Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ajan güzel ama 1 tane sarı geldi gerisi hep dandik gümüş...Neyseki sarı top 50 levelde 87 olan Hem uzun hem hızlı stoper Kurt Zouma geldi. Yanında da Puyol var ikisinin de hızlanması ve hızı 80 üzeri.Süper bi stoper ikilisi oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava top cevirdim siyah topun uzerinde tam gecerken bastim fabregas cikti guc 91 iyi oldu gercekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c0rnstar C kullanıcısına yanıt
    abi bugün kafayı yedim navas bravo sim modda ne toplar çıkardı karşıda benim buffon neuer gelen topu yedi adamlar neler çıkardı elimde var 2 side başta kaleci yokken idare ediyor ama fazla gitmez o 2 siyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

bişi dicem bunlar 50 level çıkıyor diye haraket felan yapıyor mu sanki normal 90+ oyuncu gibi topu elinde tutuyorlar mı

Aynı hareketler insan biraz samba yapar

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    demi bi bekler insan bu maradona denen itte 2020 ye kadar anlaşmış diye okudum nette tam maradona ile oynamak varken gelmedi agent olarak belki ilerleyen günlerde gelir mi acep
  • De gea mı cech mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

De gea mı cech mi ?

çogunluk de gea diyecek ama bana göre Cech.
    bende çok iyi, auta giden topu bile kurtarıyor benim kalede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

De gea mı cech mi ?

Leveline göre değişir 2top çevirdim 2. de De Gea geldi .oran %3 dü. cech iyi de gea yı da göreceğiz bakalım

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 12 Mayıs 2017; 8:45:15 >

o navası allah bildiği gibi yapsın, bu kadar kötü bi siyah toplu kaleci görmedim, kaç maçı onun yüzünden verdim allahtan sonra handanovici alabildim de kaleyi kurtardım yoksa navasla aldığın maçı vermek hiç imkansız diil.
  • 24000 kisi icinde xbox platformu nda 139 uncuyum iki gundur oyuna nalet ediyorum.iki gunden beri 4 oyunum hukumsuz sayildi.adam starta basiyor 30 sn sonra oyun devam ediyor lap bu mac hukumsuzdur.deli olucam.

Siyah top cikarmak icin cok ugrastim bende ingiltere ligi haric hemen hemen her siyah top var maradonada dagil ama oynadgm takim gucu 2000 geçmiyor.

Kl-reina

Def-piscek-manolas-pepe-pelipe luis adamin forvetini ski markaj pepeylede markajladinizmi pepe olumune daliyor adama😀

Ort saha=mascrahano matuidi carrasco reus yeni agentten Chamberlain 85 overal boulase 85 overal kullanilabilir.

Forvet= benteke 84 overalli fiziksel temasi 95 kafa vuruslari iyi ve hizli dayanikliligida iyi.

Gf= grizman koyuyorum

20 macta bazen 3-0 4-0 yenildigim oluyor oda adamin iyi oynamasindan degil 5 sut ucu kaleyi bulmus 3 de gol.ben 12 sut 7 kaleyi bulmus gol yok tarzi.

• sarı top geldi, o da zabaleta çıktı. zabaleta nedir yaaaa...
  • Arkadaşlar pes'te top kapmada kombinasyonunuz nedir ?

Mesela top rakipteyken kare tuşu ile yapay zekayı rakibin üstüne göndermek mi iyidir , yoksa seçtiğimiz adamla dalmak mı iyidir ?

Ve maça başlarken gelişmiş taktik kullanmak iyi midir, maça etkisi var mıdır kullanmalı mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FutboLaMenta

Arkadaşlar pes'te top kapmada kombinasyonunuz nedir ?

Mesela top rakipteyken kare tuşu ile yapay zekayı rakibin üstüne göndermek mi iyidir , yoksa seçtiğimiz adamla dalmak mı iyidir ?

Ve maça başlarken gelişmiş taktik kullanmak iyi midir, maça etkisi var mıdır kullanmalı mıyım ?

Rakibin forvetini sadece ski markajla bana gore .rakibe cift dalarsan tik taka rakip cok rahat adamini bosa cikartir .kafa gollerine çözüm yok gibi ben fifada oynuyorum ordada cok rahat kafa golu atiyorum ama peste yerine orta özelliği olan bek veya kanat oyuncusu 3 ortadan birini forvetin kafaya oturdur benteke aduriz gibi forvetler kafa topunu affetmiyor o yuzden fiziksek temasi yuksek defans oyunculari kullan

• Sonunda ilk 200 e girdim myclub ta

Oyunun kadrolar açısından bana göre püf noktalarını yazıyorum. Nasıl oynanacağı konusuna çok girmeyeceğim,çünkü herkesin oyun tarzı farklı. Bana göre kadro doğruları şu şekilde:

1- Kaleci için: Neuer,Cech,Der Stiegen gibi yatay degaj kullanan kalecilerin seçilmesi önemli. Böylece hızlı hücumu başlatabilirsiniz. Diğer kalecilerle degajı dikince topun yerine ulaşması aylar sürüyor,defansta geliyor dolayısıyla.Ayrıca kalecinin uzun boylu olması ve fiziksel gücü de önem arz ediyor.

2- Defans için: Beklerin hızı 85 üzeri (Alaba,Alves,Marcelo,Liechsteiner v.b) stoperlerin hızı 80 üzeri olmalı. (Ramos,Puyol,Umtiti v.b) En az 1 stoper uzun boylu ve fizikli olmalı. (Hız yine 80 olacak)(Boateng,Mustafi,Zouma v.b.) Mümkünse bekler 1.80 in altında olmamalı ki,ters kademede üzerinden kafayı çakmasınlar.

3-Orta saha için: Ön liberoda mascherano ve Pareira iş yapar. Göbek için ise Pogba,Dembele, Fernandinho tonla adam var. Buradaki kıstas dayanıklılığı iyi oyuncu olması.Tekniğinin normal ve normal üstü olması. Sağ ve sol açık için tabi ki hızlı oyuncular lazım. Sol açık için Mertens ve Douglas Costa ideal. Sağ açık için Bianbiany, Hulk, cuadrado...

4- Forvet için: 2tane olacaksa 1 i mutlaka Ronaldo ya da Messi olmalı. Biraz daha geride olan tabi. Yoksa işiniz zor. Rakiplerde illa ki oluyor ztn. En uç forvetiniz ise pivot santrafor olmalı. İbrahimoviç,Djeko,Lukaku, Zapata v.s.

Benim izlenimlerim böyle açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Sonunda ilk 200 e girdim myclub ta

Oyunun kadrolar açısından bana göre püf noktalarını yazıyorum. Nasıl oynanacağı konusuna çok girmeyeceğim,çünkü herkesin oyun tarzı farklı. Bana göre kadro doğruları şu şekilde:

1- Kaleci için: Neuer,Cech,Der Stiegen gibi yatay degaj kullanan kalecilerin seçilmesi önemli. Böylece hızlı hücumu başlatabilirsiniz. Diğer kalecilerle degajı dikince topun yerine ulaşması aylar sürüyor,defansta geliyor dolayısıyla.Ayrıca kalecinin uzun boylu olması ve fiziksel gücü de önem arz ediyor.

2- Defans için: Beklerin hızı 85 üzeri (Alaba,Alves,Marcelo,Liechsteiner v.b) stoperlerin hızı 80 üzeri olmalı. (Ramos,Puyol,Umtiti v.b) En az 1 stoper uzun boylu ve fizikli olmalı. (Hız yine 80 olacak)(Boateng,Mustafi,Zouma v.b.) Mümkünse bekler 1.80 in altında olmamalı ki,ters kademede üzerinden kafayı çakmasınlar.

3-Orta saha için: Ön liberoda mascherano ve Pareira iş yapar. Göbek için ise Pogba,Dembele, Fernandinho tonla adam var. Buradaki kıstas dayanıklılığı iyi oyuncu olması.Tekniğinin normal ve normal üstü olması. Sağ ve sol açık için tabi ki hızlı oyuncular lazım. Sol açık için Mertens ve Douglas Costa ideal. Sağ açık için Bianbiany, Hulk, cuadrado...

4- Forvet için: 2tane olacaksa 1 i mutlaka Ronaldo ya da Messi olmalı. Biraz daha geride olan tabi. Yoksa işiniz zor. Rakiplerde illa ki oluyor ztn. En uç forvetiniz ise pivot santrafor olmalı. İbrahimoviç,Djeko,Lukaku, Zapata v.s.

Benim izlenimlerim böyle açıkçası...

Guzel paylasim bak on liberoyu kimse soylemiyor ama de rossi bence en iyisi yok edici ve cok dengeli bi on libero kafa topu kaptirmiyor kolay kolay

• fakafuka kullanıcısına yanıt
    Oyunun en iyi ön liberosu matic süper bir oyuncu defansin açıklarını kapatıyor uzun boylu iyi top kapıyor

3 defans oynuyorum ama matic de bunların arasına giriyor 4 stoper gibi oluyor

Çok iyi oldu bu direk 50 level geldi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Bende uzun suredir var matic oynatmiyorum top kontrolu iyi degil ayagindan cok aciyor onun yuzunden 4-5 mac kaybetmisimdir.macharano de rossi yeri geldimi van bomeli koyuyorum yaninada matuidi dembele cocu toure kimin formu varsa onu koyuyorum nerdeyse 80 overalli butun doslari denemisimdir emin ol en iyisi de rossi ile machrano tabiki yinede tercih meselesi😊

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Top kalecinin kucağında iken L1+yuvarlağa basarsan dikine atar zaten. İlla o kaleciler olmasıne gerek yok yani top kurtarsın yeter

• 3'lü defans oynayan var mı ?
    bugünlerde bir çok TD 3'lü defans ile geliyor
    en çok göze batan CONTE
    tereddüt ettim ama kafamda soru işaretleri var
  • 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.