Şimdi Ara

PS4 mü ? Toplama pc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hali hazırda laptop ım var i-5 2450m işlemci GT525 m ekran kartı 8gb ram li Toshiba L750 var

1300 liraya ps4 ( 1 kol + gta 5 + pes 2015 ) var üstüne 1 kol daha alıp Asus VN247H led monitör almayı düşünüyorum

bunlar yerine 3 bin liraya monitör dahil pc mi toplamalıyım yoksa ps4 mü almalıyım ? ( Bu yıl üniversite ye geçeceğim)

• Zengin isen pc al.Her yıl donanım yenilemen gerekicektir pcde.Konsol daha ekonomik geliyor bana.Tabi bu dediğim konsol oyunlarını ikinci el ya da kardeşlik ile alınması durumunda.Gidip ps4 oyununu dr,teknosadan alıcaksan hiç bulaşma konsola çıkamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Zengin isen pc al.Her yıl donanım yenilemen gerekicektir pcde.Konsol daha ekonomik geliyor bana.Tabi bu dediğim konsol oyunlarını ikinci el ya da kardeşlik ile alınması durumunda.Gidip ps4 oyununu dr,teknosadan alıcaksan hiç bulaşma konsola çıkamazsın.

Kesinlikle mağazadan ürün almam ya spotcudan ya da 2. el olarak alırım.
  • Eğer konsolda oyun oynamayı seven biri değilseniz ps4 almanın bir mantığı yok 2 bin liraya toplayacağınız pc çok daha iyi bir performans sunacaktır ve daha fazlasını istiyorum psiklojisine kapılmazsanız sizi 5 6 yıl idare eder. Ayrıca steam'da oyun fiyatları çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 27 Mayıs 2015; 22:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shizuo Heiwajima

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Zengin isen pc al.Her yıl donanım yenilemen gerekicektir pcde.Konsol daha ekonomik geliyor bana.Tabi bu dediğim konsol oyunlarını ikinci el ya da kardeşlik ile alınması durumunda.Gidip ps4 oyununu dr,teknosadan alıcaksan hiç bulaşma konsola çıkamazsın.

Kesinlikle mağazadan ürün almam ya spotcudan ya da 2. el olarak alırım.

Yani kesin bişey demek zor.PC'de 3.parti çok güzel oyunlar var.Konsoldada exclusive oyunlar var.Benim maddi olarak sıkıntım yok ama pc düzemeyecek yeni ram alsam bile takamayacak kadar beceriksiz biriyim anlamam etmem.Konsolda takıyosun cdyi oynuyosun.
  • Üniversite'de kullanmak için pc daha ,çok işine yarayabilir ama seni antisosyal bir insan yapıp eve kapanmanada sebep olabilir. Al bi ps oyununu oynar sonra gider kızlarla kafede bi Şeyler içersin ohh miss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplama PS4... Bu mümkün değilse ikisinden de vazgeç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    geçen ay açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespihh10

Üniversite'de kullanmak için pc daha ,çok işine yarayabilir ama seni antisosyal bir insan yapıp eve kapanmanada sebep olabilir. Al bi ps oyununu oynar sonra gider kızlarla kafede bi Şeyler içersin ohh miss

şuan elimde cs go , dota , BnS ileride çıkacak olan Overwatch gibi oyunları oynayabileceğim bir laptop var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Eğer konsolda oyun oynamayı seven biri değilseniz ps4 almanın bir mantığı yok 2 bin liraya toplayacağınız pc çok daha iyi bir performans sunacaktır ve daha fazlasını istiyorum psiklojisine kapılmazsanız sizi 5 6 yıl idare eder. Ayrıca steam'da oyun fiyatları çok uygun.

5-6 yıl gitmesi için en az 5-6 binlik bi makina toplamanız gerekir ama ekran kartını en az yılda bir değiştirmeniz gerekiyor geçen sene çıkan ultra uber kartlar bile yeni oyunlarda çuvallıyor, ps4 en rahatı oyun için en azından acaba makinamda çalışırmı derdi yok 1,500 ps4ü alıp üzerinede mac book pro alırsın tek pc fiyatına hem oyun oynarsın başın ağrımadan hemde apple kullanırsın diğer işlerin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow

quote:

Eğer konsolda oyun oynamayı seven biri değilseniz ps4 almanın bir mantığı yok 2 bin liraya toplayacağınız pc çok daha iyi bir performans sunacaktır ve daha fazlasını istiyorum psiklojisine kapılmazsanız sizi 5 6 yıl idare eder. Ayrıca steam'da oyun fiyatları çok uygun.

5-6 yıl gitmesi için en az 5-6 binlik bi makina toplamanız gerekir ama ekran kartını en az yılda bir değiştirmeniz gerekiyor geçen sene çıkan ultra uber kartlar bile yeni oyunlarda çuvallıyor, ps4 en rahatı oyun için en azından acaba makinamda çalışırmı derdi yok 1,500 ps4ü alıp üzerinede mac book pro alırsın tek pc fiyatına hem oyun oynarsın başın ağrımadan hemde apple kullanırsın diğer işlerin için

Geçen sene çıkan hangi kart çuvallıyor bir söylermisiniz?

• quote:

quote:

quote:

hangisi adam gibi full ayarlarda çalışıyor? ,bence arkadaş pc alsın siz belliki daha bilgilisiniz üstadım da 5-6 yıl idare edebileceği bi kart tavsiye ederseniz arkadaş için daha faydalı olur

• Iki sene once aldigim gtx770 ile The Witcher 3 oyununu cogu ultra, bir kismi high ayarlar olmak uzere 50 kare civarinda 1080p olarak oynuyorum. Sene de bir ekran karti degistirme diye bir olay yok, abartmayalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Mayıs 2015; 12:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangisi adam gibi full ayarlarda çalışıyor? ,bence arkadaş pc alsın siz belliki daha bilgilisiniz üstadım da 5-6 yıl idare edebileceği bi kart tavsiye ederseniz arkadaş için daha faydalı olur

ps4 full ayarlarda mı açıyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ps4 full ayarlarda mı açıyor?

:)

• Bende de aynı ekran kartına sahip i7 li bir laptop var
    Ben düşünmeden konsol aldım pc ye çıkan oyunlar ps4 e çıkıyor + olarak exc. oyunlar var
    Oyunlarda öyle pahalı değil mesela hesap alıyorsun oynadın aldığın fiyata tekrar sat ya da 5 eksiğine
    Kaldırır mı kaldırmaz mı derdi yok
    Ben bunları düşünüp konsol aldım çokta memnunum tavsiye ederim

@d3vstator

gtx770 2 sene önce kaç paraya almıştın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 28 Mayıs 2015; 12:27:07 >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Ilk ciktigi hafta almistim, hatta tedarikte sorun da cikmisti. Fiyati o zaman 1280 lira idi...

• Sabaha kadar konsol derim çünkü bu oyun yapımcıları nvidia ve ati kart üreticileri oyun firmaları ile anlaşmalı elimizdeki yeni nesil kartlar oyunları 4 kez üste üste açabilecek kapasitedeyken ne yazıkki iyi optimize edilmemiş oyunlar karşısında aciz kalıyorlar konsolda öyle bir dert yok kafası basan konsol alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Ilk ciktigi hafta almistim, hatta tedarikte sorun da cikmisti. Fiyati o zaman 1280 lira idi...

Ps4 parası yani

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Konsol zaten ciktigindan beri var, hatta eski konsollarim da durur. PS1 den bugune cikanlar, Gamecube, Xbox vs...

Mesele PC nin maliyetli bir platform olmasi degil ki, bana gore toplamda daha hesapli bir platformdur. Mesele farkli platformlardaki, kalite oyunlari oynamaktir. Simdi PC de, atiyorum Red Dead oynayamiyorum diye bu PC yi kotu bir platform haline getirmiyor ki, PC de sevdigim ama konsolda da olmayan bir dunya oyun var. O yuzden imkanlar olcusunde oyun icin bir PC sahibi olmak hayirli olur. Bizim o zaman butcemiz uygundu, acimadik aldik, gayette memnunum kararimdan...

• Paran varsa Pc derim ama konfor için tabiki ps4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.