Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gün itibariyle psn hesabım 1 ay ban yemiş.. Ps plus oyun falan yok üstünde sadece pes17 oynadığım bi hesap. Şubat ayında ban yemiştim 1 haftalığına küfür ettiğim için eyvallah tamam dedim ettik çünkü. O günden sonra değil küfür etmek, hakaret bile etmedim mesaj kısmından. Ne şerefsizler geldi küfür etti cevap vermeden engelledim geçtim sadece.
    Bugün hesaba giriş yapamadım maili kontrol edince "Bu karar 08-05-2017 tarihinde Message oyunu sırasında gerçekleştirmiş olduğunuz online aktivitelere dayanarak verilmiştir." yazısını gördüm. Bildirimleri kontrol ettiğim zaman o tarihte sadece bi kişiyle mesajlaşmışım ve o da şöyle oldu. İsrailli bi adamla maç yaptık 3 şutu var kaleyi bulan benim 14 şutum var 3-2 kazandı. Sonra kendisi mesaj attı kusura bakma fazla şanslı bir maçtı tavsiyem internetini iyileştir çünkü biraz lag vardı yazdı. Ben de "önemli olan maçın zevkli olmasıydı oluyor arada böyle maçlar" dedim sonra lagın sebebinin türkiyede yaşamam olduğunu belirtip ya bad connection yazdım ya fucking connection. Mesajlara dahi giriş yapamadığım için girip bakamıyorum da. Adam da "Diğer türklere göre gayet iyiydi bazı maçlarda psyi kırasım geliyor seninki o kadar değildi türkiyeye iki kere geldim daha önce ama artık bizim için çok zor türkiyeye gelmek" dedi ve 2-3 satır daha sohbet ettik jerusalemi merak ediyorum dedim ve bitti konuşma. Aman yarabbim bi baktım ban yemişim.
    Ya götlerinden uydurdular olmayan bişeye ceza verdiler ya da orda fucking connection(ki dediğime de emin değilim) yüzünden verdiler. Adamın şikayet etmesinin imkanı yok gayet sıcakkanlı bi sohbetti.
    Velhasıl kelam aradım hemen sony'i oraya koydukları papağanlardan betül diye bi kadın açtı habire aynısını söylüyor kayıt oluşturmuşmuş ingiltereye göndermişmiş 2 hafta sonra geri dönüş olur diyor. Açtığı kayıtta sadece itiraz kaydı anlattıklarımı dinlemiyor bile sadece bunu yapabilirim diyor bu kadar.
    Var mı daha önce böyle birşey yaşayan veya yapabileceklerim konusunda yol gösterecek bir arkadaş? 1 ay boyunca benim zevkimi bu şekilde elimden alamazlar çok ayıp çok sinirlendim gerçekten.

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Niye yok bu adam lig maçlarında anlamıyorum hacı hat trick yaptı nası cok beklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    abi senn dedigin dogru ben 10la felan çekiyorum alette diger oyunlarda hiç öyle sekme felan olmuyor peste bazı maçlar yag gibi akarken bazı maçlar rezalet bf4 ü amerika serverlarında oynuyorum hiç öyle sekme felan olmadı ama dedigin dogru bizim ülkede internet firmalarının tek amacı milleti damızlık hayvan gibi sagmak yeni pakete geçtim adamlarla sözleşme yaptım 2 yıllık 95tl ye pat bu ay 103tl diyorum ki biz böyle anlaşmadık kafanıza göre ücretmi ekliyorsunuz diyorum herhangi bir çözüm üretici cevap yok papagan gibi aynı şeyleri tekrar ediyor orda ki adam aynı şeyi diyip yardım etmicekse müşteri hizmetinin ne amacı var ve hepsi farklı bişi diyor hiçbirinin dedigi dedigini tutmuyor ttnet için malesef binamda sadece ttnet oldugu için el mecburi ttnet kullanıyorum
  • c0rnstar C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim başıma küfürden dolayı geldi bu tarz bi durum, sikayet var' a falan yazdım heryere yazdım ordan ulasmıslardı bana fakat bahane aynı ingiltereden haber bekleniyo falan filan yazık olmuş kısaca üzüldüm adına... malesef bi ırkçılık ki gidiyo bize karşı ingilizler içindeyse kesin nem kapmışlardır emin ol buna :) yinede sonny e sen ingilizce şekilde açıklayıcı mesaj at kanıtla kendini bi şekilde çünkü bi daha ban olayı durumunda sınırsız kapanabilir hesabın

• quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Kardeşim başıma küfürden dolayı geldi bu tarz bi durum, sikayet var' a falan yazdım heryere yazdım ordan ulasmıslardı bana fakat bahane aynı ingiltereden haber bekleniyo falan filan yazık olmuş kısaca üzüldüm adına... malesef bi ırkçılık ki gidiyo bize karşı ingilizler içindeyse kesin nem kapmışlardır emin ol buna :) yinede sonny e sen ingilizce şekilde açıklayıcı mesaj at kanıtla kendini bi şekilde çünkü bi daha ban olayı durumunda sınırsız kapanabilir hesabın

Tr psn bizim değilki İngiltere nin bunlar ortak gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten

• quote:

Öyle zaten

Aynen onun için takmiyorlar telefona çıkan kişi ise birşey den anladığı yok zaten önündeki yazılanları okuyor en ufak bilgileri yok bari en azından bu konulara hakim birileri katsalar oda yok boşuna duran bir müşteri hizmetleri

• Saçmalığın daniskası ya. Adamlar bana 2 hafta sonra dönecekler şu mesajdan ötürü yazacaklar otomatik olarak ben bidaha açıklayacağım burda kötü bi anlam yok herhangi bi canlıya küfür etmiyorum rahatsız edici bi durum değil sadece bir kelime olarak geçiyor orda diye. Hadi diyelim ki paşalarım dinlediler ve evet haklısın dediler sonra? 2 hafta 2 hafta zaten 28 gün :D 2 gün mü erken kaldıracaklar???
    İngilizce bir mail atmayı düşünüyorum direkt olarak sony ingiltereye. Hesap umrumda değil ağustostan sonra banlasınlar süresiz zaten. pes18 için yeni bi hesap açarım olur biter. Şu an ama full kurulu kadro e elim alışmış bütün oyunculara beyaz toplarla oynamak da olmaz ki....
    Bence hem Türk olmamızdan hem de hesabın üstüne satın alınmış hiç bişey olmamasından kaynaklı böyle yapıyorlar. Bide ben zaten 1 kere bunu yaptım diye özel bi yazılımla izliyorlardır heralde mesajları çünkü insan okusa bile anlar bunun kötü niyetli bi kelime olmadığını...
    Aman arkadaşlar okuyorsanız kulak verin chatten küfür etmeyin. Adam üşenmeyip tek bir tuşa basınca bu duruma düşüyorsunuz.
    Var mı farklı bir fikri olan?

Onun için küfür etmiyorum çok kişi var öyle baktım mesaj yazmayı uzatıyor hemen engelliyorum

Küfür içerikli birşey yazmamak en güzeli

• SS27 kullanıcısına yanıt
    Aynen ve bir şey daha ekliyim az önce TTNET Müşteri Temsilcisi ile konuştum. Zırt pırt bağlantım kopuyordu. Hepimizi ilgilendiriyor aslında

Benim bulunduğum bölge için konuşuyorum. ADSL bu arada

Der ki; Alabileceğim en sağlıklı internet hızı aslında 6i ila 8 MBPS imiş. Daha fazlası sinyal kalitesini düşürür ve sık sık kopma yaşarmışım. Bana o sebeple en fazla 8 MBPS hizmet verebilirlermiş.

Bende sormadan edemedim bana yıllarca 16 MBPS'ye kadar olanı niçin sattınız daha düşük tarifeleri neden kullandırmadınız o zaman diye. Aralarında fiyat farkı yok sadece 2 TL dedi herif. Onunla konuşurken elimde iPad baktım tarifelere evet 2 TL ama geçmiş tarifelere bakınca 2011 yılında fark 54,9'a, 59 TL dedim. Bana vermediğiniz hizmet için yılda 50 TL benden fazla almışsınız dedim. Pişkin pişkin o yıllarda 2 ila 6 arasında hız alabildiyseniz bile şanslıydınız demezmi.

Şimdi düşünün vermediği bir hizmet için yılda 50 TL ki o seneler bu para şimdinin 100 TL'si. 10 milyon abonesi olsa yılda yapar 1.000.000.000 TL. Canlıya bak. Başlarım sizin pes oyunuza be :o)

• http://community.eu.playstation.com/t5/Oyun-Ağ-Bağlantısı-Desteği/Psn-hesabım-banlandı-ama-bilgi-gönderilmedi/m-p/21878651

Şu konuda bir arkadaş sony tr ile uğraşma direkt ingiltereyi ara demiş. Verdiği numarayı kendisi arayıp işlemini 1 günde halletmiş. İngiltereyi nasıl aramalıyım sizce? Astronomik bir fatura gelmesinden korkuyorum da...
    Bir de derdimi anlattığım zaman uzaklaştırmayı kaldırma ihtimalleri nedir? Çünkü sağ duyulu yaklaşırsak kesinlikle ceza gerektirmeyen birşey fakat adamlar şirket politikamız falan filan da diyebilirler

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Hocam benzeri benim de başıma geldi mecburen adsl kullanmak zorundayım ikamet ettiğim yerde altyapı bu kadar ama ben hiç 16 mbps yapmadım çünkü biliyordum en fazla 5-6yı görebildiğimi. Hatta sanırım şu an 6 mbps üst sınırlı kullanıyorum ve gerçekten yükseltmeye çalışılığı zaman kopmalar artıyor. O kopmalardan neler çekiyorum bir bilseniz....
    Bu arada Paşalı bende geçen sene aynı olayı yaşadım o numaramı bilmiyorum ama yine bu siteden bir numara bulup aramıştım. Benimle ilgilenmediler bile Türkiye bakıyor o işe, onlarla görüşmelisiniz deyip durdular. Bu durumu Türkiye'ye anlatamadım bir türlü ama. Onlar ona, onlar ona yani.

Bu arada faturadan korkma 12 TL'mi ne fazla gelmişti. Operatöründe birde yurtdışı kampanyaları var. Kısaca bir göz at.

• Hocam amma ortak dertlerimiz varmış maşallah ya allah fazlasını vermesin. Sizin de bu tarz bi küfür olayı mıydı? Ben yine de bi arayacağım şansımı denemek için 10-15 lira bişey değil 1 ayın yanında....
    Hangi mahalle hocam lafı açılmışken bir gün gidelim birlikte meydandaki ttkoma fiber yapın ulan mahallemize diye basalım bayiilerini
  • kepler05 K kullanıcısına yanıt
    9.klasmana çıkmayı 4. maç sonu garantilemissin diğer maçlsrı oynarsan öyle hep yenilirsin :) niye oynadınki onları direk 9 dan devam etseydin belki böyle olmazdı
  • quote:

Niye yok bu adam lig maçlarında anlamıyorum hacı hat trick yaptı nası cok beklersin

şampiyonlar ligi maçı var diye as oyuncuları dinlendirmişler. hat tricki şampiyonlar liginde yaptı o canlı güncellemede dikkate alınmıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0rnstar

Saçmalığın daniskası ya. Adamlar bana 2 hafta sonra dönecekler şu mesajdan ötürü yazacaklar otomatik olarak ben bidaha açıklayacağım burda kötü bi anlam yok herhangi bi canlıya küfür etmiyorum rahatsız edici bi durum değil sadece bir kelime olarak geçiyor orda diye. Hadi diyelim ki paşalarım dinlediler ve evet haklısın dediler sonra? 2 hafta 2 hafta zaten 28 gün :D 2 gün mü erken kaldıracaklar???
    İngilizce bir mail atmayı düşünüyorum direkt olarak sony ingiltereye. Hesap umrumda değil ağustostan sonra banlasınlar süresiz zaten. pes18 için yeni bi hesap açarım olur biter. Şu an ama full kurulu kadro e elim alışmış bütün oyunculara beyaz toplarla oynamak da olmaz ki....
    Bence hem Türk olmamızdan hem de hesabın üstüne satın alınmış hiç bişey olmamasından kaynaklı böyle yapıyorlar. Bide ben zaten 1 kere bunu yaptım diye özel bi yazılımla izliyorlardır heralde mesajları çünkü insan okusa bile anlar bunun kötü niyetli bi kelime olmadığını...
    Aman arkadaşlar okuyorsanız kulak verin chatten küfür etmeyin. Adam üşenmeyip tek bir tuşa basınca bu duruma düşüyorsunuz.
    Var mı farklı bir fikri olan?

Bence sistem ingilizce yazılmış küfür mesajları otomatik görüyor ve ban yiyorsunuz. Yani bi şikayet söz konusu değil.

• Güncelleme sonuçlandı mı arkadaşlar? Girebilen varsa neler gelmiş bu hafta bilgilendirebilir mi?

• Güncelleme yok yine sanırım

• quote:

Güncelleme yok yine sanırım

Bu hafta var.Duyurusu gelmişti uyarılarda 🤔

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.