnin modelini ne onu yazarsan biraz daha yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_yunis

Hocam merhaba ps4 hayirli olsun oncelikle. Ama bu sorunun tvden kaynakli olabilir. Sanirim tv eski demişsin. Bu sorunun tvnin eski olmasi ile alakali olabilir. Hd ise tvnin işlemcisi gelen sinyali yakalamakla zorlanir. butur arizalar cihazlarin acilma zamanimda oluyor. bide tvnin modelini ne onu yazarsan biraz daha yardimci olabilirim.

Teşekkürler hocam.

Vallahi tam modeli bilmiyorum..

32 inch philips lcd ambilight lı modellerden.. 720p ama 1080p destekli hd ready tvlerinden..

TV'mi aldırcaksınız bide bana şimdi..

• Hocam philipsse evet tvni degiştirmek zorunda kalabilirsin Ama dedigin olay bi ps4 arizasi degil tamamiyle tv inle alakali olabilir. Sana tavsiyem biraz daha yeni bir tvde ayni hdmi ile ps4unu dene. Ve ayni sikintiyi yapmazsa konsolunda bir sikinti yoktur. Bulabilirsen ozellikle full hd led tvlerle dene. Konsoldan yanada icin rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

O hdmi yerindeki fazla metalden kaynaklanıyor.Makineyi ilk açtığımda ben de yaşadım benzerini hatta mavi ışık da yanıp sönüyordu.Bir kez yaşadım bir daha da yaşamadım 4 gündür.

Sizin yaşadığınız durumun aynısını ben bu gün cihazın ilk kurulumunu yaparken yaşadım. Yaklaşık 8 saattir cihaz açık ve çok şükür en ufak sorun yok.
  • Çok sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum.Sık sık hata veriyorsa belki o zaman korkabilirsin.Bir arkadaşımda devamlı oluyormuş bu hdmi sorunu.Şu an beni ve makineyi etkileyen bir durum yok.Bir şey olursa da kapı gibi garanti var.

Aynen güncelleme sırasında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 13 Aralık 2013; 20:59:40 >
  • İşte bahsettiğim sorunun videosu..

Arada bir yapıyor bunu.. En sonda power a basılı tutunca açıldı gördüğünüz gibi. Neyle alakalıdır ki bu şimdi..

TV ile mi alakalı acaba..

• bende 6877 philips vardi diger konuyada yazdim , hdmi den görüntü gelmiyordu ps4 den zaten yazilimi sorunlu philipslerin ps4lerde sorun oluyor, ben simdi sony aldim hdmi sorunu yok
  • Bende de bu sabah görüntü anlık gidip gelmeye başladı. Çok sık olmuyordu ilkte ama sanki giderek daha sık olmaya başlıyor gibi
  • sansli idim bu ay philips e müsteri cikti, fazla zararim olmadan, sony lerde indirim vardi gecen hafta bir tane kaptim w46905 modelinden , hdmi dn kesinlikle sorun yok ps4 de
     PS4 - HDMI ve Görüntü Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 15 Aralık 2013; 15:10:21 >
  • Yandık vallahi bir de tv alıcaz o zaman..

@emreDZ

Seninde mi philips tv ?
  • Hayır monitörde kullanıyorum ben. LG Flatron W2353V
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Yandık vallahi bir de tv alıcaz o zaman..

@emreDZ

Seninde mi philips tv ?

dostum, bu kadar umutsuz olma philips hdmi yamasi cikartir yakinda, ben zaten philips i elimden cikartacaktim bu bahane oldu
  • Geçmiş olsun hocam,canını sıkma.Sorun düzeldiğinde yazarsan sevinirim,sorunu kendim yaşamış gibi üzüldüm açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

quote:

Yandık vallahi bir de tv alıcaz o zaman..

@emreDZ

Seninde mi philips tv ?

dostum, bu kadar umutsuz olma philips hdmi yamasi cikartir yakinda, ben zaten philips i elimden cikartacaktim bu bahane oldu

Aynı bahaneden bendede var..

Benim TV'nin yazılım alacağını düşünmüyorum. LCD TV , 32 inch.. 720p..

• quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Hayır monitörde kullanıyorum ben. LG Flatron W2353V

Aynı video'da ki gibi oluyor sendede sanırım ? Öyleyse PS4'te sorun var denebilir.. Gerçi seninde monitör'ün LCD.. Acaba LCD teknolojisine mi karşı bu PS4..
  • Merhaba, geçmiş olsun. Sorun bence Tv ile alakalı değil. Konsolun Amerika ve Avrupa çıkışında da HDMI sorunları vardı. Sony bu hata oranının %1 olduğunu söylemişti. Baya şanssızmışsınız. Garantisi varsa değiştirin kurcalamadan.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4_Uretimindeki_Hata_Orani_1in_Altinda-46262.htm
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bazi_PlayStation_4lerde_Hatalar_Bas_Gosteriyor-45127.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 15 Aralık 2013; 17:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Merhaba, geçmiş olsun. Sorun bence Tv ile alakalı değil. Konsolun Amerika ve Avrupa çıkışında da HDMI sorunları vardı. Sony bu hata oranının %1 olduğunu söylemişti. Baya şanssızmışsınız. Garantisi varsa değiştirin kurcalamadan.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4_Uretimindeki_Hata_Orani_1in_Altinda-46262.htm
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bazi_PlayStation_4lerde_Hatalar_Bas_Gosteriyor-45127.htm

Vallahi kafam karışık..

Sorun neyden onu çözmek lazım önce..

Power'a uzun basılı tuttuktan sonra görüntü geliyor tv'de...

Bu linklerde sorunun ps4'te olduğu söylenmiş , benimkiyle aynı sorun yaşananlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Hayır monitörde kullanıyorum ben. LG Flatron W2353V

Aynı video'da ki gibi oluyor sendede sanırım ? Öyleyse PS4'te sorun var denebilir.. Gerçi seninde monitör'ün LCD.. Acaba LCD teknolojisine mi karşı bu PS4..

Sende görüntü hepten gidiyor gördüğüm kadarıyla, bende henüz o reddeye gelmedi. Hani scart kablosunu hafif oynatırsın da görüntü titrer, göz kırpar gibi olur ya, aynı öyle oluyor bende. Her zaman olduğunu söyleyemem, 3 saattir açık konsol ve kullanıyorum ama henüz daha yapmadı o sorunu. Ama dediğim gibi daha iki günlük konsol, ufak ve arada bir de olsa sinir bozucu bir sorun. Belki ileride sendeki gibi olacak. Diken üstünde kullanıyorum yani konsolu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.