Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uceelik

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar oyuncuların levellerını artırmak için antreman yaptırmak paralı mı veya bir sınırı var mı ?

Leveller mac yaptikca artar, ekstardan sana bonus olarak mac yaparken veya top cevirirken her zaman degil bi sekilde 2000 1000 500 diye paket gelir. Paralı degil fakat sınır level 50dir.

Ben su an maç yapmıyorum my club da giriş yapıp gp biriktiriyorum. Hani oluyorsa bu sürede oyuncuları da geliştireyim dedim. Antrenman bölümünden oyuncu geliştirmeyi kastetmiştim ben? Maç yapmadan oradan geliştiremem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar oyuncuların levellerını artırmak için antreman yaptırmak paralı mı veya bir sınırı var mı ?

Leveller mac yaptikca artar, ekstardan sana bonus olarak mac yaparken veya top cevirirken her zaman degil bi sekilde 2000 1000 500 diye paket gelir. Paralı degil fakat sınır level 50dir.

Ben su an maç yapmıyorum my club da giriş yapıp gp biriktiriyorum. Hani oluyorsa bu sürede oyuncuları da geliştireyim dedim. Antrenman bölümünden oyuncu geliştirmeyi kastetmiştim ben? Maç yapmadan oradan geliştiremem mi?

Antreman bolumunden paketin varsa gelistiriyorsun. Mac yapmadigin icinde baska turlu gelistiremiyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Antreman bolumunden paketin varsa gelistiriyorsun. Mac yapmadigin icinde baska turlu gelistiremiyosun

anladım teşekkür ederim.

• Bu özel temsilci de oranlar düşük bile olsa siyah gelmeye deva ediyo 2 top da degea dan son 3 top daha açtım mata geldi youtube da izlediğim videolarda herkese siyah gelmiş bi elemana yüzde 4 ırandan 3 siyah gelmiş konami siyah musluklarını açmış bu hafta

• Dün gece ben de 2 top çevirdim ilkinde Vertonghen -siyah- geldi. Diğerleri hep gümüş şimdiye kadar. 4-5 kez çevirmişimdir.
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    4 farklı orta açabilirsin dostum
    1- O ile : açıkçası hiç açmıyorum
    2- O + L1 ile : en çok kullandığım bu. Genelde hızlı hücumlarda ya da keseceğin adam kaleye doğru koşarken kullan bunu. Keseceğin adam net kafacı değilse sürekli bunu tercih et. Çünkü orta öyle bir kesiliyor ki valbuena da atar bale da atar onu.
    3- O + R2 ile : topu göğe kadar yükseltiyor kesen oyuncu öyle yere iniyor. Tabii bu sırada forvetin de karşı defansta pozisyon almış oluyor. Bu kombinasyonu forvetim markesindeki defansı ezer geçer dediğin anlarda kullan. Kestiğin oyuncunun fiziksel teması iyi olsun ki defansı topa yaklaştırmadan rahatça vursun (örneğin altıpasta Zlatan ile dani alves kalmış)
    4- O + R2 + L1: bu da anlayacağın üzere hem adamın biraz önüne hem yüksekten kesiyor. Ben mesela sol açıkta zlatanı oynatıyorum bazen sağdan yüklenirken zlatan ceza sahasına girince bu kombini yapıyorum çok rahat bi şekilde hem iyi bi noktadan hem isabetli olarak karşı bekin üstünden vuruyor. Hepsine aynı anda basman gerek yani sırayla basmana gerek yok

Orta açarken dikkat edeceğin en önemli 2 şey:
    1- Adamın topu 90 dereceden fazla çevirmek zorunda olmamalı. Yani taça doğru koşarken içeri orta kesmeye çalışma mümkünse aut çizgisine dik giderken hafiften kaleye dönüp kes ortayı
    2- Karşı defansın ayak koymasını engelle. Mesela adam çok dibindeyse arkaya doğru üçgen ile bırak topu bekin gelişine keser. Veyahut orta feyki ile ters ayağına alıp da rahat kesebilirsin.

bunlar haricinde oyuncunun doğru ayağıyla kesmeye çaba göster. Zayıf ayak yeteneği yüksek olan oyuncularda çok sıkıntı yaratmıyor bu gerçi. Bir de yerine orta kartı olan oyuncuyla keserken çok etkili oluyor.

R. Rodriguez sol bekim sağ açıkta da bale var. rodriguezle L1+O şeklinde sonuna kadar fullediğimde bale'ın gol atması içten bile değil bu şekilde çok golüm var sol açıkla çaprazdan kaleye gidebilecekken bazen arkaya ara pası bırakıyorum RR gelişine kessin diye.

Önemli olan doğru tercihlerde bulunmak. Hangi kombinle kesmen gerektiğini bilmelisin öncelikle. Ha birde mümkün mertebe kafa vuruşlarını da doğru köşeye yapmaya gayret göster öyle götere kareye basma kafa vururken

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Diziliş olarak benim en çok verim aldığım 4-3-3 oluyor heralde. Asıl kafacı santraforu yamyam stoperlerin içine atmaktansa kanatta gf şeklinde oynatıyorum ortaya yakın. Böylece beklerle çıkıyorlar kafa toplarına. Bentekeyle bir maçta 7 gol attım geçtiğimiz hafta formu A iken. Solda gf Benteke, Ortada gf dybala(hem pas dağıtması için gf yapıyorum kanada falan aktarmada çok işe yarıyor hem de kafa için ceza sahasına yüklenmesin diye), sağ da insigne(sağ ayaklı ve yerine orta kartı var). Bu şekilde atmıştım 7 golü. Rakip stoperlerle gram işin olmuyor oosyi de sağa yaklaştırıyorum hafiften orda sğa oos gf kendi aralarında tık tık çıkartıyorlar çizgiye indiğim an zaten içerde benteke bek ile başbaşa bir akşam yemeğinde kalmış oluyor :)
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Cech 43 de gea 50 level

• Bu araplardan bıktım artık ulan! Kardeşim niye bize yönlendiriyosunuz gitsinler artık yeter ! Ayrıca bisey farkettim lag olan maçlarda oyuncular yoruluyo ilk 30 dk yarıya indiriyo oyuncuları bunlar adamların taktikleri mi? Sonra çatt rakip gücü taş gibi bizimkiler ölmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Bu araplardan bıktım artık ulan! Kardeşim niye bize yönlendiriyosunuz gitsinler artık yeter ! Ayrıca bisey farkettim lag olan maçlarda oyuncular yoruluyo ilk 30 dk yarıya indiriyo oyuncuları bunlar adamların taktikleri mi? Sonra çatt rakip gücü taş gibi bizimkiler ölmüş

Tek taraflı lag oluyor işte karşı takım etkilenmiyor takır takır pas yapıyor biz etkileniyoruz aynen oyuncularda daha çabuk yoruluyor lagsiz maça göre

Bende anlamıyorum nerden çıkardılar bu araplari geçen sene bana Arap rakip geldiğini hatırlamıyorum

Bu arap rakiplerle oynamak oyunu bırakma sebebi bile olur

Geçen sene fifa konusunda şikayet vardı aynısı bizim pese geldi

Fifa da maçtan önce çıkma varmış sanırım bunda da olsa direk oynamadan çıkarım isterse rakibin puanı 300 olsun

Yani bunlarla oynamak işkence ya her yaptığın hareketi 3 sn sonra yapıyor zaten bu oyunda çok hızlı pas yaparak çıkmazsan rakip hemen basıyor topu kapıyor

Umarim pes 2018 de kurtuluruz

Bu konami de akıl yok ayırsana bunları Araplar kendi aralarında oynasın sadece o bölgeden rakip gelsin

Ben Türkiye den giriyorum rakip Çin den geliyor var mı böyle birşey nasıl iyi olmasını bekliyecez ki böyle maçlarda

• yok abi ben bu oyunun yapay zekasına tüküreyim net form takım salak gibi oynuyor sim modunda yapıcagınız yapay zekanıza anlamadım gitti taktik mi kötü yoksa bu mod mu komple kötü benim takım oynuyor adam bir atak geliyor gol oluyor adam yanındaki adama normal pas atmak yerine fantezi deniyor havadan atmaya kalkıyor bu nasıl bir mantıktır anlmadım gitti arkadaş bu turnuva conte ile girdim takım oynadı gol atamadı akşamkinde farklı bir taktik denerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

yok abi ben bu oyunun yapay zekasına tüküreyim net form takım salak gibi oynuyor sim modunda yapıcagınız yapay zekanıza anlamadım gitti taktik mi kötü yoksa bu mod mu komple kötü benim takım oynuyor adam bir atak geliyor gol oluyor adam yanındaki adama normal pas atmak yerine fantezi deniyor havadan atmaya kalkıyor bu nasıl bir mantıktır anlmadım gitti arkadaş bu turnuva conte ile girdim takım oynadı gol atamadı akşamkinde farklı bir taktik denerim artık

Tamamen bu mod kötü

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    mod degil bu sene yapamamışlar arkadaş saçma sapan şeyler yapıyorlar anlam veremedim gitti
  • quote:

mod degil bu sene yapamamışlar arkadaş saçma sapan şeyler yapıyorlar anlam veremedim gitti

Tek sorun sim olsa bir sürü sorunu var bu oyunun

sim modda agır saçmalık messi 5 kez karşı karşıya direk vurdu 96 bitiriciligi var adam da ki higuain neuer üstünden 2 tane aşıttırma gol attı gerçekten harika oyun ya cidden :D:D
  • quote:

sim modda agır saçmalık messi 5 kez karşı karşıya direk vurdu 96 bitiriciligi var adam da ki higuain neuer üstünden 2 tane aşıttırma gol attı gerçekten harika oyun ya cidden :D:D

Takma kafayı pesin çoğu serisinde sim modu berbattı zaten

yok saldım zaten bir kez çıktım pes lig turnuvasında üst tura üst turda da aynı iş oldu ben oynadım adam 1 atak yaptı gol oldu o yüzden gp için katılıyorum fakat bu kadar saçmalık çok göze batınca insan ister istemez sinirleniyor yabancı forumlarda da aynı olay var tek ben degil bütün herkes şikayetçi genel sim 1.cisine bakıyorum td si hiç şaşırtmadı aramburu :D
  • Mario gomez var adamda koptu gidiyor peşinde boateng,godin yanına bile yaklaşamadım.Benim messi 10 metre ilerde rakip defans koşup ayağından topu alıyor.Ne yapalım böyle saçmalıklarda var ama 18 dışından topa abanıp üst direğe oradan yere vurup çıkması ve bu olurken titreşim olması manyak bir his.Hiçbir oyunda bu keyfi alamadım.Bu yıl pesin olayı dual shock bence yıllardır söylerim mücadelelerde de titreşim getirilsin diye nihayet geldi.Seneye kaldırılmaz inşaAllah.
  • dünkü pes league 3 yıldızlı turnuvada finale kadar çıktım finalde oynadığım adam lamine traore ile orta gol korner gol deneyerek beni 3 -2 yendi ama benim paslarım 2 saniye sonra tepki buldu adam maşallah sanki artı 2 hızla oynuyor yani bu oyunda pes kimi tayin eder kimin kazanmasını isterse ona çok yardımcı oluyor yani bu oyunu böğle kabul etmek lazım yada oynamamak lazım bu durum hiç bir zaman değişmez kendi ticari maksatlarını düşünmek zorundalar yenilmektende zevk almayı bilmek gerek sanırım yada oynamayacaksın
  •  [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

50 lvl kun aguero sevdim bu işi yanina lukaku yada benteke yi bulduk mu tamam

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.