Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disclosure

Barcelona - Real Madrid efsanelerin kısa maç özeti. ( Oyun değil, gerçek) Arşivimde bulunsun diye indirdim.

https://youtu.be/ZF4erdqkGs0

Edgar Davids'i özlemişiz.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    şut tuşuna basarak geçebilirsin.
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Hangi ekranda şut tuşuna basmam lazım, fikstür ekranında basıyorum ama bişi değişmiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Ana menüde klasman üzerine gelip eğer yeterli puanın var ise şut tuşuna basman yeterli aşağıda zaten hangi tuşa basman gerektiğini gösteriyor.
  • slm iyi haftalar beyler kaldı son 10 adam 1 mayıs işci ve emekçi bayramı kutlu olsun ne hak yiyelim ne de hakkımızı yedirelim

• ya şu hilecilere nasıl çare bulunacak anlamıyorum birde işin saçma tarafı dakika 89 olmuş 5-1 öndeyim adam bağlantı koparıyor e güzel kardeşim amacın nedir madem hile yapacan başta yap da zamanımızı çalma pc platrofmunda oynuyorum genelde sıralamam 200 ile 100 arasında değişiyor sürekli saolsun hileciler ilk 100 de olanların belki 90 tanesi hile yapıyor ya lag düşürüyor ya bağlantı koparıyor
  • napoli00000000000 N kullanıcısına yanıt
    Tek çaresi 5 Yıldızlı takımla oynamamak sanırım messiymiş ronaldoymuş boş iş zevk vermiyor şahsen 3 yıldızlı veya 4 yıldız takım tercih ediyorum ileri derecede iyi oynuyorsan daha çok zevk alırsın inan :)
  • arkadaşlar bu bulut maçları sonuçları bana gelmiyor. kadroyu vs ayarladım ancak bi dönüş alamıyorum. bilen anlayan varsa detaylı bi şekilde anlatabilir mi?
  • Bu bir dramdır.
    Ne güzel sistemimi oturtmusum güzel güzel maclar aliyorum gelmisim klasman 3e nese bi top cevirdim BUFFON cıktı. Sevindim de yani cok istiordum keretayi. Gelmez olaydi. Bilmiyorum buffonla mi alakasi var ama adami aldim alali galibiyete hasretim 850 puanlardan sen dus 700 lere klasman oldu 6
    yav konami yapma canim yapma güzelim yapma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

arkadaşlar bu bulut maçları sonuçları bana gelmiyor. kadroyu vs ayarladım ancak bi dönüş alamıyorum. bilen anlayan varsa detaylı bi şekilde anlatabilir mi?

Hocam takım gücünü fazla yapma 10maç tamamlanınca dönüş oluyor b i haftada sürüyo bazen 1 ayda önemli de değil zaten 1000 gp falan veriyo

• Dostlar

Pes 2017 My club modu için Trail versiyonunu indirmem yeterli mi yoksa tam sürüm oyunu almam mı gerekiyor?

• arkadaslar. online teke tek hangi yerdne giriyoruz istediğim tkaımı secicem myclub değil karsı rakibibmde istediği tkaımı secicek online yani bulamadım yardım cı olrumusnuz lütfen
  • mercansamet M kullanıcısına yanıt
    Dostluk Lobisinden
  • Trail versiyonu sanırsam sadece Pes league için günde 1 maç yapıyorsun my club yok Full sürüm alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mzlm42

Trail versiyonu sanırsam sadece Pes league için günde 1 maç yapıyorsun my club yok Full sürüm alman gerekiyor.

yanlış bilgi. trial versiyon da myclub da var . yani my club ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 2 Mayıs 2017; 13:58:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mzlm42

Trail versiyonu sanırsam sadece Pes league için günde 1 maç yapıyorsun my club yok Full sürüm alman gerekiyor.

pes ligini sınırsız yaptılar diye biliyorum trial'de. arkadaşta vardı geçen baktım sürekli maç yapıyor.
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Zaten kesin bir şey söylemedim :) En son indirdiğimde 1 maç hakkı vardı değişmiş olabilir myclub eklenmişse hileciler çoğalacak desene..
  • arjadaslar merhaba td. klop ama bi sıkıntı var tkaım cok ağır oynuyor 3 forvet tekniğim ama yok 5 mactır yeniliyorum vs dünyaca ünlü isimler var ama yok olmuyor oyun bayada ağır vs bana su anda bulunan listede td önericek biri varmı oynadıgı .. cvp yazarsanız sevinrim tşkler
  • son birkaç maçtır o yavaş hareket etme ağır kalma problemi bendede var teknik hocadan mı kaynaklanıyor arkadaşlar benim futbolcuların ağır hareket etmesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.77 -- 2 Mayıs 2017; 16:51:40 >
  • Arkadaşlar adamın hucum stiline bakın. Sizce taktiği nasıl bu hale getirmiştir. (Ama golü yedi o başka)

https://youtu.be/j_YsX4wyitU

• 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.