Şimdi Ara

PS4 mü ? Toplama pc mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Toplama PS4... Bu mümkün değilse ikisinden de vazgeç.

Toplama ps4'ü biraz açarmısınız ?
  • PC tabikide şahsen beklediğim konsola özel 3-4 oyun olmasa anında tekmeyi vururum böyle neslin ben
  • Her yıl donanım değiştirmek, kart değiştirmek neymiş? Ben 6 yıl aynı işlemciyi kullandım ve 2,3 yıl civarında da ekran değiştirdim. Her zaman da en üst ayalarda oyun oynamışımdır. Parçaları iyi seçilmiş 3 bin tl'lik bir oyun PC'si, ayar kısmadan rahat 3,4 yıl götürür. Bu devirde iyi bir oyun PC'si en mantıklı ve hesaplı yol ama konsol olayı farklı bir duygu, şahsen hiçbir PC'yi konsola tercih etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Her yıl donanım değiştirmek, kart değiştirmek neymiş? Ben 6 yıl aynı işlemciyi kullandım ve 2,3 yıl civarında da ekran değiştirdim. Her zaman da en üst ayalarda oyun oynamışımdır. Parçaları iyi seçilmiş 3 bin tl'lik bir oyun PC'si, ayar kısmadan rahat 3,4 yıl götürür. Bu devirde iyi bir oyun PC'si en mantıklı ve hesaplı yol ama konsol olayı farklı bir duygu, şahsen hiçbir PC'yi konsola tercih etmem.

Ben de tam tersini düşünüyorum.

Konsol 5bin TL olsa yine PC de oyun oynamam.Oynayamam.İnsan nasıl alışırsa öyle gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tespihh10

Üniversite'de kullanmak için pc daha ,çok işine yarayabilir ama seni antisosyal bir insan yapıp eve kapanmanada sebep olabilir. Al bi ps oyununu oynar sonra gider kızlarla kafede bi Şeyler içersin ohh miss

Ne alaka simdi, adam pc de oyununu oynayip sonra gidip kızlarla kafede bi Şeyler içemiyor mu sadece ps oynarsa mi kizlar kafeye geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

PC tabikide şahsen beklediğim konsola özel 3-4 oyun olmasa anında tekmeyi vururum böyle neslin ben

Aynen.ya yeni nesil diye aldik adam gibi ex oyun yok. Bi infamous da.biraz o da.bi de last of.us da tam ex oyum tadi aldik o da gecen.nesil.oyunu yani sukur ki gelldi de oynadik.

Hele.bu sene fiyasko bloodborne sonrasi 2015 yatista cihaz cok yoruldu ya dinleniyor hem de el oglu rise tomb raider halo 5 forza.6 oynarken de...

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Üniversite'de kullanmak için pc daha ,çok işine yarayabilir ama seni antisosyal bir insan yapıp eve kapanmanada sebep olabilir. Al bi ps oyununu oynar sonra gider kızlarla kafede bi Şeyler içersin ohh miss

Ne alaka simdi, adam pc de oyununu oynayip sonra gidip kızlarla kafede bi Şeyler içemiyor mu sadece ps oynarsa mi kizlar kafeye geliyor...

Ağladım gece gece.

• quote:

quote:

• toplama ps4

• Toplama PS4.

Çoğu arkadaş şu an yapıyor. Sağlam bir ram takviyesi, ve işlemciye ufak bir renovasyon cihazı müthiş hale getiriyor. Ben pek bilmiyorum ama forumda yapan arkadaşlar çok. Biraz araştırırsan bulabilirsin.

Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

quote:

Aslında çok basit bi mantık ama gidip olayı ps vs pc olayına çekersen anlayamazsın. Pc de eğer devasa online Tarzı bir oyuna sararsa üniversite yıllarında bütün vaktini evde geçireceği için kafede gene kızlar olur ama bizim oğlan o Sırada parlak zırhını çekmiş evde domuz farmlıyo olur. Kapiş ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun dediğin oyun konsolunda oynanır, gerekirse hem PS4 hem Xbox One al ama PC de oyun oynamaya uğraşma, yıl 2015 PC de oyun kavramı mı kaldı?

Ayrıca bir arkadaşım 4850tl para harcadı PC topladı, adam PS4ün exc. oyunları ve oynanış konforunu gördü bende, her hafta sonu telefon ediyor PS4ü getir bize oynayalım diye
  • Ps4

• hocam iddialı bir söylem olmuş 50 kare civarı ultra oynatması bayağı bir ayar kısmak gerekir diye düşünüyorum. Şöyle testlere bir göz gezdirdim uzun zamandır bakmıyordum 770 in hali içler acısı

1080p Max. detail excl. Hairworks (off) and AO (SSAO instead of HBAO+) (nvidianın kendi tek.kapalı şekilde ) min 22 max : 26 fps de kalmış, şimdi oynanabilir bir seviyede ayar kıstığın zaman konsoldan bir farkı kalmıyor maalesef onuda geçtim pc oyunculuğunda en önemli detay min fps seviyesidir min fps ne kadar yüksek olursa akıcılık o kadar iyi olur. Kart iş görür görmesinede fazlada bir şey heleki planlı eskitmenin olduğu donanım dünyasında işler daha tuhaf, sözlerimi yanlış anlamayın bende uzun zaman donanım dünyasıyla haşır neşirdim
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayara gectigimde ekran goruntusu alayim, bakarsiniz. Dediginiz seviyede bir kare orani yok bende. Hairworks mesela sadece Geralt'in acik bende...

• Eğer konsola özel çıkan oyunlar umurunda değilse kesinlikle bilgisayar al derim. Konsol bazı konularda her ne kadar pratik olsa da bilgisayarın konforunu ve rahatlığını yaşatamaz, özellikle benim gibi RPG seviyorsan kesinlikle bilgisayar öneririm. Bende konsol da var, bilgisayar da var ama mesela bir Elder Scrolls oyununu konsolda asla oynamam.

Aslında biraz kendi zevklerinle alakalı bir durum bu. Bana kalırsa bilgisayar daha öncelikli ama konsolunda yaşattığı ayrı zevkler var.
  • Bekliyorum hocam medium ayarlarda deseydiniz bir şey demezdim ama high ultra ayarlarda oynatıyorsa helal olsun o karta
  • PS4 ün yapabilecekleri hakkında bilgi sahibi olunacak bir video. adamlar inceleme yapmış.

https://www.youtube.com/watch?v=0ruo84asvQo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.