Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o bana çok sıkıntı olmuyor ya sürekli değiştiriyorum özellikle bununla oynuycam diye tutturmuyorum. Di Maria var formu A maşallah her yerde oynayabiliyor messinin kondisyonu turuncu geldiğinde salıyorum mesela. Ya da boateng yorgun koscielny oynasın diyebiliyorum. Higuainden vazgeçemiyorum ona da tek tek dayanıklılık basıyorum arada.
    Bildiğim kadarıyla senin de kadron baya geniş bakma gözünün yaşına hocam ben yoruldum diyeni çıkart kadrodan bi maçlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutboLaMenta

Bu sorum cafede yada offline oynayan pesci arkadaşlar için...çünkü ağır momentumun olmadığı yani bir arkadaşınızla cafede oynadığımız ve bu 2 kişi aynı 1e1 değerde iyi bir pes oyuncu diyelim 1 i liverpool yada dortmundu alıyor diğeri real madridi alıyor...bu reali alan kişi 1 kez olsun yenilemez mi arkadaslar ? Arkadaş reali alıyor ben hangi takım olursa olsun reale ş.k geçiremiyorum... ben reali alayım keza aynı o bana geçiremiyor...2 'mizde reali alıyoruz kimin yeneceği belli olmuyor...bu mudur yani pes ? Liverpool ile reali nasil yenerim ? ( pes cafede)

Eger defansi iyi yaparsan rahatlikla yenebilirsin. Ama hucum oynarsan 10 macin dokuzunda yenilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: FutboLaMenta

Bu sorum cafede yada offline oynayan pesci arkadaşlar için...çünkü ağır momentumun olmadığı yani bir arkadaşınızla cafede oynadığımız ve bu 2 kişi aynı 1e1 değerde iyi bir pes oyuncu diyelim 1 i liverpool yada dortmundu alıyor diğeri real madridi alıyor...bu reali alan kişi 1 kez olsun yenilemez mi arkadaslar ? Arkadaş reali alıyor ben hangi takım olursa olsun reale ş.k geçiremiyorum... ben reali alayım keza aynı o bana geçiremiyor...2 'mizde reali alıyoruz kimin yeneceği belli olmuyor...bu mudur yani pes ? Liverpool ile reali nasil yenerim ? ( pes cafede)

Eger defansi iyi yaparsan rahatlikla yenebilirsin. Ama hucum oynarsan 10 macin dokuzunda yenilirsin.

ben real'i online klasman'da marsilya ile birçok maçta yeniyorum. marsilya'da stoper'de 3 dana yavrusu gibi stoper var. onlarla kafa vurdurmuyorum. ama öncesinde ağırlıklı olarak sağ kanattan bale ile yapılmaya çalışılan kanat ortaları bitiriyorum. bedimo ve evra gibi 2 adam var hangisini koyarsam diğerini aratmıyor. yani olay net. orta yaptırmıcaksın. yaptırırsan da stoperleri manuel kontrolle santraforun önüne geçirip kafaları alacaksın. ha rakip ara pasıyla mı geliyor. 5'li defansın önüne 2 dos. derin defans ve ara ara geegenpres yaparsan bir şekilde rakibin direnci kırılıyor. gol mü o en kolayı rakip yüklendikçe daha çok senin sahana doğru geliyor. bir top kaybında kontra ve gol.

• Arkadaşlar pcde myclub da rakibe nasıl mesaj atıyoruz. Dostluk maçlarında oluyor ama klasman vs. Olmuyor.

Bağlantı kopmaması için 1. Seviyede rakip aratın bence akşamları ve hafta sonları rakip bulmada sıkıntı olmuyor. Sadece hep türk arkadaşlarla oynuyoruz yabancı gelmesi binde bir

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsmhs61

Arkadaşlar pcde myclub da rakibe nasıl mesaj atıyoruz. Dostluk maçlarında oluyor ama klasman vs. Olmuyor.

Bağlantı kopmaması için 1. Seviyede rakip aratın bence akşamları ve hafta sonları rakip bulmada sıkıntı olmuyor. Sadece hep türk arkadaşlarla oynuyoruz yabancı gelmesi binde bir

1. seviye en kötüsü 5. seviye en iyisi ama 1 seçsen de bulabildiği en iyisiyle eşlestiriyo bulamazsa en kötüsüyle de eşleştiriyor. ama 5 secersen en iyi bağlantıyı bulana kadar eşleştirmiyor
  • beyler s.a. ben 2008 den beri fifacıyım ama pes 2017 trial versiyonu indirdim oyun tam bi şampiyonlar ligi havasında beğendim. trial ile normal full sürüm farkı ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCicik

beyler s.a. ben 2008 den beri fifacıyım ama pes 2017 trial versiyonu indirdim oyun tam bi şampiyonlar ligi havasında beğendim. trial ile normal full sürüm farkı ne ?

trial de pes lig ve my club var diğer online modlar yok ve ofline oynayamazsın
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Ben 2. Seviyeden daha çok verim aldım 1. Seviyede

• Böyle oyunun Allah belasını versin. Oynanış olarak fifa dan daha keyifli olduğunu hala düşünüyorum ama mantık hataları ve kısır döngü oyunu çekilmez yapıyor.

En başta şişirilmiş topçuların resmen god mod (bilenler bilir) açmış gibi oynaması. messi denen göt lalesi açılan her ortaya kule forvet gibi 1.90 lık adamların üzerinden yükselip topu kafayla köşeye atabiliyor. Ulan tamam anladık messi uzaylı da bu nedir ya !

Ortaların %90 ının gol olmasına değinmeyeceğim bile.

2-0 dan 3-2 ye çevirdiğim maçın son dakikasında kasten adam öldürmeye teşebbüs etmeme rağmen adamdan topu bir türlü alamadığım adama faul dahi yapamadığım, japon yapıştırıcıyla sanki adamın oyuncularına topun yapıştırıldığı ve sonunda son saniyede golü atılabilen bir oyun bu !!! Buna halk arasında momentum demişler ama bu bildiğin götlük...

Ben genelde myclub oynuyorum. Oyun o kadar kısır ki haftalık görevler dediğim şeyler bitince mal gibi kalıyorsun klasman desen gp vermiyor oynamaya değmiyor. Başka da yapacak bir şey yok zaten.

Ne bileyim ya, oynasan olmuyor oynamasan olmuyor. Ama kesinlikle 2018 böyle olursa almayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bitti_rüya

Böyle oyunun Allah belasını versin. Oynanış olarak fifa dan daha keyifli olduğunu hala düşünüyorum ama mantık hataları ve kısır döngü oyunu çekilmez yapıyor.

En başta şişirilmiş topçuların resmen god mod (bilenler bilir) açmış gibi oynaması. messi denen göt lalesi açılan her ortaya kule forvet gibi 1.90 lık adamların üzerinden yükselip topu kafayla köşeye atabiliyor. Ulan tamam anladık messi uzaylı da bu nedir ya !

Ortaların %90 ının gol olmasına değinmeyeceğim bile.

2-0 dan 3-2 ye çevirdiğim maçın son dakikasında kasten adam öldürmeye teşebbüs etmeme rağmen adamdan topu bir türlü alamadığım adama faul dahi yapamadığım, japon yapıştırıcıyla sanki adamın oyuncularına topun yapıştırıldığı ve sonunda son saniyede golü atılabilen bir oyun bu !!! Buna halk arasında momentum demişler ama bu bildiğin götlük...

Ben genelde myclub oynuyorum. Oyun o kadar kısır ki haftalık görevler dediğim şeyler bitince mal gibi kalıyorsun klasman desen gp vermiyor oynamaya değmiyor. Başka da yapacak bir şey yok zaten.

Ne bileyim ya, oynasan olmuyor oynamasan olmuyor. Ama kesinlikle 2018 böyle olursa almayacağım.

Kesinlikle ayni fikirdeyim agzina saglik bu momentum degil bildigin gotluk, pustluk, orsp cocklugu ...

• Bu yıl kesinlikle almayacagım diyordum tabi maradona yı görünce hiç beklemeden aldım sagolsun pişman etmedi ama onun dışında oyundaki hiç birşey keyif vermiyor

5,10,15. maçlarda istisnasız lag,baglantı kopması veya serverdaki en alçak rakibi karşına çıkarması,gümüş ve sarı topların siyahlardan daha iyi olması ilk yarı ve maç sonuna dogru aşırı baskı kurmak veya yemek,maç sonundaki saçma sapan puan sistemi 10 maç kazan ödül olarak 20 puan al başka maçta yenil 13-15 puan tek seferde düşsün

Bütün bunlara ragmen gerçekten zevkle oynuyorum ama sagolsun bazı dengesizler yüzünden bende oyundan sogudum,daha bugün dubai den biriyle maç yaptık ilk 15 dakikada nasıl olduysa 3 tane attı ama hiçbirini kendi hakkıyla degil 2 tane benim puyol kendi kalesine attı :) daha dakika 30 adam geride top çeviriyor hırs yaptım bende 80 e kadar 4-3 yaptım ama adım gibi biliyordum rakip golü yazamasa bile konami araya girip golü attıracak dakika 80 den 90+3 ( hakem +2 uzatma vermiş ) e kadar top benim ceza alanı önünde gidip geliyor eleman becereksiz olunca golü atamadı ama 90+3 te sunucuyla baglantı kesildi hükmen 3-0 yenik sayıldım ki yenmiş olsam 1.klasmana çıkacaktım :(

maradona hatırına oyunu silmedim ama online maça töbe ettim analig takılacam

• beyler o akdar sacma bir sey olduki sizinle paylasıcam ben myclubı 2 güdnür acmıyordum bugün girdim kampanya gelmiş biliyorsunzu 1 kere cevir sarı siyah gelicek cevirdim lamina geldi .neyse dedim bir daha cevirmek istedim gümüş top olan yeri tıkladım neyse toplar döndü döndü bastıgımda topların hepsi gümüş oldu bakın gümüş oldu dedim ne alaka bastım ppıque barcelonalı defans oyuncusu elidne siyah top var şok oldum basına böle bir sey gelen varmı :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

beyler o akdar sacma bir sey olduki sizinle paylasıcam ben myclubı 2 güdnür acmıyordum bugün girdim kampanya gelmiş biliyorsunzu 1 kere cevir sarı siyah gelicek cevirdim lamina geldi .neyse dedim bir daha cevirmek istedim gümüş top olan yeri tıkladım neyse toplar döndü döndü bastıgımda topların hepsi gümüş oldu bakın gümüş oldu dedim ne alaka bastım ppıque barcelonalı defans oyuncusu elidne siyah top var şok oldum basına böle bir sey gelen varmı :))))

Evet bunu heyecan olsun diye yapıyor

Biz evet dediğimiz anda gelecek oyuncu o anda belli oluyor

Bunları heyecan olsun diye öyle birşey yapmışlar

Bazen top grinin yanında duruyor sonra birden geriye çekiyor hop siyahta duruyor böylelikler heyecan olmuş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar takımı satıyorum ilgilenen varsa pm atabilirsiniz

Platform ps4

Kadro mu yazayım

Messi Ronaldo neymar boateng pogba kroos iniesta douglas Costa Buffon alaba pique grizman busguests koke maschareno pepe alves Bonucci marcelo pjanic dybala Barzagli chiellini f.Luis bravo navas moutinho

Arda lichtsteiner Sokratis Alex sandro oblak carvajal juanfran gameiro benatia

20-25 tane de 82 altı oyuncular var

İsteyen varsa uygun bir fiyata vereceğim 2-3 ay iyi bir takımla oynamiş olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsmhs61

Ben 2. Seviyeden daha çok verim aldım 1. Seviyede

Ps4 mi oynuyorsun az önce bağlantı seviyesi 2 de rakip arattirdim ilk maçımda Arap biri geldi hadi bir daha deneyim dedim yine Arap biri geldi bunlarla online maç yapmak Çin işkencesi resmen birde Asya dan gelen rakipler bunların gelmediği bağlantı seviyesi kaç olmalı

• 18 ile bir haber yokmu mayısa geldik artık
  • Bu bağlantı sorunu hangi yılda çözülecek

2080 yılında mi

Aynı numara ile kandırıp duruyor hiç mi bunların adamı yok oyundan anlayan online maç yapan bu kadar maç görmedim 1 maç diğer maçı tutmuyor bir bakıyorsun yağ gibi akıyor oyun bir bakıyorsun aynı memlekette rakip gelir bunda bile ağırlık var

Ya madem yapamıyorsunuz diyin online yapamıyoruz diye

O kadar coins satıyorlar yani bu sorun yabancılarda da var neden kimse şikayet etmiyor bunları anlam veremiyorum

En sinir olduğum pes serisi bu oldu bizde hata gözü kapalı alıyoruz oyunu

15 eylül de oyun çıkıyor ilk 2 ay online düzelmesini bekliyoruz tam biraz düzeldi diyoruz 3-4ay fena gitmiyor derken oyunu bedava veriyor pat yine serverler çöküyor

Maçın ortasında sunucu ile bağlantı kesilmesi zaten çözülmedi nerdeyse her sene bu hata var

• Son 1 haftadir oyunda bir sorunum var. Yasayan var mi benden baska acaba.

Oyun ana ekrandan myclup bolumune tikladigimda sunucuyla baglanti kesildi hatasi veriyor. 10 15 denemede giriyor. Cok sinir bozucu bir durum olmaya basladi.

Edit: telefonun İnternetinden girebiliyorum. Superonline kablolu baglantida sorun cikiyor. Varmi çözüm önerisi olan. Reset vb. Attim fakat hala devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10urman -- 5 Mayıs 2017; 21:59:49 >
  • 10urman 1 kullanıcısına yanıt
    tek sende degil yabancı forumlarda da çok var bu konuyla ilgili konu baya sıkıntılı herkes adamların saglam bir sunucusu yok patates serverları var hileside lagıda çökmeside bol oluyor böyle olunca
  • Ya bunlari iyi biri alsada şöyle online iyi olan bir oyun gelse

Hep hata hep hata yok Sunucu ile bağlantı kesilir yok hile yaparlar lag oluyor Online olarak ne kadar hata varsa hepsi pes de mevcut ve konami bey hiç takmıyor bunları

Yabancılarda oluyor bir tek bize özel bir durum değilmiş demekki yani herkes memnun bu oyunun berbat serverinden eğer şikayet varsa neden düzeltmiyor bunlar anlam veremiyorum

Pes 2018 online alt yapı ile hiç bir bilgi olmaz aynen devam ederler leş Server ile devam ederiz

Şimdi derler orta kafayı kaldırdık

Pes tarihinin en iyi savunma yapılan oyunu olacak derler

Pes 2017 olduğu gibi hani kaleciler süper olacak demişlerdi

Sonra verirler asim tanvir ne ona verirler oyunu dener veya e3 en iyi oyun seçilir tabi hepsi ofline olarak

Tamam oyun sadece ofline olarak çıksa o zaman hak vereceğim

Neden online oynayıp denemezler

Zaten lisans alamıyorsun en azından bir tarafın iyi olsun

Oynayis olarak da 2 senedir bozdun oyunu

Bu senede online berbat birde bedava veriyorsan server çöküyor bunun üstüne Arap ve Asya dan gelen rakipleride ekledin online iyice çekilmez bir hal aldı

• 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.