Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Td degil sikinti muhtemel takim puaninda suan kac takim puanin ? Bende klopla oynuyorum gayet memnunum ama gagenpressi ac mutlak kloop onde oynatigi icin ilerde guzel boguluyor rakip. Takiminida silver sari agirlikta kurup siyah sadece kilit noktalara ha su degil 100 messi gereksiz onun yerine formda mertens gibi yada sende kim varsa 86-88 arasi siyah top is yapar yukarsi malesef yapmiyor oyundaki momdan dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/k11QbWAidCo sonunda pogba ve vertongheni de kombinledim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkxking35 -- 2 Mayıs 2017; 23:26:1 >
  • [link=][/link]https://www.youtube.com/watch?v=k11QbWAidCo&t=339s
  • Arkadaşlar ,Liverpool Barcelona efsaneleri eklenmiş zamanında.Ben oyunu sonradan aldım.O oyuncuları elde etmenin farklı bir yolu var mı?

• Merhaba arkadaşlar psn store trial versiyonda myclup bedavamı acaba.almadan önce denemek istiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Arkadaşlar ,Liverpool Barcelona efsaneleri eklenmiş zamanında.Ben oyunu sonradan aldım.O oyuncuları elde etmenin farklı bir yolu var mı?

Kampanyaları takip et efsaneleri bizde bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

porschemurat34 Burada mı acaba. Anasına selamlarımı iletttim. 3 0 ondeyken kopartti serefsizin evladı. Bu hakaretlero duymaya değer mi acaba bi yenilgi almamak icin yaptığın? Bu adamla bosuna oynamayin basın engeli geçin ezik herif

adam bu konuda sabıkalıymış zaten pes 2016'dan üstat.https://www.youtube.com/watch?v=Wu5OKn3RxPQ
  • Arkadaşlar hoca olarak Guardiola'yla oynayanlar taktiksel olarak neler yaptığını paylaşabilir mi?
  • dün arka arkaya 5 mağlubiyet aldım futbolcularım çok hantal kaldı ilk defa takım gücü bunu etkiler mi arkadaşlar ?

mesela 1650 değilde 1620 de oynattım ?
  • Arkadaşlar bir soru daha elimizdeki mevcut yetenek avcılardan gelecek oyuncuları çıkaracak bir arama motoru ya da filtre var mıdır nette filan?
  • pes 2017 trial de myclub tam sürümü bedava hep maç yapıyorum takımımda iyileşmeye başladı hatta sqanırım oynayan olsun diye myclubu bedava yapmışlar çünkü parayla satın alanlarla maç yapılabiliyor
    psn: MrOneoguzhanPro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

Arkadaşlar bir soru daha elimizdeki mevcut yetenek avcılardan gelecek oyuncuları çıkaracak bir arama motoru ya da filtre var mıdır nette filan?

bir exel var ama güncel değil
  • 5 lvl sağlam takımı olan arkadaşlar nick yazın dostluk maçı yaparız

• quote:

Arkadaşlar bir soru daha elimizdeki mevcut yetenek avcılardan gelecek oyuncuları çıkaracak bir arama motoru ya da filtre var mıdır nette filan?

Bu sitede var o dediğin olay : pesdb.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 3 Mayıs 2017; 12:3:1 >
  • Beyler bilgisayara karşı müsabaka kupasında " 25g challenge " icin şartlar uygun değil diyor ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz

• Az evvel baya ilginç bi hileci geldi adını tam hatırlamıyorum ama videoyu paylasıcam en kıs zamanda 10. Dakika 2-0 öndeyim golü atar atmaz benim sunucumu koparttı.. hükmen galip! Ulan pes !

• quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Beyler bilgisayara karşı müsabaka kupasında " 25g challenge " icin şartlar uygun değil diyor ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz

25 online maç yapmadan oynamalıydın artık oymayamazsın
  • nickim TOLGALA dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

porschemurat34 Burada mı acaba. Anasına selamlarımı iletttim. 3 0 ondeyken kopartti serefsizin evladı. Bu hakaretlero duymaya değer mi acaba bi yenilgi almamak icin yaptığın? Bu adamla bosuna oynamayin basın engeli geçin ezik herif

adam bu konuda sabıkalıymış zaten pes 2016'dan üstat.https://www.youtube.com/watch?v=Wu5OKn3RxPQ

Böyle adamlarda kişilik bozukluğu var. Ben fm de bile kaybedince final maçında fln lost-save yapmıyorum (ki sonuçta pc ile oynuyorsun.Gerçekçilik bozulmasın,hakkım değil diyorum)

Geçenlerde biri denk geldi.Muhteşem bi oyun oynadı.3-4 farklı fln yeniliyorum. Dakika 88 oldu.Herhangi bir lag fln olmadan maç hükümsüz sayıldı. Adamın mis gibi galibiyeti gitti diye üzüldüm.Sonra dedim aha suçumuz yok adam küfürü basmıştır bana. Hemen msj attım, dedim benimle alakası yok, maç senin hakkındı üzüldüm. Adamın takım ismi de Gs li bişey benim ki de. Cevap döndü önce Fenerli misin :D? Diye espriyle. Sonra sıkma canını önemli değil dedi.

İşte bir böyle adamlar var,bir de kişiliği bozuk şerefsizler...

• cmanager kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstat orayı biliyorum da ben elimdeki avcıları girip çıkan oyuncuları sıralıcak bir filtre diyodum.
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.