Şimdi Ara

PS4 Paralel İthalat Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç aydır ps4 alabilmek için sabah 5 akşam 8 çalışıyorum. bugün akşam gazetesinde gold'un 1450 liraya ps4+2duoshock kolu kampanyasını gördüm. neden ucuz diye işkillenip araştırma yaptım. paralel ithalat ürün diye bir şey olduğunu öğrendim sanırım bu nedenle ucuz. paralel ithalat ps4 alırsam normalinden ne farkı olacak? parama yazık olur mu?

-dikkatli bir kullanıcıyımdır. ps2'imi 7 senedir tek bir arıza olmadan kullanıyorum-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acannps4 -- 19 Temmuz 2014; 3:01:16 >

• Normalinden farkı diye birşey yok. Aynı ps4 ü bi gold teknosa sony eurasia garantisiyle getirmiş, diğeri ithalatçı firma getirmiş grantisi benim diyor. Bnde worldbazaar'dan aldım. O da ithalatçı gold'dan daha ucuz olur. Ona bi bak istersen. Garanti önemli değil diyorsan, ithalatçı al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ürün aynı birini lüks firma tamir ediyor (telpa vs) diğerini satış firmasının kendisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acannps4

yani ürün aynı birini lüks firma tamir ediyor (telpa vs) diğerini satış firmasının kendisi?

1200 e kadar sony garantili alabilirsin. Hızlıal.com da 1250 ye var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

quote:

yani ürün aynı birini lüks firma tamir ediyor (telpa vs) diğerini satış firmasının kendisi?

hizlial ne kadar güvenilir tartışılır. ntsc cihaz falandır o kadar ucuz ise.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

quote:

hizlial ne kadar güvenilir tartışılır. ntsc cihaz falandır o kadar ucuz ise.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94874731

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İthalat alıcaksan bozayım deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • worlbazar da ps3 1299 liraya kampanya yapmışlar.sony garantili.sınırlı stok indirmiymiş.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 24 Temmuz 2014; 17:32:53 >
  • Sony Eurasia garantili al mutlaka,bir miktar fazla verirsin ama kafan rahat olur
  • Arkadaslar cıddı cıddı kıskanıyorum sızı, kafam atacak satcam ps3'u alacm bır ps4 o olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.