Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbs03

Level 5 oynarsan olacağı o

11 siyah topla eş değer mi Allah aşkına ya 3 siyah top. Oyunun saçmalığı da burada zaten . Gına geldi artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bu oyunun yapay zekası rezalet gene bir sim turnuvası vakası ulan form kadro ilk maç adam geldi yeni başlamış tek atak gol oldu godin bonucci salak gibi baktı neyse öyle derken takım arda arda galibiyetler almaya başladı dedim tamam iyi gidiyoruz yarı finale kadar iyi pat yarı final maçı bütün takım mavi form en yüksek bildiginiz salak gibi oynadı karşı takımın ruhu 90 adamın takım takır takır aynı taktik benim oyuncularım daha iyi fakat arkadaşın kadro daha iyi oynadı ben anlamadım bu sim modu bi yendiriyor bazen de salak gibi oynatıyor takımı normal maç girelim diyoruz rakip bulmakta zorlanıyor dost lobisine giriyoruz maçlar gene laglı ...
  • şu oyunun serverından gına geldi artık bana ben atağa kalkınca donmalar kasılmalar adam atak yapınca yağ gibi ve gol oluyor

yemin ediyorum kanser sebebi şu oyun ya
  • allahını seven bilen biri yazzın arkadaslar . bu 2vs2 yi. dün tkaım lobisi demişlerdi girdim evet 2 kişi oynuyoruz ama sistem veryor benimle oynıycak adamı . ben aynı evde oldugum arkadasımla aynı tkaımdan olmak sitiyorum böle bi olay yokmu arkadaslar 2 kolla bir takımda olmak sitiyoruz rakipde 2 kişi olsun istiyoruz varmı varsa nasıl yapıoyoruz . tkaımlobisndne giriyorum ama dedeiğim gibi benimeşimi sistem belirliyor odada lütfen bilen yazzınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnr

mYclub oynamayı bıraktım artık şu dakika itibariyle. 11 siyah topla oynayıp karşılama rakip diye veriyor. Bizde 3 siyah top. Yeter gerçekten vakit kaybı. O sinirle takımı da sıfırlattı bana. Sinirden, stres oluyorum ancak. Pes gerçekten pes ettirdi.

Dostum 4 level yap takımı gücü 1800 ü geçmesin. Level 5 sakın oynama kadron çok iyi olsada kolay kazanamazsın. İnan böyle daha çok zevk alacaksın oyundan. Siyah toplardan 1 veya 2 tanesini oynat. Yaptığın her 3 maç sonunda takımın dayanıklık iyileştirmesini fulle yoksa dayanıklılık düştüğünde çok yenilirsin. Ben hep böyle yapıyorum puanı benden yüksek olanları rahat yeniyorum. 4-2-2-2 oyna hem kanattan hem ortadan atak yap ona göre td al. 15 maçtır yenilmedim en kötü berabere kalıyorum yada lag olursa bağlantı giderse yeniliyorum.

• Bu tür maçlara denk geldigim zaman direk ps tuşuna basıp balkona sigara içmeye çıkıyorum,bana göre apple dan sonra ticari zekaya sahip en iyi firma konami dir,saçma sapan bir oyun ile adamlar her yıl muazzam gelir elde ediyorlar

biz burda sevdigimiz oyuncularımı oynatacaz yoksa alçak konaminin scriptine uygun adam mı seçecez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrokartbayisi -- 30 Nisan 2017; 11:51:39 >
  • bu hafta inanılmaz oyunda momentum ve lag var
    A oyuncu seçmeye çalışıyorum ama onlarında pas atacak durumu yok
    iyice suyu çıktı oyunun
    hala ben normal turnuvalara katılamıyorum klsmanlara mahkum edildim
    muhtemelen bu sene bir daha giremeyeceğim bu sene için
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrokartbayisi

Bu tür maçlara denk geldigim zaman direk ps tuşuna basıp balkona sigara içmeye çıkıyorum,bana göre apple dan sonra ticari zekaya sahip en iyi firma konami dir,saçma sapan bir oyun ile adamlar her yıl muazzam gelir elde ediyorlar

biz burda sevdigimiz oyuncularımı oynatacaz yoksa alçak konaminin scriptine uygun adam mı seçecez ?

Çok haklısın kardeşim. Sevdiğim oyuncuları uzun uğraşlarla transfer ettim bale, ronaldo, aubameyang falan şu lanet momentum yüzünden sadece ronaldo yu oynatabiliyorum. 16 tane siyah top var sadece birini oynatabiliyoruz süpersin konami !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: astrokartbayisi

Bu tür maçlara denk geldigim zaman direk ps tuşuna basıp balkona sigara içmeye çıkıyorum,bana göre apple dan sonra ticari zekaya sahip en iyi firma konami dir,saçma sapan bir oyun ile adamlar her yıl muazzam gelir elde ediyorlar

aynen öle ah o stresli sinirli sigara içme geceleriiii iyi bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

allahını seven bilen biri yazzın arkadaslar . bu 2vs2 yi. dün tkaım lobisi demişlerdi girdim evet 2 kişi oynuyoruz ama sistem veryor benimle oynıycak adamı . ben aynı evde oldugum arkadasımla aynı tkaımdan olmak sitiyorum böle bi olay yokmu arkadaslar 2 kolla bir takımda olmak sitiyoruz rakipde 2 kişi olsun istiyoruz varmı varsa nasıl yapıoyoruz . tkaımlobisndne giriyorum ama dedeiğim gibi benimeşimi sistem belirliyor odada lütfen bilen yazzınnn

Malesef senin dediğin gibi bir özellik yok

En son pes 2013 de vardı

• wildermess W kullanıcısına yanıt
    boşver turnuvalara girmemekle birşey kaybetmiyorsun acayip laglı iyice kanser eder dün yarı final oynadım nasıl ışınlana ışınlana gidiyor düşün bu sim turnuvası normal girmek yemiyor bile biliyorum lag gecikme olucak saçma sapan 5 dk boyunca orta kafa paso oynucaklar sagol kalsın en iyisi klasman maçları gerisi sıkıntı
  • porschemurat34 Burada mı acaba. Anasına selamlarımı iletttim. 3 0 ondeyken kopartti serefsizin evladı. Bu hakaretlero duymaya değer mi acaba bi yenilgi almamak icin yaptığın? Bu adamla bosuna oynamayin basın engeli geçin ezik herif

• Maç devam ederken 2.3. taktige nasıl geçiyoruz ? 2017 de bunu hiç yapamıyorum geçen yıl ne güzel tek tuşla 2.3. taktige geçiş yapıyorduk
  • ilk defa şu pes lig sim turnuvasında üst turu gördüm 3 te 3 yaptım aha dedim takım on numara gidiyor ön elemede döküldü 1-0 yenidlim yenildigim elemanda 330 puanlarda tek atak yaptı gol oldu bi istikrar tutturabilirsem şu turnuvada alırım kupayı
  • Myclub açık ( sim )

İlk defa katıldım kupayı aldım

İlk 3 maçı 1-0 1-0 2-0 yendi 14.sırada çıktık son 16 ya kaldım

İlk rakibi penaltılarla yendik

İkinci rakibi 1-0 yendik

Üçüncü maçta rakibin bağlantısı koptuğu için 3-0 aldım

Final maçında 2-1 yendik kupayı aldık

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sim takımın td si kim hocam sime bir türlü td bulamadım sim takımım sürünüyo resmen.

• Myclubun bu kadar cacık halde olmasının en büyük sebebi Level sistemidir.Bu sistem,oyunda ,bir amaç peşinde koşup oyunu sürekli olarak oynama hissini oluştursa da oynanış olarak oyunun içine eden bir özellik!!Real ile normal online klasman oynuyorum,bazen yine saçmalıklar olsa da,bir şekilde istediğim oyunu sahaya yansıtıyorum.Myclupte ise adeta hormonlu,dopingli oyunculara karşı oynuyorsunuz.Mesela L Traore nin kafa vuruşu ve zıplaması normalde diyelim ki 87 ,adam ,level 50 ye getirerek bu kafa vuruşunu 98 yapıyor.Sonra da ,her kafa vuruşu gol oluyor diye feryat ediyoruz.Oyun,kafa golüne meyilli ama normal online klasmanda bu kadar kafa golü olmuyor.Oyunda farklı levellerdeki oyuncular arasındaki tutarsızlık,abuk sabuk gollere,defans hatalarına sebep oluyor.Bu oyunu offline olarak arkadaşınıza karşı veya online klasmanda oynayın ,Pes 2017 nin o kadar da kötü bir oyun olmadığnı göreceksiniz.Pes 15 i neden bu kadar övüyoruz çünkü orada sadece takım uyumu vardı ve tüm oyuncular orjinal güçlerindeydi.Oynanış,oyunun orjinal halindeydi.Seneye bu level sistemi kalksın ve sadece takım ruhu etkili olsun.Hormonlu,dopingli 99 ov messi istemiyoruz,oyunu iyice çoluk çocuk oyununa çevirdiler!!Oyunda sürekli yenilen arkadaşlar,sorun sizde değil Konami de!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 30 Nisan 2017; 22:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Sim takımın td si kim hocam sime bir türlü td bulamadım sim takımım sürünüyo resmen.

Alegri şuanda listede olan juvenin t.d takım uyumu artsın diye girdim kupayı aldım

3 forveti en uctakini gf yapıp geriye cektim gf olanları ileri sürdüm sf yaptım

Gelismiş ayarlardan ise hedefi ortalama çizgiye yapışık yaptım rakibe göre Gegenpres açıyorum

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Oyun fena değil orta kafa dışında ofline olarak konuşuyorum orda da var oyunun ilk çıktığı zaman arkadaşla ofline maç oynadık realmadrid seçtik ikimizde karşılıklı orta kafa goller attık aklıma fifa 2000 diye oyun vardı o aklıma geldi onda orta kafa bundaki gibiydi %90 etkili

Online klasmanda da orta kafa olayı var

Pes 2018 de engellenmesi zor olan bir bug olmaması birde online lag olmaması isterse hiç lisans almasın ama bu konuları düzeltmeli

Hem myclub hemde online klasmanda oynuyorum birinde 1044 puan geldim online klasmanda ise 915 puanım var

Online klasmanda 9da 9 gidiyorum arabin teki geldi 1-0 öndeyim sunucu ile bağlantı kesildi dedi 15 puanı mi aldı

Baktım acaba benim internet mi koptu diye kopma filan yoktu oyunda en sinir eden olay lag ve bağlantı kesilmesi

Diğerlerine bir şekilde önlem alıyorsun veya alamıyorsun

Olmadı oyunun saçmalıklarını kullanıyorsun

Bağlantıya hiçbir şekilde önlem alamıyorsun

Bazen playstation canlı yayınına bakıyorum onlarda lag maç oynuyor ve bunu kimse şikayet etmiyor sanki herkes memnun lagli maç oynamaktan hiç anlam veremiyorum bu olaya

Online musabaka kupasında online daha berbat titreye titreye gidiyor oyun sanki biri senin elini tutuyor kitleniyorsun çok tuhaf birşey var hele birde son 16 ya kaldın mı yandın

Ne güzel bu kupa pes 2013 de çok iyiydi 4 yılda oyun online olarak daha iyi olacağına daha da kötüye gitti

Pes 2017 birde Arap Asya rakipleri çoğaldı ben hatırlamıyorum geçen sene Arap ve Asya dan rakiplerin geldiğini

Arkadaş ben Türkiye'den giriyorum rakip Çin den olacak iş mi bu ne alakamız var

Birde lag tek taraflı oluyor iki taraflı lag olmuyor

Böylelikle avantaj elde ediyorlar

Umarim pes 2018 serverler değişir

• Beyler klasmandan çıkmayı garantileyince kalan maçları yapmadan atlamanın yolu yok mu?

• 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.