Şimdi Ara

Ps4 kol sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 2 3 ay önce ps4 pro aldım vatan ama son zamanlarda kontrolcüde sorunlar çıkıyor kendi kendine hareket ediyor oyunda nişan alırken dönüyor tarayıcıya giriyorum sorun yok neden olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kontrolcüyü resetlemeyi denediniz mi?
  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam olmuyor

• Bu gün garantiye götürmeyi düşünüyorum

• Cihaza dokunmayın eğer açarsanız garantisi devre dışı kalır. Garantiye gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    Garantiye gittiği süreç için bana geçici kontrolcü veriliyor diye duymuştum doğru mu

• Bahsettiğiniz konu ile alakalı bir bilgim yok. Onlarla iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur

• Garantiye verdim ekstra kol vermediler bakalım 1 haftaya cevap gelir

• The Zegere kullanıcısına yanıt
    Ekstra vermiyorlar zaten. Eğer ki yapamazlarsa yenisini gönderiyorlar. Benim 3 kere bozuldu her seferinde yenisini yolladılar. Yön tuşları kronik sorunluydu durup dururken bozuluyordu.

3 haftayı buluyor genelde gelmesi. Konsol alırken her zaman yaninda yedek dualshock 4 bulunmalı. İnternetten alırsanız kesinlikle Sony Garantili almaya bakin.

• Vatandan aldım Sony bayisinden gönderdim ps3 te o kadar kullandım böyle bir sorunla karşılaşmdım aynen bir tane yedek almayı düşünüyorum indirim dönemini bekliyorum cıhazı yeni aldım can sıkıyor böyle şeyler

• The Zegere kullanıcısına yanıt
    Maalesef gamepad %50 zam yedi. 300 den aşağı yok. Olsa bile ithalat garantili buluyorsun. HB da ALB Teknoloji var orası güvenilir satıcı. Sony Garantili satıyor. İmkan varsa al yedek kalsın. Konsol alırken bundle paket alsaydıniz keske. Yedek kol olanli paketler oluyor. Sağlık olsun olacağı varsa oluyor mesela forumda tanidik var 5 senedir kullanıyorum diyor bozulmamış. Tamamen şans işi.

Garantili aldiysaniz zaten sorun yok gelir. Sizi ararlar aramazlarsa sen ara sor mutlaka.

• Ben zaten proyu 2700 e indirimli dönemde almıştım ektrsa kola indirim yapmadılar bende tek başıma oynadığım için almadım yardımınız teşekkür ederim

• Bende de iki kol vardı ikisinde de sol analog sıkıntı çıkardı. Düz yürürken takılma yapıyordu ve r3 tuşuna basınca call of duty'de falan 2sn koşup duruyordu. Götürdüm garantiye bağladı pcye sorun gözükmüyor dedi programdan, dedim oyun içi belli oluyor,tamam dedi yollayalım İstanbul'a. 16 gün oldu bakalım arayan soran yok, yaparlar inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.