Şimdi Ara

ps4 internetde lag sorunu(özellikle bf4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 saniyede bir takılarak ilerliyor oyun keza fifa 15 de de arada saniyelik donma yapıyor wifi modem ile giriyor ethernet ile girince daha iyi oluyor fakat gene de yapıyor.bilgisayara bagladıgımda stabil hız alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? uydunet'i aradım herzamanki gibi kendilerinde bir sorun olmadıgını söylediler wifi baglı iken 45 ms tepki süresi ethernet baglı iken 8ms gecikme gösteriyor bilgisayarda yaptıgım hız testlerinde şimdi bu sorunun nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: fastandoptimize1

30 saniyede bir takılarak ilerliyor oyun keza fifa 15 de de arada saniyelik donma yapıyor wifi modem ile giriyor ethernet ile girince daha iyi oluyor fakat gene de yapıyor.bilgisayara bagladıgımda stabil hız alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? uydunet'i aradım herzamanki gibi kendilerinde bir sorun olmadıgını söylediler wifi baglı iken 45 ms tepki süresi ethernet baglı iken 8ms gecikme gösteriyor bilgisayarda yaptıgım hız testlerinde şimdi bu sorunun nasıl çözebilirim?

bf4 kaynaklı sanırım en çok lag bendede bf de oluyor diger oyunlarda bu kadar olmuyor bf ye girince yerlerde internet 16 mb. kullanıyorum sonunda bırakıcam o dereceye geldi
  • nks0urce N kullanıcısına yanıt
    dostum saolasın çok üzülüyordum cod aw almayı düşünyorumda burnumdan gelmez umarım ac unity coopda performans iyidi gta dada güzeldi fifa 15 de pro clubda falan aşırı lag oluyor nedenini çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 FPS sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.