Şimdi Ara

PS4 Hdmi-Vga Çevirici Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS yi bağladığım TV bozuldu, elimde VGA girişli monitör var buna uygun bir dönüştürücü arıyorum. Daha önce almıştım bu kablodan lakin 10 sn. durup gidiyordu görüntü. Güç beslemeli alınmalı falan deniyordu doğru mudur? Öyle ise kullandığınız ya da bildiğiniz iş gören kablo önerinizi bekliyorum.

• O çeviriciler den kullandım. Uzun vade düşünüyorsan o kablolar iş görmüyor ekranda çizgiler birkaç ay sonra çıkıyor. İdarelik kullanacağım dersende Ben Dark marka 40 tl lik bi dönüştürücü kullandım. Bikaç ay sonra çizgi yapınca garantiye gönderdim sıfırı ile değişti. Sonrada monitör değiştim zaten.
  • Benzer bir konuya uzun zaman önce yazmıştım ama bulamadım. Ben 3 seneden fazla inca çevirici kullandım. Bir sorun yaşamadım, monitörü bırakıp televizyona geçince koydum kutusuna kaldırdım. Yalnız dikkat etmeniz husus usb'den güç alıyor olması. Ben yanında gelen usb kablosunu ps4 yerine benim LG telefonun güç adaptörüne takarak kullandım.
    İncadan önce s-linkin usb'den güç almayan modelini almıştım iki de bir ekran kapanıp geri geliyordu, bu özellikle gt sports ve battlefield 1 gibi oyunlarda sorun yaratıyordu. Diğerine geçince bunca sene bir sorun yaşamadım, ne görüntü, ne de aktarım hızı anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 31 Temmuz 2020; 10:23:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.