Şimdi Ara

PS4 oyunlar kasıyor, FPS düşüyor. Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; cihaz 8 aylık. Daha önce başıma gelmiyordu fakat oyunlarda kasma -ya da FPS düşüklüğü, adını tam bilmiyorum- başladı. Ama normal değil bence. Cihazı zorlamadan da bu şekilde. Mesela The Crew oynarken -oyunun grafikleri diğer oyunlardan daha düşük olsa da- titrek görüntü oluyor. Hadi o sorunum değil ama BF4 oynarken bu sorunu yaşam performansımı bayağı düşürüyor. Daha önceden silahı çevirdiğimde gözüme batan bir durum oluşmazdı fakat şimdi çevirdiğimde sanki kare hızlarında problem var. Tam olarak bilmiyorum sorunun ne olduğunu. Kısacası; Titrek görüntü, fazlasıyla..

• Up. Koskoca forum kimsenin bir fikri yok mu?
  • Tozlanmistir belki fanlar cok ses cikariyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun tvde başlamış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oglumhikmet

Tozlanmistir belki fanlar cok ses cikariyor mu?

Çok ses çıkarmıyor ama yine de tozdan olabilir çünkü PS4' ün arka tarafı konumu dolayısıyla çok açık değil. Tozu nasıl temizleriz? Servis yapar galiba.
  • Hocam bf4 de bazı sahnelerde kasma olayı herkesde oluyor. Özellikle bazi maplerdeki harita olaylarının yakınındaysanız. Yıkıntılarda, bazı şeylerin patlamasında devrilmesinde falan.
  • BF4'te kasma oluyor bazen. Bilhassa 5-6 oyuncunun birarada olduğu, dibinizde patlamaların olduğu zamanlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun ilerledikçe fps düşüyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BF4' te dediğiniz gibi ara sıra oluyor zaten o normal olarak her zaman oluyordu fakat son zamanlarda titrek görüntü başladı. Test Range de girsem durum aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Sorun tvde başlamış olabilir.

Normalde, film izlerken falan sorun olmuyor. Lg marka 107 ekran LCD. 4 yıl oldu bu kadar çabuk bozulacağını sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

BF4' te dediğiniz gibi ara sıra oluyor zaten o normal olarak her zaman oluyordu fakat son zamanlarda titrek görüntü başladı. Test Range de girsem durum aynı.

Hocam bu konuda hata olduğunu anlamak için en kolay şunları deneyin;

Başka oyunlarda da oluyor mu?
    Hayırsa BF4 kaynaklıdır hocam zaten.
    Evetse eğer, HDMI kablonuzu değiştirip tekrar deneyin.
    Düzelmesse sistem formatlayın hocam ilk haline tekrar güncelleme yapın hdmi değiştirip deneyin.
    Düzelme değişim yoksa diğer oyunlarda da.. Servis hocam.
  • Cevabınız için teşekkürler . Bf4 harici sadece The Crew da oldu şimdiye kadar. Yarın HDMI değiştirip deneyeceğim. Umarım servislik değildir.

• quote:

Cevabınız için teşekkürler . Bf4 harici sadece The Crew da oldu şimdiye kadar. Yarın HDMI değiştirip deneyeceğim. Umarım servislik değildir.

Bf4 60 fps'de çalışan bir oyun the crew ise 30 fps gözünüz aradaki farka alışamamıştır
  • özellikle locker yada metroda fena kasma yapar. aslında bu makinadan kaynaklı değil. onbinleri buluşturan serverler. kasılması normal heyecan yapacak bir durum yok.
  • televizyonun sahne ayarlarına bir gözatın isterseniz (örn: oyun modu, sinema modu vs.)

eğer oyun modu varsa bir de öyle denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Cevabınız için teşekkürler . Bf4 harici sadece The Crew da oldu şimdiye kadar. Yarın HDMI değiştirip deneyeceğim. Umarım servislik değildir.

Bf4 60 fps'de çalışan bir oyun the crew ise 30 fps gözünüz aradaki farka alışamamıştır

Yok hocam aradaki farktan ziyade genel olarak bu sorun çok arttı. Cihaz eski performansı vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

özellikle locker yada metroda fena kasma yapar. aslında bu makinadan kaynaklı değil. onbinleri buluşturan serverler. kasılması normal heyecan yapacak bir durum yok.

Hocam tam kasma değil. FPS düşmesi oluyor galiba. Titrek görüntü var. Yani PC' de sistem kaldırmadığında kasması veya BF' de 64 kişide patlamalarda falan kasma gibi değil. Tek başıma haritada olsam da hareket edince bir gariplik var tam tanımlıyamıyorum. Ama o olayın eskiden olmadığına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz

televizyonun sahne ayarlarına bir gözatın isterseniz (örn: oyun modu, sinema modu vs.)

eğer oyun modu varsa bir de öyle denemenizi tavsiye ederim.

O modları bayağı kurcaladım hocam, sorun başgösterdikten sonra denemedim ama oyun modunda ekran sarımsı oluyor hiç hoşuma gitmedi
  • Hocam isiyi kontrol ettinmi? Eger altina dokundugunda sicaksa dik olarak koymayi deniyebilirsin belki bi faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalmyhears

Hocam isiyi kontrol ettinmi? Eger altina dokundugunda sicaksa dik olarak koymayi deniyebilirsin belki bi faydası olur

Hocam alttan bakmadim ama ustte sorun yok, arka biraz sicak. Maalesef dik koyma gibi bir şansım yok.. Cevabiniz icin tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatalmyhears

Hocam isiyi kontrol ettinmi? Eger altina dokundugunda sicaksa dik olarak koymayi deniyebilirsin belki bi faydası olur

Hocam alttan bakmadim ama ustte sorun yok, arka biraz sicak. Maalesef dik koyma gibi bir şansım yok.. Cevabiniz icin tesekkurler.

Hocam zaten üst ve arkada fazla ısı olmaz altı kontrol edin fanda bir problem olabilir garantiye gidebilir cihaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.