Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scarfeys

eyvallah üstat orayı biliyorum da ben elimdeki avcıları girip çıkan oyuncuları sıralıcak bir filtre diyodum.

dedğim excel güncel değil ama bi bak işine yarar belkihttps://forums.pesfan.com/showthread.php?266831-All-combos-Excel-tool-to-see-which-combo-you-can-make

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 3 Mayıs 2017; 15:38:41 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    biraz karmaşık görünüyor ama inceleyeyim bi. teşekkürler.
  • dostum kendin deneyerekte bulabilirsin yetenek avcısından topçuları ben quaresmayı öle çıkarmıştım mesela
  • quote:

karmaşık değil çözersin de eski bi data sürümüne göre olduğu için orda yazanların hepsi doğru çıkmayabilir. en iyisi elindeki ajana göre pesdb.net ten biraz çalışma yapmak ben genelde öyle yaptım.
  • Pesdb net sitesinden bakabilirsiniz hangi oyuncuyu istiyorsan kombinasyonuna bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Az evvel baya ilginç bi hileci geldi adını tam hatırlamıyorum ama videoyu paylasıcam en kıs zamanda 10. Dakika 2-0 öndeyim golü atar atmaz benim sunucumu koparttı.. hükmen galip! Ulan pes !

Bu hafta benimde 3 defa ondeyken baglanti koptu . Yenik saydi hepsinde. Bence bu hafta sunucularda sorun var .bazen cok yavas mac baslamadan bile .ana ekranda yani.

• Bakim zamani geliyor serverlar coktu boktu zaten ozellikle hafta sonu ama suan turnuvaya falan giriyorum rahat akici bir sikinti yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

karmaşık değil çözersin de eski bi data sürümüne göre olduğu için orda yazanların hepsi doğru çıkmayabilir. en iyisi elindeki ajana göre pesdb.net ten biraz çalışma yapmak ben genelde öyle yaptım.

pesdb.net üzerimden nasıl yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurttolga

nickim TOLGALA dostum

Oyle bir nick yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

quote:

Az evvel baya ilginç bi hileci geldi adını tam hatırlamıyorum ama videoyu paylasıcam en kıs zamanda 10. Dakika 2-0 öndeyim golü atar atmaz benim sunucumu koparttı.. hükmen galip! Ulan pes !

Bu hafta benimde 3 defa ondeyken baglanti koptu . Yenik saydi hepsinde. Bence bu hafta sunucularda sorun var .bazen cok yavas mac baslamadan bile .ana ekranda yani.

Sanırım sunucu ile bağlantı kesildi hatası veriyor bu hata nerdeyse pesin her serisinde var nedense ve bu çok sinir bozucu bir durum direk yenik sayıyor seni

• bugün ki ajax lyon maçı cl maçlarından daha keyifliydi
  • Elimde avrupa 5 yıldız reflex 5 yıldız kapsama 5 yıldız var yinede beyaz toplar var anlamadım gitti nası çıkarıcam neuer i falan

• Blomblam B kullanıcısına yanıt
    Pesdb.net den hangi kombinasyon neyi verir ona bak. Öyle bedava,maç sonu verilen 5 yıldızlı temsilciler anca tamamlayıcı olur. Yanlarına müzayededen mutlaka gerekli ajanları alman lazım. Pesdb.net e bakınca anlarsın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

pesdb.net üzerimden nasıl yapıyorsun?

arama kısmını kullanıyorum scout kısmından istediğin özelliği seç arat

• Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    evet haklısın zaten genelde öğle yapıyorum ama yıldızlı takımlada oynamak hoşuma gidiyor sanırım bu puanlamaya takılmamak gerek
  • Canlı güncelleme yokmuş yaa la bu hafta 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Canlı güncelleme yokmuş yaa la bu hafta 😒

niye yoksa tüm liglerde de maç vardı ama özel temsilci de aynı olacak zaten
  • Best of april ve 5 gün boyunca günde 1 defa 80+ world stars agent ı gelmiş. Resmî Twitter hesabında gördüm.

Oyuna girebilen varsa top yüzdelerini yaklaşık yazsın...

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Dostum müzayedede satılabiliyomuşsun falan ama ben hiç yüksek fiyata satamadım millet hep koymus iyi fiyatlara.. birde alamadım hiç nedir ne değildir bu

• quote:

Dostum müzayedede satılabiliyomuşsun falan ama ben hiç yüksek fiyata satamadım millet hep koymus iyi fiyatlara.. birde alamadım hiç nedir ne değildir bu

Müzayedede açık arttırmaya koyamazsınız.Ancak belirlenen 3 kuruşa gider agentı sat dersen.Bu da sabit bir gp dir.

Müzayedede gördüklerin, pes in müzayedeye koyduğu agentlar.Öyle herhangi bir oyuncunun değil.Bu agentlar almak için diğer oyuncularla kapışıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.