Şimdi Ara

PS4 Oyunlarda Kasma,Takılma,Yoğun fps düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps4 cihazımı bu yaz tatilinde aldım ve ilk aldığım oyun UFC di onda ara ara fps düşüşleri kasmalar falan oluyodu bende oyundandır diye çok umursamadım açıkcası. 2-3 ay önce gta 5 aldım ondada mapin ana yerlerinde şehirde çok insan olan yerlerde (özellikle arabayla hızlı giderken) çok yoğun kasma oluyor. Cihazı garantiye verdim tam olarak 32 gün sonra elime ulaştı ve bir sorun yok dendi cihaz geldiğinde formatlı bir halde geldi formattan sonra bir ihtimal düzelir diye oyunu hevesle açtım ama sonuç değişmemişti kasmalar hala mevcuttu. Başkta TV de denedim Sonuç yine aynıydı. Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar varmı yokmu onu öğrenmek istiyorum. Yada sorunu çözen biri yada fikirleriniz nelerdir.

Şimdiden Teşekkürler

• cok ilginc gta 5 bende oynuyorum tık yok. tv nin ozellikleri ne yazar misin?

bende kasma sadece sehirde arabayla cok hizli giderken oluyor oda cok az yani hic rahatsiz edici degil.

fanlarin dolmus olabilir supurgeyle temizle fanlarini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlarda kasma takılma vs yazmışsınız 2 oyun söylemişsiniz. google a gta v ps4 kasma yazsanız forumlardan 20-30 tane cevaplanmış başlık bulabilirdiniz. 32 gün beklemezdiniz hem :) iyi forumlar.
  • Gta 5'deki kasma yani arabayla hızlı giderken şehir merkezinde her ps4'te oluyor olmuyor diyen de yalan söylüyordur o kasmanın da optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü diğer oyunlarda bu tarz bir düşüş yaşandığını görmedim pek onun dışında tvnin özellikleriyle de alakası yok hiçbir tv oyunu kasarak göstermez çamur gibi gösterir ama kasma yapmaz
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Konsolu şehir dışına çıkacağım oynayamıyacağım zaman garantiye verdim zaten zamandan yana bi sıkıntı olmadı. Daha yeni olduğundan ufak tefek optimizasyon sorunları oluyodur diycemde konsol çokta yeni değil yani gta 5 gibi bi oyunda böyle bi sorunun ilk updatede düzeltilmesi lazımdı bence. Başka cevaplar bekliyorum.
  • Başka cevaplar beklemeye gerek yok çünkü gta'da fps düşüşü oluyor. Maalesef optimize edilememiş mi yoksa yeni nesil konsollar tam gücünde değil mi ona bilgisi olan biri cevap verebilir ancak gta'da fps düşüşünün yaşandığını bilmek rahatlatır belki sizi. Ufc arkadaşım oynuyordu sorarım ona.

• Oynadigin iki oyunda en rezalet optimizasyona sahip olan oyunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    PS5 Düşük FPS sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olayın konsolla ilgisi yok.. Optimize ile var. Yeni nesilde eski optimize edilmiş tüm oyunları oynamayın bu tamamen firmaların genişliğinden.
    Sony'nin remastrd oyunlarında nedense sorun olmuyor hiç..

O yüzden yeni nesil oyunları tercih edin. PS3>PS4 geçen oyunları değilde yani direk PS4 için çıkmış oyunları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 22 Şubat 2015; 2:43:34 >
  • hemen hemen tüm oyunlarda fps düşüşleri var exclusive oyunlarda dahil konsolun kaderi bu yapacak birşey yok
  • Bu sorunu yaşamayan biri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

hemen hemen tüm oyunlarda fps düşüşleri var exclusive oyunlarda dahil konsolun kaderi bu yapacak birşey yok

Kimseyi yanlış yönlendirmeyin 4 5 sorunlu oyun dışında fps oldukça stabil

Bunlar sıkıntılı oyunlar

Assasins Creed:Unity
    Grand theft auto 5
    Lords of the fallen
    The evil within
    dying light(co-op)
    UFC
  • stabilden kastınız nadir düşüşler oluyorsa eyvallah ama sabit hiçbir zaman düşüş olmayan oyun yok neredeyse
  • quote:

stabilden kastınız nadir düşüşler oluyorsa eyvallah ama sabit hiçbir zaman düşüş olmayan oyun yok neredeyse

Gozle farkedilmeyen desek ? Infamous ve drivrclub oynuyorum 1 haftadir, fps dususu sadece infamous ta oldu o da saniye surmedi cok kalabalik ortamdı. Onun disinda hicbir goze batan durum yoktu.

• Tv kaç herz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dediğin oyunlarda fps düşüşü oluyor zaten ama 60 fps olan bi oyun dene misal cod aw ondada olursa sorun ps4 de demektir.
  • Arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Çözüm önerisi olan yokmu

• quote:

stabilden kastınız nadir düşüşler oluyorsa eyvallah ama sabit hiçbir zaman düşüş olmayan oyun yok neredeyse

Shadow Of Mordor
    Infamous Second Son
    Destiny
    Far Cry 4
    GTA V deki kasmalarda güncellemelerden sonra azaldı baya özellikle kamyon otobüs tarzı arabalarla giderken garip olarak hiç kasma olmuyordu oyunun ilk başlarından beri.
    Bunlar benim deneyim ettiğim oyunlar diğer oyunları bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 2 Mart 2015; 15:54:35 >
  • Makinadanda kaynaklı olabilir arkadaşlar örneğin Last Of Us oynarken sürekli oyun donmaları nedeniyle fişi çekmek zorunda kaldım,tahmini 10 kere olmuştur bu dediğim işlem.Diğer oynayan arkadaşlara sorduğumda onlarda böyle bir problem olmadığını söylediler.Kısacası oyunlara tek bağlamamak gerek olayı...
  • merter5 M kullanıcısına yanıt
    yazılan cevapları okumadınız mı naptınız anlamıyorum bunlara bır cozum yok gta oynuyorsan katlanacaksın fps sorununa ben bır onerıde bulunayım madem cok sorun edıyorsun ya gta yı sat yada pc ye gec
  • quote:

Orijinalden alıntı: merter5

Bu sorunu yaşamayan biri varmı

Sıkıntın, yapımcılar bu durumla ilgili herhangi bir güncelleme yayınlarsa giderilir. Yoksa ister içini aç temizle ister garantiye ver ya da tv ni değiştir fps düşmesini düzeltemezsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.