Şimdi Ara

PS4 - HDMI ve Görüntü Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
23.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün tekrar oldu sorun , reset atınca düzeldi..

Sony Eurasia'ya baya uzun bir mail yolladım. Bu konununda linkini verdim..
  • o 20000 de 1 oranı doğru değil gibi. Kaç tane ürün geldiki zaten. Benim ps4 te bozuk çıktı hemde oyle hdmi sorunu falan değil. Menu çalışıyodu sadece 15 dk oda sonra tak kapanıyodu alet. Hocam siz nereye attınız bu maili. Makineyi ben servise verdim değişim için. Servis merkeze 4 gün önce mail attı. Daha dönüş yapacaklar Satış sonrası hizmet berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 19 Aralık 2013; 20:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

o 20000 de 1 oranı doğru değil gibi. Kaç tane ürün geldiki zaten. Benim ps4 te bozuk çıktı hemde oyle hdmi sorunu falan değil. Menu çalışıyodu sadece 15 dk oda sonra tak kapanıyodu alet. Hocam siz nereye attınız bu maili. Makineyi ben servise verdim değişim için. Servis merkeze 4 gün önce mail attı. Daha dönüş yapacaklar Satış sonrası hizmet berbat.

Sony.com.tr'de ki bize ulaşın bölümündeki e-mail adresine..

Sana ne diyorlar değişim süresi için kaç gün diyorlar ?

• Başka tv de denediniz mi hiç?yazılan mesajlara baktım da denememişsiniz galiba yoksa ben göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

o 20000 de 1 oranı doğru değil gibi. Kaç tane ürün geldiki zaten. Benim ps4 te bozuk çıktı hemde oyle hdmi sorunu falan değil. Menu çalışıyodu sadece 15 dk oda sonra tak kapanıyodu alet. Hocam siz nereye attınız bu maili. Makineyi ben servise verdim değişim için. Servis merkeze 4 gün önce mail attı. Daha dönüş yapacaklar Satış sonrası hizmet berbat.

elimizde ps4 yok diyor değişim için :D Yetkili servis 16 sında mail attı değişim için. Daha cevap vermeye tenezzül etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 19 Aralık 2013; 21:38:57 >

• quote:

quote:

quote:

elimizde ps4 yok diyor değişim için :D Yetkili servis 16 sında mail attı değişim için. Daha cevap vermeye tenezzül etmediler.

Değişim kararı çıktı yani..

Ne zaman gelecekmiş yeni PS4 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Başka tv de denediniz mi hiç?yazılan mesajlara baktım da denememişsiniz galiba yoksa ben göremedim

Denedim ama uzun süreli değil.. Denicem bu süre içinde..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilk 1 ay daki arızalar direk değişimmiş zaten. Swap değil. Direk yenisi ile değişim. Değişim kararını istediğim zaman alabilirim. Servis istersen hemen vereyim aldıgın yere gönderebilirsin diyor. Ama tanıdık olduğu için burdan daha hızlı halledebilirse diye uğraşıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk 1 ay daki arızalar direk değişimmiş zaten. Swap değil. Direk yenisi ile değişim. Değişim kararını istediğim zaman alabilirim. Servis istersen hemen vereyim aldıgın yere gönderebilirsin diyor. Ama tanıdık olduğu için burdan daha hızlı halledebilirse diye uğraşıyor.

İyi bari servise götürmemiz mi lazım mış , yoksa bildirmemiz yeter miymiş ?

Sen servise bıraktın makineyi toptan sanırım.. Ben bırakmadım gelene kadar , niye bırakayım ki..

• Senceru kullanıcısına yanıt
    ps4 de degıl ama ps3 de aynı sorunu yasıyordum yenı hdmı kablosu aldım duzeldı eskı hdmı kablosunuda pcye bagladım sorunsuz kullanıyorum ama ps3 e takmak ıstedıgımde yıne aynı sorunu yasatıyor kısacası ben sorunu yenı hdmı kablosu alarak cozmustum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Başka tv de denediniz mi hiç?yazılan mesajlara baktım da denememişsiniz galiba yoksa ben göremedim

Denedim ama uzun süreli değil.. Denicem bu süre içinde..

Bence denemenizde fayda var.boşuna garanti ile uğraşmamış olursunuz.belli bir süre başka tv de kullanın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'yi değiştirerek sorunu çözdüm şimdilik. Artık sorun yaşamıyorum.. Umarım yaşamamda..
  • Yyi sabahlar herkese. 7-8 saattir PS4 de CoD Ghosts oynuyordum ve aniden mavi bir y?yk yandy ve konsol kendini kapatty. Konsolu tekrar açtym, kendi kendine sistem dosyalary düzeltilmesi yapty ve CoD'da save dosyam silinmi?ti .

Böyle bir sorun ya?ayan varmy ? henüz 10 günlük konsol. Ynternette bakty?ym kadary ile a?yry ysynma durumlarynda bazy serilerde bu gibi sorunlar ya?anabiliyormu?.

Y?in kötüsü cihaz garantili de de?il. Ve aldy?ymda da Sony'nin güvenlik bandy kutuda yapy?yk de?ildi, sanki daha önceden açylmy? gibiydi. Cihazyn daha önceden tamir görüp görmedi?ini, herhangi bir sykyntysy olup olmady?yny anlamamyn bir yolu olabilir mi ?

Yardymlarynyzy rica ediyorum. Tekrardan iyi sabahlar.
  • Dün Teknosa online shop tan aldığım cihaz elime ulaştı. HDMI sorunu bende de var. Cihaz ilk olarak açıldı 2 saat kadar sorunsuz kullandım, hesapları falan yükledim. Ne olduysa Kasanın mat olan kısmına elimi dokunmam ile görüntü gitti ve cihaz kilitlendi. Ondan sonra mavi ışık ta kalma, HDMI sokete dokununca görüntü gitme sorunu devam etti. Son olarak ta artık hiç açılmıyor.

Teknosaya cihazı değiştirmek için kayıt bıraktım. Pazartesi dönmeye çalışıcaz dediler. Bakalım neler olacak.

Bu HDMI sorununu internetten aratınca SONY nin de PS4 lerle ilgili amerika Blog'unda açıklama yaptığını gördüm. Bence PS4 HDMI sorunu kesinlikle KRONİK!...

sonuçları sizinle paylaşacağım.

Edit: 2 Farklı TV de denedim. Panasonic 50 GT30 ve Samsung 24" 1080P Hdmi girişli Monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleyman_TR -- 19 Ocak 2014; 15:02:44 >
  • hocam acaba nerden almıştın sen makinayı?
  • Merhaba bende de ps4 ilk açılışta açılmıyor sonra power tuşu ile kapa ac yapıyorum kapanıyor sonra power ile acıyorum görüntü geliyor ama her uzun saat aralikla kapalı kaldıktan sonraki ilk açılışta aynı hata mavi İsik yanıp sönüyor beyaza donmuyor gold a 3 kez gonderdim hata değil diyorlar iade yada degisim yapmıyorlar ne yapmalıyım yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim mavi isik beyaz oluyor ama ekranda gorutu yok sadece grimi desem beyazmi desem renk var fifa oynarken kilitlendi bir dahada acilmadi
    asadaki videodakinin aynisi tv,kablo hepsini degistim guvenli mod bile acmiyor

• samsung eski bir 32 tv de görüntü yok ses kesik kesik gelmeye başladı, monitöre baglayinca geliyor ama televizyona baglayinca bir tepki yok. Servise vermeli mi ? TV de oynayamayinca pek bir anlamı yok olayin sanki..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    dostum senin sorun neden kaynaklı çözdünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

dostum senin sorun neden kaynaklı çözdünmü ?

Benim sorunum TV kaynaklıymış hocam.

TV'yi değiştirdim çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.