Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTx

Best of april ve 5 gün boyunca günde 1 defa 80+ world stars agent ı gelmiş. Resmî Twitter hesabında gördüm.

Oyuna girebilen varsa top yüzdelerini yaklaşık yazsın...

aynen ben de youtube da gördüm şampiyonlar ligine ek olarak dediğin iki agent gelmiş. canlı güncelleme olmamış ve geçen haftaki formlar geçerli olmuş sanırım. hepsi C olur diye bekliyodum
  • Suan sizin icin fotoğraf cektm fakat yüklenmiyo güncellemede kısaca

Sadece sınırlı süre world str

Ucl stars

Nisan ayının en iyisi kampanyası

Bu hafta canlı güncelleme bulunmuyor

Giremeyen arkadaslar icin umarım faydalı olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Suan sizin icin fotoğraf cektm fakat yüklenmiyo güncellemede kısaca

Sadece sınırlı süre world str

Ucl stars

Nisan ayının en iyisi kampanyası

Bu hafta canlı güncelleme bulunmuyor

Giremeyen arkadaslar icin umarım faydalı olmustur

canlı güncelleme olmamış ve geçen haftaki formlar geçerli olmuş sanırım.doğru mu? yoksa hepsi C miolmuş
  • nerde canlı güncelleme arkadaş bütün ligler oynandı ne kadar salak firma
  • arkadaş ne yaptıysam şu şutlarda köşe seçme olayını beceremedim bildiğin robot olmak lazım, youtube dan videosunu izledim sağ üst için analogu sağ alta çekiyor sol üst için aşağı çekiyor vs ne kadar saçma bir kombinasyon, kardeşim sağ üste çekince sağ üste sol üste çekince sol üste vurması gerekmiyor mu nasıl bir saçmalık bu ya bir türlü alışamadım başka bir tekniği falan var mı?
  • Arkadaşlar güncelleme var ama geçen haftanın Messi form durumu a

• quote:

Orijinalden alıntı: kingstonn

arkadaş ne yaptıysam şu şutlarda köşe seçme olayını beceremedim bildiğin robot olmak lazım, youtube dan videosunu izledim sağ üst için analogu sağ alta çekiyor sol üst için aşağı çekiyor vs ne kadar saçma bir kombinasyon, kardeşim sağ üste çekince sağ üste sol üste çekince sol üste vurması gerekmiyor mu nasıl bir saçmalık bu ya bir türlü alışamadım başka bir tekniği falan var mı?

ben pek kullanan görmedim (benim puanım civarındaki oyuncularda) geçen 2500 puanlı bi brezilyalı ile oynadım o kullanıyodu neymarla 90a taktı 2kere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Canlı güncelleme yokmuş yaa la bu hafta 😒

Roma t.d var 433 tam defans onu dene senin istediğin gibi

• Messiyi kaptım darısı sizin başınıza 🖐🏼

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Dostum ronaldo c olmuş sadece biseye yaramıyo o da adam 3 gol attı :) diğerleri aynı canlı güncelleme nasıl var diyolar anlamıyorum geçen haftanın aynısı formlar bi ronaldo dikkatimi çekti

• Gecem haftanın güncellemesi var işte herkes c değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Canlı güncelleme yokmuş yaa la bu hafta 😒

Roma t.d var 433 tam defans onu dene senin istediğin gibi

Saol dostum haber verdiğin için, baktım bende ama şuan tam defanslı td var elimde onunla iyi gidiyorum :)

• artık oynayasım kalmadı pesi sadece sim takılıyorum artık sıktı oyun sim modunuda bu kadar oyuncu çıkardık boşa gitmesin diye takılıyorum onun harici bi amacı kalmadı oyunun fifa da sevdigim yanı draft tı felan gibi şeyler getirsene oyuna yenilik oyunu daima bi aktif tutsana
  • güzel kampanya gelmiş ama bende bu şans varken kesin yine gri gelir
  • İkide bir server bağlantı hatası veriyor. Sizde de var mı sorun? Menüler bile çok yavaş. Yarım saattir uğraşıyorum girmiyor.

• Serverlar şu an çok aşırı kötü durumda menüdeyken çok ağır bağlantı koptu diyor aynı sorun bende de var.
    Bi arkadaş cl maçları forma etki etmez yazmıştı yukarlarda ne kadar saçma bişey ya. Ronaldo eşşek yüküyle gol atıyor messi kardeşimiz cl de yok biri C biri A... Ramosu da E yapmışlar el clasicoda kırmızı gördü ya adamın bütün sezon madride kafayla kazandırdığı puanların bi önemi yokmuş yani. Bu canlı güncellemeyi bence bi kişi oturup kafasına göre yapıyor bu kadar saçmalık olamaz higuain hayatının sezonunu yaşıyor boş geçtiği maç yok sadece 2 hafta A yaptılar adamı şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0rnstar

Serverlar şu an çok aşırı kötü durumda menüdeyken çok ağır bağlantı koptu diyor aynı sorun bende de var.
    Bi arkadaş cl maçları forma etki etmez yazmıştı yukarlarda ne kadar saçma bişey ya. Ronaldo eşşek yüküyle gol atıyor messi kardeşimiz cl de yok biri C biri A... Ramosu da E yapmışlar el clasicoda kırmızı gördü ya adamın bütün sezon madride kafayla kazandırdığı puanların bi önemi yokmuş yani. Bu canlı güncellemeyi bence bi kişi oturup kafasına göre yapıyor bu kadar saçmalık olamaz higuain hayatının sezonunu yaşıyor boş geçtiği maç yok sadece 2 hafta A yaptılar adamı şaka gibi

Zaten canli güncellemeyi iyi yapamıyorlar buna katılıyorum bir var bir yok çok saçma geçen hafta Valencia maçında Ronaldo gol bu hafta a form beklerken geçen haftaki güncelleme aynen kalmış durumda

Birde hafta arası maçları yani salı ile çarşamba günleri baz almıyor

Realmadrid-barça maçındaki güncelleme kaldı öyle o hafta kim iyi birşey yaptıysa ona göre yapmışlar ramos kırmızı gördü o maçta ondan olabilir realmadrid yenildi Ronaldo gol atamadı o hafta Messi o maçta goller attı form a

Bu hafta neden güncelleme yok anlam veremiyorum Ronaldo gol attı Messi atmadı diye mi acaba

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Ben çok baştan savma hazırlandığını düşünüyorum formların. Maçı izleyen biri assensioyu en azından B yapardı. Ya da james oyuna sonradan girdi çok iyi bir katkıda bulundu bir de üstüne gol attı. Marcelo keza öyle bütün maç mükemmel bindirmeler mükemmel ortalar sergiledi. Ter stegen 2 gol yedi ama en az 8-9 tane gollük pozisyonu durdurdu. Bunların hiç bir karşılığı yok ben maçı izleyip formları belirlediklerini düşünmüyorum maç sonu kim gol atmış diye bakıyorlar heralde sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0rnstar

Ben çok baştan savma hazırlandığını düşünüyorum formların. Maçı izleyen biri assensioyu en azından B yapardı. Ya da james oyuna sonradan girdi çok iyi bir katkıda bulundu bir de üstüne gol attı. Marcelo keza öyle bütün maç mükemmel bindirmeler mükemmel ortalar sergiledi. Ter stegen 2 gol yedi ama en az 8-9 tane gollük pozisyonu durdurdu. Bunların hiç bir karşılığı yok ben maçı izleyip formları belirlediklerini düşünmüyorum maç sonu kim gol atmış diye bakıyorlar heralde sadece

Aynen ne yaptıklarını onlarda bilmiyor neye göre yapıyorlar belli değil o maçta James Rodriguez gol attı form c olarak geldi sanırım realmadrid yenildi diye dikkate almadılar

Birde bu myclub da en sinir olduğum 3 maç üst üstde maç yapamıyoruz illa takımı dinlendirecez çaylak kupasinda en fazla 2 maç dayanıyor tamam musabaka kupasinda bu olabilir yorgunluk filan zaten Ordaki maçlar 5 dk

Klasman maçları 10dk hadi bunu yapmıyorsun en azından yorgunluğu gp ile düzeltelim oda yok

• Bu sorum cafede yada offline oynayan pesci arkadaşlar için...çünkü ağır momentumun olmadığı yani bir arkadaşınızla cafede oynadığımız ve bu 2 kişi aynı 1e1 değerde iyi bir pes oyuncu diyelim 1 i liverpool yada dortmundu alıyor diğeri real madridi alıyor...bu reali alan kişi 1 kez olsun yenilemez mi arkadaslar ? Arkadaş reali alıyor ben hangi takım olursa olsun reale ş.k geçiremiyorum... ben reali alayım keza aynı o bana geçiremiyor...2 'mizde reali alıyoruz kimin yeneceği belli olmuyor...bu mudur yani pes ? Liverpool ile reali nasil yenerim ? ( pes cafede)

• 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.