Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sim moduna kafayı taktım bizim takım oynuyor adam 1 atak benimkiler 15 atak yenilen ben oluyorum gerçekten tuhaf :D
  • Online musabaka kupasina sardim bu ara genel itibariylede hafif moralli orta sinif takimla aliyorum kupayi nese dedim turkiye ile oynayayim kardesim bir takim bu kadar mi lanetlenir. Kaleci yok zaten defans olmus kosmaya halleri yok ilersi guc bela yirta yirta atiyoruz. Gecen seneki peste bile bu kadar dandik degildi bu takim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sağol Bende oyuncu yuvası yok Günde 2 3 top açtım de gea mata ve bruyne geldi 1 tane sarı gerisi gümüş . Gümüşleri serbest bıraktım yani oranlar artmıyo yüzde 3 4 ile 3 siyah geldi çok iui bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 17 Mayıs 2017; 9:32:2 >
  • O kadar top açtım 50 level olayında, gelen en iyi oyuncu Kurt Zouma oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

O kadar top açtım 50 level olayında, gelen en iyi oyuncu Kurt Zouma oldu

Banada bi tek dembele geldi orta saha 89 oweral ozellikleri cok cok iyi gerisi tirt ..

• Luke Shaw da iyidir. Sol bekten çok iyi verim aliyorum
  • hocam ücretsiz myclub versiyonu oynuyorum oyun bence 100 üzerinden 85 gayet iyi size önereceğim oyuncular var
    1.si alvaro morata adam efsane bazen top çalıyo kaleye vurduğu gibi gol kafa toplarındada hep gol atıyor kesin öneririm
    2.si sami khedira ceza sahası çizgilerinden çokı etkili vuruşları var top sürmesi de iyi
    3. alvaro gonzalez gücü 74 stp ama çok iyi defans topu bıtakmıyor söyliyim
    4.a.raggi stp gücü sanırım 83 kafa toplarında etkili iyi bir defans

arkadaşlar ekleyin oynarız: MrOneoguzhanPro
  • bugün 50 kampaynya son cevirim deim ilk defa pogba geldi siyah hepsi siyah oldu topların . pogbayı hiç begenmıyordum 50 levelde sizce nasıldır oynayana rkadslar bir yorum alaiblrmyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

bugün 50 kampaynya son cevirim deim ilk defa pogba geldi siyah hepsi siyah oldu topların . pogbayı hiç begenmıyordum 50 levelde sizce nasıldır oynayana rkadslar bir yorum alaiblrmyim

Oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum.Dediğin olay benim başıma 1 defa geldi. Herhalde 1 kez oluyor herkese 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

bugün 50 kampaynya son cevirim deim ilk defa pogba geldi siyah hepsi siyah oldu topların . pogbayı hiç begenmıyordum 50 levelde sizce nasıldır oynayana rkadslar bir yorum alaiblrmyim

Oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum.Dediğin olay benim başıma 1 defa geldi. Herhalde 1 kez oluyor herkese 🤔

atraksiyon yapmış konami bi kere değil arada oluyo öyle neye göre oluyor bilmiyom . ş.ligi toplarında bana çok oldu ardarda bile oldu. bi de sarıda veya gümüşte durup kayma olayı var ıo da oldu kaç kere
  • PES 2018 - 14 EYLÜL'DE ÇIKIYOR..

İLK VİDEO

• Bu yil daha oyun cikmadan on siparis verip aldim 178 tl gibi tutara online myclub modu tam bir hayal kirikligi oldu oyunun demosuda yaniltiyor online mod duzeldiyse para verilir onun disinda baglanti koparanlarla gecikme donma ile oynayarak galibiyet alanlarla oynayacaksak birakin oyuna verdigimiz paranin cope gitmesini elimizdeki oyun kolunuda kirar rahatlariz bu yuzden ben beklemeyi tercih edecegim bu seneden farki yoksa bedava olmasini yada 30 tlye dusmesini bekler o sekilde alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

PES 2018 - 14 EYLÜL'DE ÇIKIYOR..

İLK VİDEO

Ulan bu konami kanser eder adamlar teaser i bile ucundan kesik kesik gosteriyor Pau ah haha haha ulan istemsizce guldurdun beni lan gene :)))) aklinizin yayini zikim :)))

• sırf barca çıktığına göre anlaşılıyor ki yine lisans sorunu var

umarım bu yılda online da sıkıntılar olmaz

en önce hilecilere çözüm bulurlar (bağlantı koparma)
  • scorpionn1982 S kullanıcısına yanıt
    30 lira da vermedim ben bu sene oyuna. Bedava veriyor ne de olsa. Myclupten başka da oynamıyoruz. Eylülde alacak mışım, şubatta alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

PES 2018 - 14 EYLÜL'DE ÇIKIYOR..

İLK VİDEO

Ulan bu konami kanser eder adamlar teaser i bile ucundan kesik kesik gosteriyor Pau ah haha haha ulan istemsizce guldurdun beni lan gene :)))) aklinizin yayini zikim :)))

Lagli maç gibi online maçlarda öyle konami

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Bu yil daha oyun cikmadan on siparis verip aldim 178 tl gibi tutara online myclub modu tam bir hayal kirikligi oldu oyunun demosuda yaniltiyor online mod duzeldiyse para verilir onun disinda baglanti koparanlarla gecikme donma ile oynayarak galibiyet alanlarla oynayacaksak birakin oyuna verdigimiz paranin cope gitmesini elimizdeki oyun kolunuda kirar rahatlariz bu yuzden ben beklemeyi tercih edecegim bu seneden farki yoksa bedava olmasini yada 30 tlye dusmesini bekler o sekilde alirim

Her sene aynı şey burda kerede online oyun daha rahat oynanacak lagli maç olmayacak diye çıkmıyor karşımıza

Oyunu oynayan kişilerden şikayet gelmiyor mu lag konusunda müşteriyi memnun edecen ki alıcı olsun tekrardan hiçbir gelişme yok yine ilk 2 ay maçlar lag dan gecilmiyecek

Sunucu ile bağlantı kesilmesi neredeyse her sene var

Daha bu sorunu bile çözemiyor ki

Yani ofline olarak dünyanın en iyisi olsa ne olur olmasa ne olur belki bir zaman sonra sıkılırsın birde arkadaş ortamında yoksa ofline iyi olmasının hiç bir anlamı yok

Demo belli ediyor burda bazı arkadaşlar yazmıştı orta kafa çok gol oluyor diye aynen oyunda öyle çıktı

Herşeyi geçtim lisans olmasın stadyum olmasın takımlarin çoğu olmuyor zaten buralara para harcamıyorsun en azından online iyi olsun ki diğerlerini kimse kafasına takmaz

İlk 2 ay berbat online düzelmesini bekliyor 4 ay düzeliyor birazcık Şubat ayında ise bedava oluyor oyun tekrardan eski haline dönüyor

Bu sene hemen çıkar çıkmaz almiyacam gibi

Biraz online daki yorumlara bakacam

Arap ve Asya dan rakipler yine pes 2017 deki gibi denk geliyor mu bunu öğrenecem

Bu arsada oyun 250 TL ile 270 TL arası gelirse şaşırmayın digital olarak söylüyorum

İngilizcem olsa konaminin okuyacağı bir yere yorumu atsam da belki dinler işte aynı sorunları baya kişi yazsa kopyala yapıştır şeklinde o zaman birşeyler değişebilir burda yazınca görmüyor ki konami

Fifa desen her sene aynı oyun çıkıp duruyor yine Denerim tabi demosunu

Her sene gözüm kapalı bu oyunu alirdim çıkar çıkmaz bu arap ve Asyali rakipler yüzünden kararsız kaldım

Online iyi olsun ne yaparsan yap

• Bu arada Bayern Münih olacak mı

Birde yeni bir mod gelecekmis co-op ama nasıl bir mod belli değilmiş umarım klasman li bir mod olur arkadaşımızla aynı takımda olup puanlı maçlar yapmak olursa güzel olurdu bakalım

Bunlarda biraz akıl olsa online daki modlara ağırlık veririm lag sorununu çözerim o şampiyonlar ligini ise uçururum onu bile kullanamıyor

• sonunda ilk 50 level oyuncum cr7 oldu bence fazla takılmayın pes 18 trailerına hep bir beklenti oluyor hayal kırıklıgı oluyor
  • Ronaldo gol attı ya canlı güncelleme olmaz yarın

• 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.