Şimdi Ara

PS4 - HDMI ve Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
23.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PS4'ü açtığım zaman tv'mi hdmi 1'e alıyorum ps4 kapalıyken bu modda ekran mavi olarak duruyor tv'de.. Buraya kadar sorun yok. PS4'ü açıyorum ardından PS4 açılırken solda 1080p yazısı çıkıyor ekran kararıyor , ama daha sonra tekrar mavi ekrana dönüyor , sonra tekrar kararıyor , tekrar dönüyor..

İşin özeti hdmi bi bağlı gözüküyor , bir bağlı değil. Bir türlü ana menüye ulaşamıyorum.. Sonra PS4'ün açma düğmesine uzun dokunuyorum hdmi ı çıkarım takıyorum düzeliyor..

Bu sorunu benden başka yaşayan var mı ? TV eski diye mi yapıyor anlamadım ki..

Edit:

Sanırım kronik hdmi sorunuymuş..
    Sony Eurasia Garantili allahtan.. Muhtemelen değiştirirler haberleri vardır bu sorundan.. Devam ederse video ile beraber sony eurasia'ya başvurucam.

Edit 2 :

İşte bahsettiğim sorunun videosu..

Arada bir yapıyor bunu.. En sonda power a basılı tutunca açıldı gördüğünüz gibi. Neyle alakalıdır ki bu şimdi..

TV ile mi alakalı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Aralık 2013; 12:51:21 >

• Umarım elindeki cihazda o kronik hdmı sorunu yokur Sencer. Anlattığına bakılırsa sıkıntı bir durum çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustad eger tv de baska hdmi portu varsa dene yada baska kablo dene insallah cozulemicek bir sorun yoktur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupada ilk çıktığında bir kaç kişi bu sorunu yaşamıştı sanırım web de aratıp çözüm bulabilirsiniz belki hocam. emin olmamakla birlikte ps4 ün hdmi girişindeki metal çıkıntı yüzünden oluyor olabilir onu eğince düzelmiş bazı insanların bu gibi birşeyler görmüştüm. bir araştırıp bakın umarım ciddi birşeyi yoktur.
  • Biz daha cihazı alamadık adam bozmuş bile

• Denedim aynı durum..

Ama bazen yapıyor , itiyorum çekiyorum falan düzeldi şimdi. Sorun yok ama bir daha olursa video çekicem paylaşırım..

http://www.ps4-tr.com/playstation-4-ps4-hdmi-sorunu-ve-cozumu/

Şu sorun olabilir..

Sony Eurasia Garantili allahtan.. Muhtemelen değiştirirler haberleri vardır bu sorundan.. Devam ederse video ile beraber sony eurasia'ya başvurucam.

Benden başka yaşayan oldu mu bu durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkiller1234

avrupada ilk çıktığında bir kaç kişi bu sorunu yaşamıştı sanırım web de aratıp çözüm bulabilirsiniz belki hocam. emin olmamakla birlikte ps4 ün hdmi girişindeki metal çıkıntı yüzünden oluyor olabilir onu eğince düzelmiş bazı insanların bu gibi birşeyler görmüştüm. bir araştırıp bakın umarım ciddi birşeyi yoktur.

Yeni aldığım ürünü niye eğim ya.. Sorunlu cihaz ise değiştirsinler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Umarım elindeki cihazda o kronik hdmı sorunu yokur Sencer. Anlattığına bakılırsa sıkıntı bir durum çünkü.

Umarım.. ama öyle gözüküyor ya..
  • http://www.merlininkazani.com/PS4un_HDMI_sorunu_gecici_cozume_mi_kavustu-haber-67984p1.html

sayfanın sonunda HDMI sorununa değinmiş benzer bir durum olabilir sizdeki ile.

yinede yabancı sitelerde daha açıklayacı bilgiler bulunabilir diye düşünüyorum sorunun kaynağı ile ilgili.
  • Ya yurtdışından aldığımda bu sorunu yaşarsam

• Ulan 20 binde bir gelen soruna rastladıysak şansımıza tüküreyim..
  • 10 dolar vereyim, kablo dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Ulan 20 binde bir gelen soruna rastladıysak şansımıza tüküreyim..

Hdmi kabloyu konsola takarken tam olarak oturmuyor mu ? Eğer oturuyorsa hdmi sorunu yoktur başka sorun olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 13 Aralık 2013; 19:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Ulan 20 binde bir gelen soruna rastladıysak şansımıza tüküreyim..

Hdmi kabloyu konsola takarken tam olarak oturmuyor mu ? Eğer oturuyorsa hdmi sorunu yoktur başka sorun olmalı.

Video çektim atıcam şimdi.

• Gevşeklik gibi bir sorun yok gördüğünüz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 13 Aralık 2013; 20:13:12 >
  • O hdmi yerindeki fazla metalden kaynaklanıyor.Makineyi ilk açtığımda ben de yaşadım benzerini hatta mavi ışık da yanıp sönüyordu.Bir kez yaşadım bir daha da yaşamadım 4 gündür.

• Vay arkadaş insanı deli eder bu durum. Geçmiş olsun. Bende şimdi almadan önce işkillendim. Umarım tekrar yapmaz. Cihazı nereden aldınız hocam hayırlı olsun. Birde videoda dikkatimi çekti neti kablo ile bağlamışsınız wifi yetersiz mi kalıyor nedir nedeni.
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Bana sanki tam oturmuyormuş gibime geldi , biraz fazla çıkıntı oluyor.Aynı kablonun diğer ucunu tv ye takarken tv nin hdmi kısmındada benzer çıkıntı oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

O hdmi yerindeki fazla metalden kaynaklanıyor.Makineyi ilk açtığımda ben de yaşadım benzerini hatta mavi ışık da yanıp sönüyordu.Bir kez yaşadım bir daha da yaşamadım 4 gündür.

Eğer hdmi tam oturmuyorsa konsolu sağa sola oynatırsan yerinden çıkar hatta kısa devre bile yapabilir. Bence çok önemli bir durum , sony ye bu hata yakışmadı.
    Sadece ilk parti Ntsc cihazlarda olur diyorduk şimdi pal makinelerdede var.Bir hdmi soketi nelere maal oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

O hdmi yerindeki fazla metalden kaynaklanıyor.Makineyi ilk açtığımda ben de yaşadım benzerini hatta mavi ışık da yanıp sönüyordu.Bir kez yaşadım bir daha da yaşamadım 4 gündür.

Biz bahtsızız heralde..

İletişimde kalalım hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 13 Aralık 2013; 20:30:09 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.