Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben arka arkaya iki maç yaptım şimdi 2'sinide kaybettim. Dediğin gibi menüde bile kasan bir oyun oldu. Yediğim gollerin çoğu defansın topu çıkaramayıp kaptırdığı tarzda. Ben defansa topa vur dedikten 2-3 saniye sonra vuruyor defans topa. E doğal olaraktan rakipte o esnada preste hop alıp şutunu çekiyor. Kaleciyi bile çalımlayıp şut çekemedim ona yanıyorum. Basıyorum basıyorum tık yok topla beraber direğin dibinden auta çıktık Bale ile. Ama yapacak hiçbir şey yok. Birde ben bu internete hiç kullanmadığım ev telefonunuda eklersem 95 TL para ödüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda hakemlerden yakınan var mı benim gibi bilmiyorum ama her ufak müdahaleye faul çalıyorlar sert faullerede çoğu zaman çalmıyorlar. Oyuncum ceza sahasında topu alırken rakiple hafif bir sürtüştü rakibın oyuncusu hemen kendini yere attı penaltı verdi ben gole gidiyorum rakip kaydı oyuncum hafif sarsıldı ama penaltıyı vermedi oyunun yapay zekası da çok sorun yani oyunun her noktası sorun birde şampiyonlar ligi müsabakasına girdim rakip geldi oyun planındayım aniden internet bağlantısı kötüleştiği için maç sona erdiriliyor .. rakibinizde herhangi bir sorun bulunamadı dedi beni mağlup saydı şimdi benim bağlantı sorunum olsa sunucum kopar internet gider yeni bir hile mi desem rakip son 5 maçını kaybetmiş bilmiyorum ama konami de buna bilerek çözüm bulmuyor kendi kuyusunu kazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Az önce rakip kendi kalesine 3 gol attı kazandım orda rakibin puanı düştü olarak göstermedi onu sadece biz göremiyoruz

aynen...bu bağlantı olayından en çok sen şikayetçisin. tamam bana da oluyo da okadar sık değil. araplarla da genelde sorunsuz oynuyorum. bana güney amerikadan da çok rakip geliyo. onlarla da pek sıkıntı olmuyor. ne kullanıyosun bilmiyorum ama internetini değiştirme imkanın varsa bi dene (ben kablonet 25mbit dowloand 2/mbit upload kullanıyorum) hız 22-23 upload da 2 civarı genelde . senin upload hızın düşükse ondan da olabilir belki

Bende de kablonet var (50 mbps) çok nadiren sıkıntı yaşıyorum. Sıkıntı yaşayanların çoğunun Telekom'un dandik internetini kullandığından eminim.

Bir ara ben 25 mbps kablonet kullanıyordum, diğer odadaki ev arkım aynı hızda ttnet kullanıyordu. Hız tesi yaptık, benim hız 23 mbps çıktı, onunki 11

Reklam gibi olmasın ama 50 mbps internet + full paket kablo tv (sinema kanalları dahil) = 60 tl fln veriyorum. Kısacası ttnet pişmanlıktır. Eğer apartmanınızda kablotv altyapısı varsa,mutlaka kablonet e geçin derim.

upload hızın nasıl hocam tam 4mbit alabiliyo musun ? ben de 50 veya 100mbite geçecem yakında da

Akşam test yapar,sonuçları paylaşırım 🤔

Bunlar kablosuz da benim değerler ping biraz düşük olsa süper olacak

• arkadaslar myclubda 70 de rakip oyun planına girmeden oyuncu değişiyor bunu ben nasıl yapabilrim sölermsiniz lütfen
  • arkadaslar cıldırıcam rakip kalecisi buffon olunca pantarlşiyor öle şutlar cıakrıyorki anlatamam özel bi adma mı bu almak sitiyorum ama inanın üşeniyorum 30 yas üstü ve juve agenti almak yani neredeyse 200 gp kasmam alzım vs cok uzun iş bana kaleci önermrsiniz arkadaslar lütfen.benim kaleciler masallah orta geliyort bakıyor adma golü atıyor diego lopez var barcleonanın kalcisi var ospina var baya var ama inanın hepsi salk goller yedi cıldırcam buffon nedir yaaaaa
  • mercansamet M kullanıcısına yanıt
    manuel ayarlarda otomotik olarak oyuncu değiştir talimatı var oradan
  • TR_Serdar1981 şerefsizi ulan pislik hadi hile yapıyosun anladımda özel maçta yapma bari antrenör verecek.Boşver hadi antrenörü utanmaz herif yaşından bari utan 36 yaşında bir adam nasıl hileye tenezzül eder anlamak mümkün değil.
  • Arkadaşlar bağlantı seviyesi 2 yaptım geldi 3 yaptım 4 yaptım 5 yaptım hepsinde bu araplardan kurtulamadık gitti

Acaba Adana bazı Arap ülkelerine yakın diye bunlar geliyor

Oyununun açılışında Adana olarak seçmiştim bunun değiştirmenin bir yolu var mı varsa tam olarak nerde birde bununla ilgilisi olabilir mi midem bulandı artık bu adamlarla oynamaktan

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sen pes 2018 i american psn uzerinden al en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Sen pes 2018 i american psn uzerinden al en iyisi

Plus filan olmasa o zaman alirdim us psn den

Ama şimdi arkadaşla ortak kullanıyorum Plus ve oyunları

Şimdi pesi us psn den alsam plusu nasıl yapacaz

Oyunların hepsini tr psn den aldık

4-5 tane oyunumuz var

Arkadaş sadece benim verdiğim hesaptan girebiliyor online oynuyor hemde oyunları kullanıyor

Yoksa us psn den alırdim

Neyse seneye acele etmeyebilirim 3-5 gün sonra alabilirim

Burda ki yorumlara göre yine aynı sistem varsa benden uzak olsun çekemem ben bu arap ve Asyali rakiplerden resmen sinir krizi geçiriyorum bunlarla oynarken

Pes 2015 ve 16 bunlar yoktu nerden çıktıysa artık

Hadi İnternetim kötü ama sadece bu 2 yerden rakip gelince felaket bir tuş gecikmesi oluyor ve lagli maçlar oluyor lag işareti çıkmıyor Ama oyun kasıyor bu seferde

Kim düşünmüşse artık bu saçma uygulamayı

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Emin degilim ancak baglandigimiz bolgeye gore veriyor rakibi ben sehir adini kendim yazdim konami muhtemelen baglanti noktasina bakiyor banada surekli yunan rakip geliyor yunan olmazsa istanbul kesin geliyor ._._._araplar namaza kalkiyor sanirim sabaha karsi saat 4 gibi denk geliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce rakip kendi kalesine 3 gol attı kazandım orda rakibin puanı düştü olarak göstermedi onu sadece biz göremiyoruz

aynen...bu bağlantı olayından en çok sen şikayetçisin. tamam bana da oluyo da okadar sık değil. araplarla da genelde sorunsuz oynuyorum. bana güney amerikadan da çok rakip geliyo. onlarla da pek sıkıntı olmuyor. ne kullanıyosun bilmiyorum ama internetini değiştirme imkanın varsa bi dene (ben kablonet 25mbit dowloand 2/mbit upload kullanıyorum) hız 22-23 upload da 2 civarı genelde . senin upload hızın düşükse ondan da olabilir belki

Bende de kablonet var (50 mbps) çok nadiren sıkıntı yaşıyorum. Sıkıntı yaşayanların çoğunun Telekom'un dandik internetini kullandığından eminim.

Bir ara ben 25 mbps kablonet kullanıyordum, diğer odadaki ev arkım aynı hızda ttnet kullanıyordu. Hız tesi yaptık, benim hız 23 mbps çıktı, onunki 11

Reklam gibi olmasın ama 50 mbps internet + full paket kablo tv (sinema kanalları dahil) = 60 tl fln veriyorum. Kısacası ttnet pişmanlıktır. Eğer apartmanınızda kablotv altyapısı varsa,mutlaka kablonet e geçin derim.

upload hızın nasıl hocam tam 4mbit alabiliyo musun ? ben de 50 veya 100mbite geçecem yakında da

Akşam test yapar,sonuçları paylaşırım 🤔

Bunlar kablosuz da benim değerler ping biraz düşük olsa süper olacak

hocam bu ping degeri bişey ifade etmez, lokal - türkiye içi ping degeri bu.
    ve 30ms baya yüksek, türkiye içi ping degeri 10ms 'i geçmemeli.

siz bence avrupa'dan vs.. ping atmayı deneyin asıl deger orada belli olur.

• quote:

Arkadaşlar bağlantı seviyesi 2 yaptım geldi 3 yaptım 4 yaptım 5 yaptım hepsinde bu araplardan kurtulamadık gitti

Acaba Adana bazı Arap ülkelerine yakın diye bunlar geliyor

Oyununun açılışında Adana olarak seçmiştim bunun değiştirmenin bir yolu var mı varsa tam olarak nerde birde bununla ilgilisi olabilir mi midem bulandı artık bu adamlarla oynamaktan

Şehir seçimi için, takım forması kopyala bölümü varya o menüde şehir seçimi. Orada el ile adana yaz bi de öyle dene bakalım

• bu tuş gecikmeleri normal mi arkadaşlar bi bende mi oluyor kolu değiştircem artık sizde yaşıyor musunuz gecikme ?

pas tuşuna bastıktan 2 saniye sonra pas veriyor rakip alıyor topu rüzgar oluyor ben alana kadar
  • Dun gece sampiyonlar ligi agentini bitirdim .. 55 topcusu bende vardi kalan 30 topcuyu birikmis gp ile actim scripte bakin sondan 4. Top bale sondan 3 . Top cr7 cikti ayrica gumus ve altin toplar bitmeden siyah topa gecmedi alcak konami :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Dun gece sampiyonlar ligi agentini bitirdim .. 55 topcusu bende vardi kalan 30 topcuyu birikmis gp ile actim scripte bakin sondan 4. Top bale sondan 3 . Top cr7 cikti ayrica gumus ve altin toplar bitmeden siyah topa gecmedi alcak konami :)

ben de geçen tamamladım 6 siyah top vardı ben de olmayan .35 top açtım siyahları soda verdi. sarılardan da iyileri sona doğru bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 10 Mayıs 2017; 11:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.77

bu tuş gecikmeleri normal mi arkadaşlar bi bende mi oluyor kolu değiştircem artık sizde yaşıyor musunuz gecikme ?

pas tuşuna bastıktan 2 saniye sonra pas veriyor rakip alıyor topu rüzgar oluyor ben alana kadar

Dogal olarak normal degil tabi ama baska oyun oynadığın da gecikme yoksa kolda sorun yok, kaldi ki PES'in serverlarindan veya baglantindan dolayi gecikme yasiyosun. Ben 23:00 den sonra oynuyorum bi sıkıntı yasamiyorum
  • efe.77 kullanıcısına yanıt
    Doğal arkadaşım doğal. Aslında doğal değilde bizde Türkiye'de doğal. İnternet firmalarının tek derdi seni beni soymak çünkü.

Konaminin serverlerıyla alakalı bir durumda yok. Yok o oyunu oynuyorum sıkıntı yok sadece pes'te oluyor diyenlerede bakma. O oyunlarda böylesine anlık tepkimeler pek göze çarpmıyorda ondan öyle sanıyorlar. Yabancı forumları takip ediyorum nerdeyse tek bir şikayet bile yok.

Ben evde pc kullanmam. Cebimde 20 GB var. Kısaca sadece oyun için internet ve ev telefonu kullanıp ayda 90 TL ödüyorum ama gel gör 1.00 mbps ile 8-10 mbps arasında download 0,20 mbps ile 0,65 mbps arasında upload hızlarım var. Daha iyisi bölgemde İstanbul Esenler'de yok çünkü.

E ben şimdi 40.00-50,00 mbps download 2,00-5,00 mbps upload internet kullanan İstanbul Beylidüzü'deki bacanağımla nasıl eşit şartlarda oyun oynarım. Ki bacanak sadece 50 TL ödüyor.

• arkadaşlar ps3ü sattım ps4 aldım ama myclub takımım gitti 8 tane siyah top oyuncum vardı agüero messi marcelo depay vs ps4e girdim sadece 2 tane special agent çıkıyor 80+ vb agentlar yok, muhtemelen yeni myclub hesabı oluşturduğum için geçmiş kampanyalarda gelen agentlar gitti, gp yok coin yok oyuncu yok ne yapacağım bilemedim maçlarla turnuvalarla gp kasmaya kalksam bu oyuncuları aylar sonra ancak alabilirim ki o zamana kadar pes 2018 çıkacak, var mı tavsiyesi olan birileri ya çok pişman oldum ps3ü verdiğime
  • arkadaslar yanlıs anlamayın ama bende dahil hepimiz sorunluyuz neden mi böle salak bir oyuna bağlı kaldıgımız icin . dün arkadasımla oynadık my cluba tuş gecikmesi ağır oyun momentum vs .. yok deli oluyorsun orta goller vs arkads dedi ya kapat gecelim ofliine oynıyalım kadroyu kurmak icn birde bi ton zaman harcadık sonuc hüsran ofline gectik eşekden ata binmiş gibi hisetik on nuamra maclar cıkardık . sonra pişman oldum ne ugrasıyoruz abi nie kasıyoruz kendimizi bence gerek yok o akdar siyah top acıyoruz 11 siyahla oynayıcna tkaım oynamıyor o zaman siiyahın espirisi nerde kaldı . ronaldo geliyor die sevin adını duyamdıgım defas oynucusu arkadan gelip alıyor öle şeymi olur nerde kaldı ronaldo messi . biraz hızlı yapcaksın vs . sacma sapan bi orta geliyor kaleci amla bağlıyor kafa gol yok beyler gerckten 18 de filan mycluba girmeyin birde plus parası veriyoruz kadro kurcam die ugrasıyoruz ofline gec istediğin tkaım hazır gerckten deli olmak lazım bunla ugrasmak icn arkadasım bana sorunlumsun abi işin gücün yokmu bunla ugrasıyorsun diyor oyun iyi olsa eyvallah cekilcek dert değil belliki düzelmiycekte bu oyun tam yeniyorsun karsı tarafın baglantısı gidiyotr yada hile lag vs gerek yok emeğimize yazık arkadslar inanın emeğimzie yazık

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.