Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm orta kafa bu oyunun buqu tmm da arkadaslar 2 pas yapayim diyorum adam butun adamlarimi markaja almis ileri uc adamlarimin hepsi ski markajda birde gegenpresi actimi oyunda iki pas yapamiyorsun .sahsen hadi ben beceriksizim yapamıyorum ama burda cogu kisi press ten sikayetci deli gibi presin oldugu yerde pas oyunu nasil oynayacaksin birde bu sacmlaik 90 dk boyunca suruyor ortasahaya aldinmi busquet matuidi vidal 90 dk boyunca ayni guc seviyesinde baski yapabiliyorlar.

Yani belli basli buqlar var tmm bizde bu buqlaru kullanicaz o zaman bazi arkadaslar orta kafa olayini sevmeye bilir sahsen bende sevmiyorum ama oyun kullanmaya itiyor baktim adam deli gibi press yapiyor saga koyuyorum carrosci veya gervinyo kanatta verkac yapiyorum ortada 50 lwk aduriz 97 kafa 95 sicrama 91 bitiricilikle oyunun en iyi savunmacilarinin arasindab cikiyor kafayi vuruyor gol oluyor.

Sonra bana yaziyorlar orta kafa orta kafa ama kendileri deli gibi pres yaptiklarinin farkinda degiller

Son olarakta bazi arkadaslar 4-3-3 oynayip sag acik sol acik kullandiklari zaman bunlarin geri gelmeyecegini biliyorlar karsi takimin kanat oyuncusu sgbk slbk ekarte ettigi anda orta acmaya musait olacagini bilmiyorsa kafa golu yemeyide goze almali o yuzden slk sgk mevkili menageri secmek daha mantikli

Sonuc olarak bu oyun bu dk sonra daha duzelmez o yuzden futbol sonuc oyunu 1 fazla atan kazanir o yuzden kafaylami atarsiniz ara pasiylami atarsiniz bilemem ama ben oyunun acigi neyse kullanirim kullanmayan arkadaslarida saygiyla karsilarim .

Oyunun oyun oldgunu unutmayalim zevkine bakalim kalin saglicakla

Hayirli cumalar cumleten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SABIR SABIR BİRAZDA PLANLAMA İNŞ 2022,YE KALMAZ

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.77 -- 28 Nisan 2017; 14:14:11 >
  • fakafuka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Cumalar herkese.Düşünceme tercüman olmuşsun kardeşim.Orta kafa yasak verkaç yasak tam pres yasak.Nasıl oynuyacağız bu oyunu mekezden direk kaleye mi inmemiz gerek.Ben maç esnasında her türlü varyasyonu deniyorum.Yerden havadan orta uzaktan şut merkezden kaleye girme arapası ne varsa her maç hepsini ayrı ayrı denerim.Dün tamda şikayet edilen orta kafacı rakip geldi traore morata 3-4 orta kafa golü attı.Saygıyla karşıladım.Oyunun izin verdiği her şey kabulum , yeterki hile olmasın.Başka seçenek varmı ki fifadan başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrokartbayisi

Beyler ödüllü turnuva için görüş ve önerilerinizi bekliyorum

1.ye 750 tl

2.ye 350 tl

3.ye 200 tl ( katılıma göre ödül oranı artabilir )

Katılım Ücreti alacakmissin birde ps4 mu

Ayrı bir konu açabilirsin öyle daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Hayırlı Cumalar herkese.Düşünceme tercüman olmuşsun kardeşim.Orta kafa yasak verkaç yasak tam pres yasak.Nasıl oynuyacağız bu oyunu mekezden direk kaleye mi inmemiz gerek.Ben maç esnasında her türlü varyasyonu deniyorum.Yerden havadan orta uzaktan şut merkezden kaleye girme arapası ne varsa her maç hepsini ayrı ayrı denerim.Dün tamda şikayet edilen orta kafacı rakip geldi traore morata 3-4 orta kafa golü attı.Saygıyla karşıladım.Oyunun izin verdiği her şey kabulum , yeterki hile olmasın.Başka seçenek varmı ki fifadan başka.

Dun bir macim oldu adam 3 kafa golu atti ben ona 4 kafa golu attim kaldiki kafa golu pek yemem menager denemistim o yuzden o kadar kafa golu yedim.

Soylediklerine katiliyorum ben 4-3-3 sitemini kullanmiyorum sga sla geri gelmiyor adam kanattan sag beki veya sol beki ekarte ettimi kabak gibi orta aciyor bu ortayida acan ayaklari iyi ve yerine orta varsa kafaya cuk oturtuyor yalniz 4-2-2-2 4-2-3-1 taktiklerde slk sgk geriye kadar kovaladimi adam telasla orta aciyor ve mac boyunca 2-3 orta adam akilli acabiliyor.

Birde menagerin onleme bolgesi muhakkak orta olmali stoperler kanata acildimi ortada kafasi iyi olan santrofor kesinlikle vuruyor o kafayi.

Neyse dedigim gibi herkes istedigi gibi oynar bu dk sonra bu oyun degismez alternatif olarakta fifa var ben sahsen almayi düşünmüyorum seneye her ikisinide almayi düşünmüyorum cunku futbol oyunlarinda bu malsef sknti ayni yemegi isitip isitip onumuze sunuyorlar o yuzden en iyisi kendimi sinir kupune cevirmektense acarim komik bisiler izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakafuka -- 28 Nisan 2017; 14:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

1.ye 750 tl

2.ye 350 tl

Katılım için kesinlikle herhangi bir ücret talebi olmayaca,forum kurallarını çok iyi bilmedigim ve pes oyuncuları genelde burda oldugunu düşündügüm için buradan paylaşmak istedim
  • quote:

quote:

1.ye 750 tl

2.ye 350 tl

Oyle bir sey olursa twitcten yayinlayin izleyelim burdan haber verin😀

• Şahsen olmasını çok isterim ek olarak izlemek yetmez katılım bekliyorum :) az yardımcı olursanız daha çok oyuncuya ulaşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrokartbayisi -- 28 Nisan 2017; 15:21:16 >
  • quote:

quote:

quote:

1.ye 750 tl

2.ye 350 tl

Katılım için kesinlikle herhangi bir ücret talebi olmayaca,forum kurallarını çok iyi bilmedigim ve pes oyuncuları genelde burda oldugunu düşündügüm için buradan paylaşmak istedim

Konuda açarsan foruma girenler daha çabuk görünür

Katılmak isteyen oraya yazardı burda kaybolur gider

Burası my club konusu olduğu için

5 yıldızlı olmayan takımlardan turnuva olabilir böyle daha çekişmeli olur üstelik ödül de var

Tavsiyem ayrı bir konu açmanız

Ps4 platformu olduğunu belirtirsin

• quote:

1.ye 750 tl

2.ye 350 tl

Katılıma ücret alınmayacaksa bu ödülleri neden niçin nerden karşılanıcak ?

turnuva ofline mı onlıne mı olucak?
  • İlk mesajda belirttigim gibi Astrokartbayisi olarak turnuvaya sponsor olacagız,burdan tek çıkarımız pes oynarken yaşadıgımız heyecanı biraz artırmak bununla birlikte küçük te olsa reklam yapmış olacagız konu için yeni başlık açacagım ordan devam ederiz
  • astrokartbayisi A kullanıcısına yanıt
    Cashxir kart satiyormusunuz (: bari faydamiz olsun sizle

Calisalim

• quote:

Orijinalden alıntı: gkr

Cashxir kart satiyormusunuz (: bari faydamiz olsun sizle

Calisalim

Hayır sadece astropay satışımız mevcut ve lütfen bu veya yarışma için açılan başlıga alışveriş için herhangi birşey yazmayalım başlık kendi konusundan sapmamış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrokartbayisi -- 28 Nisan 2017; 20:19:23 >
  • az önce menajer listesinde expito denen bi elemanı aldım luis enrique nin dizilişinde kontra atak oynayan bir menajer baya iyi olur gibi
  • Barcelona - Real Madrid efsanelerin kısa maç özeti. ( Oyun değil, gerçek) Arşivimde bulunsun diye indirdim.

https://youtu.be/ZF4erdqkGs0

• astrokartbayisi A kullanıcısına yanıt
    Saka yapiyorum tabi konu sapmamali ama alinmasi gereken mesaj alinmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Barcelona - Real Madrid efsanelerin kısa maç özeti. ( Oyun değil, gerçek) Arşivimde bulunsun diye indirdim.

https://youtu.be/ZF4erdqkGs0

Ronaldinho resmen şov yapmış o paslar ne öyle biraz göbek çıkmış ama

• mYclub oynamayı bıraktım artık şu dakika itibariyle. 11 siyah topla oynayıp karşılama rakip diye veriyor. Bizde 3 siyah top. Yeter gerçekten vakit kaybı. O sinirle takımı da sıfırlattı bana. Sinirden, stres oluyorum ancak. Pes gerçekten pes ettirdi.

• Level 5 oynarsan olacağı o

• 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.