Şimdi Ara

PS4 oyunlar kasıyor, FPS düşüyor. Yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hemen her oyunda ara ara oluyor FPS düşmeleri.

BF4 benim şimdiye kadar en çok rastladığım oyun.Özellikle Dragon's Teeth haritalarından birinde gerçekten çok kötü oluyor.
  • ben makineyi yeni aldım ve özellikle bf 4 ıcın ps3 tekı bayıyordu ve 10 gundur aralıklarla oynuyorum suana kadar ınternetım yavasladıgında kopma dısında 1 kere bıle oyunda ne kasma oldu nede bırsey yorumları okudugumda hep bır donmadan bahsedılmıs ama su ana kadar hıc yasamadım oyunda umarım gecıcı bır durumdur sızınkısı cozumunu bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 17 Şubat 2015; 1:27:32 >
  • arkadaşlar hazır böyle bi konuda sorayım ps4ü mecburen yatay kullanıyorum ve altı çok ısınıyor fan sesi de özellikle gta ve diablo oynarken çok yükseliyor... Normalmidir sizce 1 sene oldu konsolu alalı bi bakım gerekir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbatu26

arkadaşlar hazır böyle bi konuda sorayım ps4ü mecburen yatay kullanıyorum ve altı çok ısınıyor fan sesi de özellikle gta ve diablo oynarken çok yükseliyor... Normalmidir sizce 1 sene oldu konsolu alalı bi bakım gerekir mi

Hocam ps4 icin kenarlara sunger takiliyor, hava alan kisimlara. Oralara onlardan takin fan sesi vs sorun olmaz. Ben de sizin gibi kullaniyorum isinmadan dolayı sorun olacagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler kardeşim ben bakıyım sünger mevzuuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2
    Hocam ps4 icin kenarlara sunger takiliyor, hava alan kisimlara. Oralara onlardan takin fan sesi vs sorun olmaz. Ben de sizin gibi kullaniyorum isinmadan dolayı sorun olacagini sanmiyorum.

Hava girişlerine sünger takmak mı? Aleti yakmaya mı çalışıyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Hava girişlerine sünger takmak mı? Aleti yakmaya mı çalışıyorsunuz!

Sünger ince, hava gecisini engellemiyor. Sadece toz kacmasini engelliyor.

• yni sorun bendede oldu oluyorda bf4 te grafikleri zorlayacak efektler geldigi anda kasiyor!! Anlamiyorum abi kasmak nedir ulan joystickle fps oynuyorum sen birde kasarsan ben ne halt edicem okudum cevaplari hepsini deneyeceğim olmazza para iadesi isteyeceğim daha cihazi alali 1 hafta oldu (oyunu kutu degil key olarak aldim makine 1 terabyte insanin icine oturuyor ulan.s s s

• Birde makinayı açık havadar bir yerde deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Bu banada oyunlarda oluyor genelde internetle baglandigginda oyunu ilk actigimda gosterilen trailer lar da kasmaya basliyor ses ve goruntu.. Neden oluyor bende bilmiyorum ayrica ps4 u her actigimda 1 saniyelik loading ekrani geliyor rebuilding database diye kimileri spotify demis kimileri sistemi resetlemen laZim demis oyun kayniyor ps4 suan icin gormezden geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Bu banada oyunlarda oluyor genelde internetle baglandigginda oyunu ilk actigimda gosterilen trailer lar da kasmaya basliyor ses ve goruntu.. Neden oluyor bende bilmiyorum ayrica ps4 u her actigimda 1 saniyelik loading ekrani geliyor rebuilding database diye kimileri spotify demis kimileri sistemi resetlemen laZim demis oyun kayniyor ps4 suan icin gormezden geliyorum

Ps4 oyun dolu demişsiniz. Hdd kapasitesi 50 gb civarına düştüğünde kasma yapıyor diye okumuştum bi yerde.belleği biraz boşalt belki faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventvarsak -- 18 Şubat 2016; 10:09:49 >
  • leventvarsak kullanıcısına yanıt
    Aynen onuda denedim duzelmedi

• Benim de bazen kasıyor hdd dolu oldu için herhal de 70 gb'lık yer var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.