Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: akinkeskin55

quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

Ya beyler, dostlar, romalılar, yurttaslar. Eleman orta aciyor ya hava topuna cikinca hangi tusa basalim. Kare basiyorum yok X basiyorum yok. İlla vurucak mi o kafayi.. yahu adam tepeme biniyor faul olması lazim yok gol oluyor. Anlamadim ki ayni aynda hava topuna ciksak da vuruyor yani. Hangi tusla uzaklastiriyorsunuz hava topunuzu bisi söyleyin

ben de bu dertten müzdaripim. Lütfen için biri fikir versin. Rakip bütün kafa toplarını alıyor.

Bende hava toplarının yüzde 80 ini alırım.

Aut atışlarında sol analog ile defans çizgisini ileri çekersen hava topunu büyük ihtimalle alırsın.

Normal zamandaki savunma için ise, ya kanata markaj verip orta yaptırmayacaksın, ya da defansa kuvvetli uzun boylu oyuncu koyacaksın.

Hücumda kafada etkili olmak için ise, hava toplarında etkili oyuncular şart. İbrahimoviç, Traore, Zapata, Lukaku gibi.

Eyvallah hocam dediklerinizi cogu zaman yapmaya calisiyorum, kanattan adami kacirmasam yeter kacirdim mi sikinti orada basliyor zaten onu biliyorum. Bilmek istedigim hava topu geldi mi kare basarak mi uzaklastiriyorsunuz? Basit acemice soru ama artik aptallasiyor insan

• konami amca gene saçma sapan top dagıtıyor zaten herkes topladı real barça oyuncularını getirsene legend arkadaş orta kafa içinde kare tuşuna basın etkili oluyor genelde öyle uzaklaştırıyorum atamıyorlar öyle ama kontradan ve stoperin kaçırmışsa ona yapıcak bişi olmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

level 50 Traore görmeye başlarsam maçtan önce pis küfürümü ederim sonra kanatlarınıza allah ne verdiyse dalar, o ortayı yaptırtmam

slladım lvl 50 ispanya gelecek diye harbiden gelmiş traore var mı gerçekten ?

Traore yok en iyi 7 takım var

Traore nin takımı gijon düşme hattında adam kendi takımında oynamıyor myclub da yıldız adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: akinkeskin55

quote:

Ya beyler, dostlar, romalılar, yurttaslar. Eleman orta aciyor ya hava topuna cikinca hangi tusa basalim. Kare basiyorum yok X basiyorum yok. İlla vurucak mi o kafayi.. yahu adam tepeme biniyor faul olması lazim yok gol oluyor. Anlamadim ki ayni aynda hava topuna ciksak da vuruyor yani. Hangi tusla uzaklastiriyorsunuz hava topunuzu bisi söyleyin

ben de bu dertten müzdaripim. Lütfen için biri fikir versin. Rakip bütün kafa toplarını alıyor.

Bende hava toplarının yüzde 80 ini alırım.

Aut atışlarında sol analog ile defans çizgisini ileri çekersen hava topunu büyük ihtimalle alırsın.

Normal zamandaki savunma için ise, ya kanata markaj verip orta yaptırmayacaksın, ya da defansa kuvvetli uzun boylu oyuncu koyacaksın.

Hücumda kafada etkili olmak için ise, hava toplarında etkili oyuncular şart. İbrahimoviç, Traore, Zapata, Lukaku gibi.

Eyvallah hocam dediklerinizi cogu zaman yapmaya calisiyorum, kanattan adami kacirmasam yeter kacirdim mi sikinti orada basliyor zaten onu biliyorum. Bilmek istedigim hava topu geldi mi kare basarak mi uzaklastiriyorsunuz? Basit acemice soru ama artik aptallasiyor insan

Ben hava toplarına her zaman yerden pas tuşu ile çıkarım ( bende x, siz farklı kullanıyor olabilirsiniz)

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Kendi ceza sahanızdaki hava topuna X ile çıkmak intihardır bu oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Aynen öyle şut tuşu ile vuruyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

level 50 Traore görmeye başlarsam maçtan önce pis küfürümü ederim sonra kanatlarınıza allah ne verdiyse dalar, o ortayı yaptırtmam

Traore nin takımı gijon düşme hattında adam kendi takımında oynamıyor myclub da yıldız adam

olmayacağını tahmin ettim de yine de sorayım dedim. konami sağolsun çok gerçekçi oyun yapmış. gijon traore gibi bir yıldızı oynatmazsa tabi küme düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

İlk 180 içindeyim. 960 puanım fln var. İndireceğin yeri bildikten sonra sıkıntı Yok. Şut tuşuyla kafaya çıkıp rakibe atmaktan iyidir.

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Defansın uzun boylu değilse indiremezsin ki. Bi de laglı maçlarda pas yaparken araya girip presleyip alıyolar. En iyisi uzaklaştırarak tehlikeyi önlemek bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

olmayacağını tahmin ettim de yine de sorayım dedim. konami sağolsun çok gerçekçi oyun yapmış. gijon traore gibi bir yıldızı oynatmazsa tabi küme düşer

İşte peşin en büyük hatasi bu

Sabri ile d.alves ortası bir mi bunda her oyuncu alves gibi orta açıyor lukaku bile aynı ortayı açıyor

Yerine orta var bu özelliği olan oyuncu iyi orta açıyor bu özelliği olmayanda aynı ortayı açıyor o zaman ne anladık özellikleri boşa yapıyon

Geçen sene 70 metre uzun pas atardı sanki tüm oyuncular pirlo defanstan sağ dan sola şişir topu hop top sende var mı böyle birşey pirlo ile atıyorum khedira nin pası bir mi

Pes 2013 mirmic ne tuhaf ismi vardı adam hızı var diye etkili oluyor sanki Ronaldo gibi bir etkisi vardı

O zaman takım ruhu filan yoktu walcot Sağ bek oynatan bile vardı sırf hızlı diye

Pes 2017 traore mi etkili aguero mu sorsan %90 traore çıkar

Yani biraz gerçeğe yakın bir oyun yapsa yapamaz mi

Pes 2018 çok merak ediyorum nasıl bir açık olacak

Düşünüyorum düşünüyorum nasıl bir açık olur bulamadım

Seride degisik değişik buglar çıkardı konami bey

• Bu arada bir Traore'dir dillerde.Kaç tane Traore ile oynayan rakibe denk geldin diye sorsanız, ben fazla gelmedim. Ama şunu net söyleyeyim iyi bir İbrahimovic'ten hava topu almanız çok zor. Boateng ile fln markaj vermeniz lazım ancak.

• Ulan temsilciye bak siyah top yok hepsini toplamışız :)
  • pes 2018 psn store da ön siparişe açılmış. fc barcelona edition 209 tl pre-order 179 TL ne fark var aralarında tam incelemedim

edit:
    fark şuymuş:
    barcelona teması
    1 tane barcelona temsilcisi
    1 tane barcelona legennd temsilcisi
    1000 myclub parası ile yakın zamanda eksatra özellikler ilan edşlecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 18 Mayıs 2017; 15:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Ulan temsilciye bak siyah top yok hepsini toplamışız :)

youtubedan baktımda bende de hepsi var. top açmaya gerek yok bu hafta.
  • quote:

pes 2018 psn store da ön siparişe açılmış. fc barcelona edition 209 tl pre-order 179 TL ne fark var aralarında tam incelemedim

edit:
    fark şuymuş:
    barcelona teması

Bilmediğim için soruyorum, önsiparisten almayınca fiyat mı artıcak daha sonra ?
  • quote:

quote:

pes 2018 psn store da ön siparişe açılmış. fc barcelona edition 209 tl pre-order 179 TL ne fark var aralarında tam incelemedim

edit:
    fark şuymuş:
    barcelona teması

yok kardeşim artmaz hatta düşer zamanla fakat ön siparişte yukarıdaki ekstralar var daha sonra vermez onları
  • quote:

quote:

quote:

edit:
    fark şuymuş:
    barcelona teması

yok kardeşim artmaz hatta düşer zamanla fakat ön siparişte yukarıdaki ekstralar var daha sonra vermez onları

İyi o zaman daha sonra alırız bakalım ne sunucaklar bize daha sonra ekstralar olsa da olur olmasada olur zamanla hepsi cikar

• quote:

fiziksel teması yüksek oyuncuları al bakalım tepene çıkabiliyor mu? gerisini yukarıda arkadaşlar anlatmış zaten. fiziksel temas çok önemli stoperde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 18 Mayıs 2017; 16:49:17 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    tabi ki barçalı olanı alan 1 adım önde olucak gene
  • 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.