Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

hocam ücretsiz myclub versiyonu oynuyorum oyun bence 100 üzerinden 85 gayet iyi size önereceğim oyuncular var
    1.si alvaro morata adam efsane bazen top çalıyo kaleye vurduğu gibi gol kafa toplarındada hep gol atıyor kesin öneririm
    2.si sami khedira ceza sahası çizgilerinden çokı etkili vuruşları var top sürmesi de iyi
    3. alvaro gonzalez gücü 74 stp ama çok iyi defans topu bıtakmıyor söyliyim
    4.a.raggi stp gücü sanırım 83 kafa toplarında etkili iyi bir defans

arkadaşlar ekleyin oynarız: MrOneoguzhanPro

Hocam bende cd li olarak pes alacaktım ama sadece myclub için. Bu myclub modunu nasıl bedavaya oynayabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kairros. kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam trial versiyonu var storeda ücretsiz indebiliyorsun
  • Dalga geçer gibi kafa golüyle başlıyor treaser
  • hafta sonunu sadece kale alıyorlar diye biliyorum öyle olsa clde ki performansları da göz önüne alırlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

hafta sonunu sadece kale alıyorlar diye biliyorum öyle olsa clde ki performansları da göz önüne alırlardı

Zaten geçen hafta attı 2 gol bugün de atmış

Aynen salı çarşamba perşembe günü oynanan maçları kayde almıyorlar

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    hafta sonu kim iyiyse yapıştırırlar direk formu zaten
  • konami bugün 50 level ispanya ligi yıldızları verecekmiş piyasaya bol bol 50 lvl traore sürecekmiş.

:) şaka şaka .gerçi belli olmaz olur mu olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

konami bugün 50 level ispanya ligi yıldızları verecekmiş piyasaya bol bol 50 lvl traore sürecekmiş.

:) şaka şaka .gerçi belli olmaz olur mu olur :)

Önce İtalya ligi 50 lvl dayarlar, sonra İspanya Ligi 50 lvl

• Güncelleme bitti mi? Girebilen varsa oyuna bu hafta neler gelmiş yazabilir mi? 🤔

• ispanya ligi level 50 hayırlı olsun.
  • Efsane cikartmamak icin sirf lvl 50 mi dayiyorlar nedir anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

ispanya ligi level 50 hayırlı olsun.

Madrid ve Barca'lı oyuncuların çoğu ztn herkeste var. Atletico'da da bir tek Griezmann var.Gerisi çöp bu ligin 🙈
  • level 50 Traore görmeye başlarsam maçtan önce pis küfürümü ederim sonra kanatlarınıza allah ne verdiyse dalar, o ortayı yaptırtmam
  • quote:

level 50 Traore görmeye başlarsam maçtan önce pis küfürümü ederim sonra kanatlarınıza allah ne verdiyse dalar, o ortayı yaptırtmam

Başka bir şey gelmiş mi? Ekstra gp fln, ya da günlük bonus? 🤔

• ben bu level 50 kampanyasını hiç sevmedim aga. siyah top gelme ihtimali çok çok az. paso grileri topluyoz. amelelik yaptırıyor resmen bize konami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 18 Mayıs 2017; 11:36:37 >
  • quote:

level 50 Traore görmeye başlarsam maçtan önce pis küfürümü ederim sonra kanatlarınıza allah ne verdiyse dalar, o ortayı yaptırtmam

slladım lvl 50 ispanya gelecek diye harbiden gelmiş traore var mı gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

ben bu level 50 kampanyasını hiç sevmedim. siyah top gelme ihtimali çok çok az. paso grileri topluyoz. amelelik yaptırıyor resmen bize konami.

Hafta boyunca bir çok top açtım.1 siyah (verthongen) 2 sarı (Kurt Zouma,Terry) geldi gerisi dandik gümüş top. Güzel gp yediler... Bir de niye sürekli stoper geldi anlamadım. 🙈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 18 Mayıs 2017; 11:38:35 >
  • Ya beyler, dostlar, romalılar, yurttaslar. Eleman orta aciyor ya hava topuna cikinca hangi tusa basalim. Kare basiyorum yok X basiyorum yok. İlla vurucak mi o kafayi.. yahu adam tepeme biniyor faul olması lazim yok gol oluyor. Anlamadim ki ayni aynda hava topuna ciksak da vuruyor yani. Hangi tusla uzaklastiriyorsunuz hava topunuzu bisi söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

Ya beyler, dostlar, romalılar, yurttaslar. Eleman orta aciyor ya hava topuna cikinca hangi tusa basalim. Kare basiyorum yok X basiyorum yok. İlla vurucak mi o kafayi.. yahu adam tepeme biniyor faul olması lazim yok gol oluyor. Anlamadim ki ayni aynda hava topuna ciksak da vuruyor yani. Hangi tusla uzaklastiriyorsunuz hava topunuzu bisi söyleyin

ben de bu dertten müzdaripim. Lütfen için biri fikir versin. Rakip bütün kafa toplarını alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinkeskin55

quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

Ya beyler, dostlar, romalılar, yurttaslar. Eleman orta aciyor ya hava topuna cikinca hangi tusa basalim. Kare basiyorum yok X basiyorum yok. İlla vurucak mi o kafayi.. yahu adam tepeme biniyor faul olması lazim yok gol oluyor. Anlamadim ki ayni aynda hava topuna ciksak da vuruyor yani. Hangi tusla uzaklastiriyorsunuz hava topunuzu bisi söyleyin

ben de bu dertten müzdaripim. Lütfen için biri fikir versin. Rakip bütün kafa toplarını alıyor.

Bende hava toplarının yüzde 80 ini alırım.

Aut atışlarında sol analog ile defans çizgisini ileri çekersen hava topunu büyük ihtimalle alırsın.

Normal zamandaki savunma için ise, ya kanata markaj verip orta yaptırmayacaksın, ya da defansa kuvvetli uzun boylu oyuncu koyacaksın.

Hücumda kafada etkili olmak için ise, hava toplarında etkili oyuncular şart. İbrahimoviç, Traore, Zapata, Lukaku gibi.

• 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.