Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısı messiyi çıkarırkende oldu oluyo yani sana özel değil :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2018.. 2..3 aya kadar cikar..sizce 2017 ye 120 lira verilir mi arkadaslar aliyimmi sizce ?

• tahminen 5 ay daha var 2018 in çıkmasına ama pes 2017 yi o fiyata almak hata olur çünkü kampanyalar geldi geçti hep herkesin kadrosu güçlendi geri kalırsın baya
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Pc den oynuyorum oyun içi rakiple nasıl msjlaşıyoruz sormuştum.

Bağlantı seviyesi 1 yapınca türkiye içinden rakipgelmesi yüzde90. Bi kaç hafta önce gayet sorunsuz bi oyunum vardı nedense şu son günler oyunda baya bağlantı problemi veriyor maç içi. Trabzondan bağlanıyorum hiç arap fln düşmüyo trabzon artvin ordu samsun antalya gaziantep istanbul fln düşüyor. Oynadığım insanların takım isimleri genellikle 3 büyükleri çağrıştıran isimler bu beni daha çok gaza getiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efe.77

tahminen 5 ay daha var 2018 in çıkmasına ama pes 2017 yi o fiyata almak hata olur çünkü kampanyalar geldi geçti hep herkesin kadrosu güçlendi geri kalırsın baya

Eyvallah beklemek daha iyi o halde

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Ana lig oynanamak şartıyla steamden pes 17 trail i ücretsiz inidirebilirsin. Evde iki kişi sınırlı takım sayısıyla oynayanilirsin. Ben trail i indirince online başladığım için ana lig daha zevk vermedi pcdeki diğer pes 17yi sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsmhs61

Ana lig oynanamak şartıyla steamden pes 17 trail i ücretsiz inidirebilirsin. Evde iki kişi sınırlı takım sayısıyla oynayanilirsin. Ben trail i indirince online başladığım için ana lig daha zevk vermedi pcdeki diğer pes 17yi sildim

Trialde hangi modlar açık aceba bilginiz var mi ? Kariyer felan yok sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsmhs61

Pc den oynuyorum oyun içi rakiple nasıl msjlaşıyoruz sormuştum.

Bağlantı seviyesi 1 yapınca türkiye içinden rakipgelmesi yüzde90. Bi kaç hafta önce gayet sorunsuz bi oyunum vardı nedense şu son günler oyunda baya bağlantı problemi veriyor maç içi. Trabzondan bağlanıyorum hiç arap fln düşmüyo trabzon artvin ordu samsun antalya gaziantep istanbul fln düşüyor. Oynadığım insanların takım isimleri genellikle 3 büyükleri çağrıştıran isimler bu beni daha çok gaza getiriyor

Ben ps4 den oynuyorum onun için bilmiyorum nasıl mesaj atılır

• arkadaşlar ps3 kullanıyorum ps4 alacağım myclub taki takımımı ps4 alınca oynayabilecek miyim yoksa sıfırdan mi başlamak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kingstonn

arkadaşlar ps3 kullanıyorum ps4 alacağım myclub taki takımımı ps4 alınca oynayabilecek miyim yoksa sıfırdan mi başlamak gerekiyor

Tabiki sıfırdan başlar Platform farkı var ps4 pc ps3 hepsi ayrı

• Bu japon askerleri oyunu tamamen bozdu menüde bile kasıyo oyun

• Adamı 3 sıfır yeniyodum zayıf bağlantı işareti hiç gelmedi oyunda çok kücük takılma oluyodu bazen bi anda hiç donmadan attı oyunda

• Ulan yine hiç bağlantı işareti gelmedi adam atıyo ben atıyom dakka 85 4 4 87 fln 5 5 yaptık ikimizde sonra üstüne hemen 6 5 yaptım bu adaletmi oyundanmı hiledenmi golü attığım gibi bağlantı problemi fln yazdı attı. Hiç bir kopma böyle içime oturmamıştı

• Bu oyunda çok hata var top çalmalar fazla ve tekrardan izlediğimde adamın topa değmesi imkansız tekrardan baktığımda benim oyuncumun bacağının icinden geçiyor rakip bacağı top bacağın icinden çıkıyor yoksa bu kadar rahat top çalma olması imkansız

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• Bu sene kalecilerin daha iyi olacağını iddaa etmişti Konami ama Pes 2016 dan daha beter kaleci hava topuna çıkıyor topa müdahale etmiyor doğal olarak kafa golü atıyorlar sürekli kesinlikle 18 de köklü değişime gitmeli lisansı falan geçtim artık oyundaki bugları falan fixlemeliler :(
  • arkadaş neuer dedik abuk subuk goller yiyor buffon neler çıkarıyor
  • Xbox one konsolda pes 2017 dosya bozuk hatası alan varmı çözümü nedir?

• Son 20 maçın 15 ini kazanmışım 1 beraberlik 4 yenilgi var,ama 20 puan düştüm 😂 Tmm takım gücü puana etki etsin de,bu kdrda olmaz.Takımı iyi olanın puanının artması için 0 mağlubiyet fln alması lazım.

• " Lokman_acar " videon elimde nasıl internet kopartılır çözmüş bu arkadaş 4 ü yiyince bitirdi :)) boşa zaman kaybı engelleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Son 20 maçın 15 ini kazanmışım 1 beraberlik 4 yenilgi var,ama 20 puan düştüm 😂 Tmm takım gücü puana etki etsin de,bu kdrda olmaz.Takımı iyi olanın puanının artması için 0 mağlubiyet fln alması lazım.

bu puanlama sistemi başlı başına yanlış
    dün 968 puanlık birini yendim 7 puan verdi bana ,
    670'lik birine yenildim 16 puan sildi
    neye göre , kime göre , kıstas nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.