Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingstonn

arkadaşlar ps3ü sattım ps4 aldım ama myclub takımım gitti 8 tane siyah top oyuncum vardı agüero messi marcelo depay vs ps4e girdim sadece 2 tane special agent çıkıyor 80+ vb agentlar yok, muhtemelen yeni myclub hesabı oluşturduğum için geçmiş kampanyalarda gelen agentlar gitti, gp yok coin yok oyuncu yok ne yapacağım bilemedim maçlarla turnuvalarla gp kasmaya kalksam bu oyuncuları aylar sonra ancak alabilirim ki o zamana kadar pes 2018 çıkacak, var mı tavsiyesi olan birileri ya çok pişman oldum ps3ü verdiğime

Valla kardes ps3deki myclupdaki oyuncularin ps4deki hesabina gecmiyor bunu söylemek istediysen. Benim bildigim bu konuda yapicak bisi yok üzgünüm.

• Bu arada benim evde oyun oynayacağım zaman tüm Wi-Fi'yi kapatıyorum. PS4 Pro kablo ile bağlı. Hani kapatmasam biri bırak filmi, FaceTime'i internet sitesi açsa işaret çıkıyor.

Bacanakta oynarken ki PS4 WiFi ile bağlı, hanımlar hem TV'deki YouTube üzerinden eski dizilerini izlediler hemde FaceTime ile ablalarıyla konuştular üstüne bizim veletlerde ipad'ten sesegel'i izlediler. Tık demedi dün gece. Yuh dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

quote:

arkadaşlar ps3ü sattım ps4 aldım ama myclub takımım gitti 8 tane siyah top oyuncum vardı agüero messi marcelo depay vs ps4e girdim sadece 2 tane special agent çıkıyor 80+ vb agentlar yok, muhtemelen yeni myclub hesabı oluşturduğum için geçmiş kampanyalarda gelen agentlar gitti, gp yok coin yok oyuncu yok ne yapacağım bilemedim maçlarla turnuvalarla gp kasmaya kalksam bu oyuncuları aylar sonra ancak alabilirim ki o zamana kadar pes 2018 çıkacak, var mı tavsiyesi olan birileri ya çok pişman oldum ps3ü verdiğime

Valla kardes ps3deki myclupdaki oyuncularin ps4deki hesabina gecmiyor bunu söylemek istediysen. Benim bildigim bu konuda yapicak bisi yok üzgünüm.

evet gelmedi zaten de en azından agentlar falan yerinde olur yeni başlayınca kolaylıkla çıkarırım diyordum şimdi sadece champpions league stars ve best of april agent var onlardan da düşük puanlı oyuncu gelme ihtimali çok yüksek kaç kere çevirdim bırak siyahı altın bile gelmedi, orda 80+ agent vardı eskiden hep 80 üzeri oyuncular geliyordu şimdi o agentta yok barcelona stars agentta yok :( nasıl yapıcam bilmiyorum resmen ps4 bana ben ona bakıyorum boş boş turnuvalar dışında bir taktiği falan yokmu hızlı gp kazanmak için

• quote:

para verebilirim dersen hazır kadro yapıp satan arkadaşlardan hesap satın alabilirsin başka çözüm gelmiyor aklıma

• mercansamet M kullanıcısına yanıt
    Ofline olarak oynayacak adam bulması kolay değil ama. Ama online de her zaman rakibin hazır. O yüzden online oynamak zorundayız.

• arkadaşın dediği doğru amaçsız sebepsizce şu lanet olası oyuna bağlıyız kopamıyoruz

bat 1 , mortal kompat xl, witcher, fifa 17, batman oyunlarını aldım hiç birini şu pes kadar oynamadım gerçekten bağımlısı oldum 2-3 adam çıkarcam , yencem diye
  • sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şehir seçmedim dediğin yeri buldum ama yine yine yine geliyor bu araplar

Dün gece 1 rakip geldi ispanya dan harika bir maç oldu oyun yağ gibi akıyordu online da en çok ispanyollari seviyorum hep İspanyol gelse

2.maça geçtim hop dubai ne bilmem ne ordan rakip geldi neyseki hükümsüz sayıldı maç

Hadi İnternetim kötü diyelim neden bu iki yerden gelince tuş gecikmesi oluyor lag olmasa bile ikisinden biri kesin oluyor Asya ve araplardan

Birde yabancı kişiler nasıl şikayet etmiyor

Playstation canlı yayın yapıyorlar orda da lag problemi var

Zaten bizim internet ler en kötüsü tabi herkes için geçerli değil bazı bölgelerde oturanlar şansli

Turk net yetkili birine soruyorlar neden upload düşük neymiş

1 kişi internetini 10-15 kişi kullanmasın komşuları ile paylaşmasın diye aldıkları önlem buymuş nasıl bir mantık

Yüzlerce kişi var tek başına kullanan bunlara haksızlık olmuyor

Sözleşme ye madde koy yüklü para cezası ver o zaman kim cesaret edebilir bunu yapmaya

Hiç mi çalışanları yok bunların habersiz evlere gidersin kontrol edersin paylaşıyor mu diye hemen tesbit edersin

Yakalanmamasi imkansız ne yapacak dam dan dama uzanan kabloları o anda nasıl kaldıracak

İşte bizim saçma yöntemimiz bu yabancı birine bunu anlatsan gülerler

• Yarın cr7 yi yüksek bekliyoruz artık yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Yarın cr7 yi yüksek bekliyoruz artık yeter

çok beklersin şaka bi yana ronaldo son lig maçında kadroda yoktu canlı güncelleme olursa c de kalır bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 10 Mayıs 2017; 15:7:28 >
  • arkadaslar bir sey sorcam bu kurdugumuz kadro vs para 18 e aktarabiliyozmu yoksa cöpmü oluyor 1 senelik emek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

arkadaslar bir sey sorcam bu kurdugumuz kadro vs para 18 e aktarabiliyozmu yoksa cöpmü oluyor 1 senelik emek ..

maalesef aktarılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

para verebilirim dersen hazır kadro yapıp satan arkadaşlardan hesap satın alabilirsin başka çözüm gelmiyor aklıma

uygun fiyata veren biri varsa düşünebilirim o zaman en mantıklısı o gibi

• kingstonn K kullanıcısına yanıt
    dostum özele bak msja ttım ben satıyorum kadrom harika ötesi
  • arkadaslar mac sonunda veriler temsilcilerde hep ülke veriyor ben daha takım temsiclsi verdiğini görmedim gelen varmı arkadslar takım temsilcisi mac sonunda 7 aydır para kasıyorum bi kere gelmedi bilgilendirriseniz sevinrim
  • Takım temsilcisi gelmez

• selam arkadaşlar yanlışlıkla bir oyuncumu antrenör yaptım bunu nasıl geri alabilirim sistemi geri mi alsam yada ne yapsam , konomiye mi bağlansam nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

arkadaslar mac sonunda veriler temsilcilerde hep ülke veriyor ben daha takım temsiclsi verdiğini görmedim gelen varmı arkadslar takım temsilcisi mac sonunda 7 aydır para kasıyorum bi kere gelmedi bilgilendirriseniz sevinrim

Müzayededen girip alacaksın onları hocam. Çok da pahalı değiller eğer takip edersen ucuza alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

selam arkadaşlar yanlışlıkla bir oyuncumu antrenör yaptım bunu nasıl geri alabilirim sistemi geri mi alsam yada ne yapsam , konomiye mi bağlansam nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı

Ne yaparsan yap geri gelmez. Aynısı bir arkadaşımın başına gelmişti. Babacar'ı antrenör yapmıştı oyunun başlarında. Yetenek avcılarını birleştirip alabilirsin hocam aynı oyuncuyu, uğraştırmaz çok.

• Olay şu oyun istemezse gol atamazsin. Uyuz bir oyun bu.

• Bugun garip bir olay oldu macta 4-0 one gectim sonra adam kalesine gol atamaya basladi 10-0 dan sonra mac adam icin hukumsuz oldu bana puanimi verdi anlamadim gitti

• 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.