Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 yıldız fazla gitmez max 20 15 18 e de alabilirsin bu hafta 50 levele abanıyor millet onun ayagına ucuza alırsın city 3 yıldızı
  • yabancı forumda gördüm :D gerçekten inanılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

3 yıldız fazla gitmez max 20 15 18 e de alabilirsin bu hafta 50 levele abanıyor millet onun ayagına ucuza alırsın city 3 yıldızı

Tamamdır teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analig online ı geri istiyoruz my club çok kötü ana lige göre
  • Az önce myclub da sıralamada 4 yok böyle bir ağırlık yok inanılmaz ağır 3 şut çekebildim 3 de gol oldu

Neden bu kadar puan yaptığı anlaşıldı

Karşı rakipler ağırlık olan felaket tuş gecikmesi var kendisine birşey olmuyor takır takır veriyor ben tuşa basıyorum ileri vursun diye 3sn sonra vuruyor bur bakıyorum oyuncum kornere atıyor

Arap olduğu belli

Şunu söyleyim o kadar kişi ile oynadım bu oyuncu o kadar puanı yapması imkansız gibi birşey oynamayı bilmiyor adam orta açmasını bile bilmiyor nasıl buralarda olduğu belli

Bu araplar rakipler gelmese ve tuş gecikmesi lag olmasa kim bilir ben onun önünde olurdum

Maçtan iğrendim resmen sadece kutu tuşuna basarak oynadım pas yaparak çıkilmiyor tuş gecikmesi yüzünden

3-3 dü maç 90+3 topu uzaklaştırim dedim Messi kaydı taç oldu arkasından golü yedim

• Arkadaşlar maalesef yine hepimiz pes18 tartışıyoruz yine hepimiz heyecanlıyız ve yine hepimiz alıcaz 18i.
    Belki düzelme olur diye bekliyor herkes, ama olmayacak. Çünkü konami için bu sadece bi para kapısı winning elevenin topladığı bir topluluk var ve bu kişiler hala konami oyunları alıyorlar. Konaminin gram umrunda değiliz önümüze aynı yemeği koyacaklar ve biz yine alıcaz.

Konami gerçekten yapmak istese serverlarını yenileyemez mi? Gerçekten çocuk işi denilebilecek bişey fakat yapmazlar.
    Lag cheaterlara zaten hiç bişey demiyorum. İnternet bağlantısı kötüleştiği için maç bitiyorsa bi zahmet bak kim oyunu durdurup internetini kötüleştirmiş, karşı tarafı 3-0 hükmen galip say. ZOR MU?
    İsteseler lisans sorununu halledemezler mi? Hadi EA'nın koyduğu ambargo zorlaştırır vs ama gerçekten onlar için iki kuruş paraya hallolabilecek şeyler yine.
    İstenen oyun modları çok aşikar, fifadaki oyun modlarını kopyala koy kardeşim bu kadar mı zor? Ekle aynı makineden 2 kişi oynanabilen online mod, ekle Alex Turner hikayesi. 2009dan beri aynı 'become a legend' var karşımızda.

Ben normal bir insan olarak myclub için birçok yenilik düşünebiliyorum yahu.
    En basitinden oyuncu satma olsun. En basitinden temsilci satma olsun. SLK ajanını kazanmışım 5* da bende zaten hazard payet var ben kıçıma mı sokucam bu ajanı? Bi pazar olsun oraya koyayım. Yap buna da bi telefon uygulaması iş yerinde bile pazarda ajan/oyuncu kovalayayım.
    Antrenman kısmı için salak saçma yazılmış şeyler koymuşlar. Koy oraya bi özellik, 2000lik antrenör vereceğine 1 antrenman hakkı tanısın bana. Mesela ben de gidip sneijderle frikik çalışayım. Oyunun normal antrenman sekmesinde olduğu gibi bi hedef koy bana mesela 10 frikiğin 5ini yaparsam şinonun duran top özelliği +1 alsın 10unu da yaparsam +2 alsın. Bu şekilde oyuncuları da spesifike edebileyim. Çok mu zor bunu yapmak gerçekten?
    Futbol oyunu ne için oynanır? Lig yükselmek için. Bu bu kadar basit dünyadaki bütün takımlar bu amaç uğruna oynuyorlar. E ben yükselince ne oluyor? Sözleşme yenileme bileti. Düşünce ne oluyor? Sözleşme yenileme bileti. E koy kardeşim 5. klasman için x1.2 maç sonu çarpanı, 3. klasman için x1.5 çarpan. Çok mu zor ulan bunu yapmak?
    %60-%70 galibiyet yüzdesiyle oynuyorum. E kazandığımda kazancım ne? Para kaybetmemiş olmak. Çünkü galibiyetin verdiği para direkt oyuncu sözleşmelerine gidiyor. Ben sırf para kazanmak için bilgisayara karşı oynuyorum böyle bişey olabilir mi ya?
    200-400 kişinin girdiği turnuvada ilk 8e kalmışım. Ödülüm ne biliyor musunuz? 2000 gp falan :D Kardeşim ben iyi oyuncuyum beni ödüllendirmen gerekmiyor mu? Bunu yapamıyor musun sen?
    O momentum denilen şeyi neden koyuyorlar biliyor musunuz? Çünkü bi kısım bütün siyah topları kapatıyor, yeni oyuncular sarı gri toplarla hep yenilmesin diye koyuyorlar. E sen zorlaştır ya siyah top almayı. Bu da mı zor? Herkes zlatanla oynayacağına herkes kendine özel oyun stiline uygun benteke vardy torres gibi adamlarla oynasın bu sefer koyma momentum falan gerek yok çünkü.
    Myclubta turnuva kısmı haftanın sadece 4 günü falan açık o da 2 saatte bir var. Zor mu ulan saat başı turnuva koymak? Yapamıyor musun sen bunu?
    Koy ulan hiç birşey yapamıyorsan maçlara kalıp cümlelerle sohbet etme özelliği koy. Miniclip oyunlarında bile var so luckily, thx, bad luck, good game, sorry. Sesli sohbet özelliği koy falan demiyorum bak sana çünkü bunu bile koymayacağını adım gibi biliyorum.
    Ben normal bir oyuncuyum bunlar benim aklıma geliyor, senin aklına gelmiyor mu?

Biz daha çook bekleriz dostlarım. Yazdığım şeyler olsa oyun zevkimiz belki 2-3 katına çıkacak ve yapılmaları taş çatlasın 5-10 kişilik bi ekibin 1-2 haftasını almaz. Neden yapmıyorlar biliyor musunuz? Çünkü bizi gram siklemiyorlar. Nasıl olsa kemik bi tayfa var ve bunların önüne hangi yemeği koyarsan koy yiyecekler, neden güzel yemek yapmak için yorulasın ki?

Bilmiyorum burada bir örgütlenme yapıp dünya çapında bi boykot yapabilir miyiz ama ben artık bu oyunu almak istemiyorum. Benimle dalga geçiyorlar her sene ve ben bu oyunu almayı artık istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0rnstar -- 19 Mayıs 2017; 5:7:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c0rnstar

Arkadaşlar maalesef yine hepimiz pes18 tartışıyoruz yine hepimiz heyecanlıyız ve yine hepimiz alıcaz 18i.
    Belki düzelme olur diye bekliyor herkes, ama olmayacak. Çünkü konami için bu sadece bi para kapısı winning elevenin topladığı bir topluluk var ve bu kişiler hala konami oyunları alıyorlar. Konaminin gram umrunda değiliz önümüze aynı yemeği koyacaklar ve biz yine alıcaz.

Konami gerçekten yapmak istese serverlarını yenileyemez mi? Gerçekten çocuk işi denilebilecek bişey fakat yapmazlar.
    Lag cheaterlara zaten hiç bişey demiyorum. İnternet bağlantısı kötüleştiği için maç bitiyorsa bi zahmet bak kim oyunu durdurup internetini kötüleştirmiş, karşı tarafı 3-0 hükmen galip say. ZOR MU?
    İsteseler lisans sorununu halledemezler mi? Hadi EA'nın koyduğu ambargo zorlaştırır vs ama gerçekten onlar için iki kuruş paraya hallolabilecek şeyler yine.
    İstenen oyun modları çok aşikar, fifadaki oyun modlarını kopyala koy kardeşim bu kadar mı zor? Ekle aynı makineden 2 kişi oynanabilen online mod, ekle Alex Turner hikayesi. 2009dan beri aynı 'become a legend' var karşımızda.

Ben normal bir insan olarak myclub için birçok yenilik düşünebiliyorum yahu.
    En basitinden oyuncu satma olsun. En basitinden temsilci satma olsun. SLK ajanını kazanmışım 5* da bende zaten hazard payet var ben kıçıma mı sokucam bu ajanı? Bi pazar olsun oraya koyayım. Yap buna da bi telefon uygulaması iş yerinde bile pazarda ajan/oyuncu kovalayayım.
    Antrenman kısmı için salak saçma yazılmış şeyler koymuşlar. Koy oraya bi özellik, 2000lik antrenör vereceğine 1 antrenman hakkı tanısın bana. Mesela ben de gidip sneijderle frikik çalışayım. Oyunun normal antrenman sekmesinde olduğu gibi bi hedef koy bana mesela 10 frikiğin 5ini yaparsam şinonun duran top özelliği +1 alsın 10unu da yaparsam +2 alsın. Bu şekilde oyuncuları da spesifike edebileyim. Çok mu zor bunu yapmak gerçekten?
    Futbol oyunu ne için oynanır? Lig yükselmek için. Bu bu kadar basit dünyadaki bütün takımlar bu amaç uğruna oynuyorlar. E ben yükselince ne oluyor? Sözleşme yenileme bileti. Düşünce ne oluyor? Sözleşme yenileme bileti. E koy kardeşim 5. klasman için x1.2 maç sonu çarpanı, 3. klasman için x1.5 çarpan. Çok mu zor ulan bunu yapmak?
    %60-%70 galibiyet yüzdesiyle oynuyorum. E kazandığımda kazancım ne? Para kaybetmemiş olmak. Çünkü galibiyetin verdiği para direkt oyuncu sözleşmelerine gidiyor. Ben sırf para kazanmak için bilgisayara karşı oynuyorum böyle bişey olabilir mi ya?
    200-400 kişinin girdiği turnuvada ilk 8e kalmışım. Ödülüm ne biliyor musunuz? 2000 gp falan :D Kardeşim ben iyi oyuncuyum beni ödüllendirmen gerekmiyor mu? Bunu yapamıyor musun sen?
    O momentum denilen şeyi neden koyuyorlar biliyor musunuz? Çünkü bi kısım bütün siyah topları kapatıyor, yeni oyuncular sarı gri toplarla hep yenilmesin diye koyuyorlar. E sen zorlaştır ya siyah top almayı. Bu da mı zor? Herkes zlatanla oynayacağına herkes kendine özel oyun stiline uygun benteke vardy torres gibi adamlarla oynasın bu sefer koyma momentum falan gerek yok çünkü.
    Myclubta turnuva kısmı haftanın sadece 4 günü falan açık o da 2 saatte bir var. Zor mu ulan saat başı turnuva koymak? Yapamıyor musun sen bunu?
    Koy ulan hiç birşey yapamıyorsan maçlara kalıp cümlelerle sohbet etme özelliği koy. Miniclip oyunlarında bile var so luckily, thx, bad luck, good game, sorry. Sesli sohbet özelliği koy falan demiyorum bak sana çünkü bunu bile koymayacağını adım gibi biliyorum.
    Ben normal bir oyuncuyum bunlar benim aklıma geliyor, senin aklına gelmiyor mu?

Biz daha çook bekleriz dostlarım. Yazdığım şeyler olsa oyun zevkimiz belki 2-3 katına çıkacak ve yapılmaları taş çatlasın 5-10 kişilik bi ekibin 1-2 haftasını almaz. Neden yapmıyorlar biliyor musunuz? Çünkü bizi gram siklemiyorlar. Nasıl olsa kemik bi tayfa var ve bunların önüne hangi yemeği koyarsan koy yiyecekler, neden güzel yemek yapmak için yorulasın ki?

Bilmiyorum burada bir örgütlenme yapıp dünya çapında bi boykot yapabilir miyiz ama ben artık bu oyunu almak istemiyorum. Benimle dalga geçiyorlar her sene ve ben bu oyunu almayı artık istemiyorum.

Ne kadar doğru şeyler yazmışsın kardeşim yüreğine sağlık .. bu yazdıkların oyun utanç verici eksikleri .. ve dediğin gibi bu eksikleri gidermiyorlar .. eminim ilerki yillarda offf iste bu özelliği koyduk diye bizleri kandircaklar .. Bu yazdıklarının hepsini bir seride asla koymazlar ama ilerki serilerde birkaçını yeni özellik yaptık anaaaaaam velvelesiyse önümüze sürerler.. Her yıl olduğu gibi ..

• ne güzel mourinho yu alacaktım ispanya kampanyası gelmiş ya 1 gün ile kaçırdım
  • c0rnstar C kullanıcısına yanıt
    zaten öyle olucak işte millet gene hype yapıyor sonra patlıyor birde oyun hep aynı terazide dönüyor al farm yap kas kas top aç hep aynı senaryo bence kimse fazla bişi beklemesin myclub artık tadı kaçtı 15 te tamam iyi fena degildi 16 17 de iyice cıvıdı hiç bir yenilik yok oyun için aktiflik sıfır lig çıkıyorsun bitiyor sonra amaç kalmıyor belki 1000 puan 1000 puan da geçince nolucak oyunun alt yapısı rezalet bazı maçlar iyi bazı maçlar rezalet bugün oyun 1.cisi ile de konuştum adam da diyor rezalet online diye bence pes 13 gibi master lig gelmeli daha iyiydi ya da daha çok aktivite getirilmeli oyuna bişi getiriliyor sınırlı dedigin gibi antrenör ulan top açmadan özel maç olmadan gelmiyor koysana ona da pazar kısmı oyuncu antreman temsilcileri günlük şu kadara koy ne bilim division 1 yapınca farklı şeyler üret turnuvalarını düzelt turnuvalar daha da rezalet lag gecikmeden orta kafacıdan geçilmiyor ödülleri çok saçma pes lig turnuvası hariç .. zor abi boykot en fazla burdan desen gene alıcak eleman çok yabancısı türk ü çoktan sipariş vermiş olan da var yapıcak bişi yok artık kitle böyle tüketim kitlesi oldugu için genel olarak oyun firmaları böyle artık gerçekten deger veren firmalar azalıyor geneli paraya bakıyor tamam para için yapıyorsun da kaliteli yap müşterin daimi olsun yok sömürülmek istenen çok oldukça böyle devam eder bu seneye almayabilirim online kötü oldugu için düzeltilcegini de düşünmüyorum net i mi üst paket yaptırdım gece akk olayı da olmadıgı için denedim yok abi rezalet online nasıl bir sunucuları varsa patatese baglı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 19 Mayıs 2017; 12:23:51 >

• Arkadaşlar merhaba. Bir şey soracagim nette cevabını bulamadım. Şimdi kardeşim de ps4 pro ve pes 17 var. Bu oyunu online karşılıklı oynamak istiyoruz. Ben bilgisayara orijinal oyun alsam bilgisayarla ps4le karşılıklı oynayabilir miyiz? Oynayamazsak ben de ps4 alacagim.

• İki tarafta da aynı cihaz olmalı, ps4 ile pc ve ps3 oynayamaz.

• c0rnstar C kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum istediğin özelliklerin çoğu pes serisinde vardı

Maçın devre arasında yazı yazabiliyorduk maç içinde üçgen tuşuna basınca aferin şaşkın gibi şeyler diyebiliyorduk

Yanılmıyorsam pes 2011 de şu vardı

D1 de kalmak çok önemliydi daha çok gp veriyordu diğer klasmanlara göre onun için herkes burda kalmak için çabalardi salı günleri güncelleme oluyordu ben son güne bırakırdım saat 4-5 kadar D1 de kalınan puana ulaşmak için hemde turnuvalarda D1 turnuvası filan olurdu iyi gp verirdi

Pes 2017 de herkese açık turnuva oluyor

Klasmana göre turnuvalar geri gelmeli

Burda klasman 1 olmanın hiçbir anlamı yok

Birde çaylak kupasına girmeden 3 maç üst üste oynuyamiyoruz en azından klasmanda yorgunluk olmasa

Bence herkes online alt yapisi için Konami nin yorumları okuyacağı bir yere ingilizce si iyi olan biri yazsın herkes kopyala yapıştır yaparak en azından bir adım atmış oluyoruz

Yani sorun sadece bizim internetlerde sorun olsa tamam diyecem ama bakıyorum canlı yayınlara arada bir onlarda da lag oluyor

Bir maç süper iken başka bir maçta felaket ağır ve tus gecikmesi oluyor

Oyunu zaten oynuyamiyoruz ki ne yaparsan yapsın isterse en mükemmel oyunu yapsın online oynamadıktan yemisim en iyi futbol oyunu seçilmeni 2 senedir seciliyor

Yaa bir kere online olarak denesene

Asım tanvir denen kişiye oyunu oynatiyorlar nasıl olmuş diye tabi adama offline oynatiyorlar offline da tus gecikmesi lag olmuyor ki

Konami şu dese online yapamıyoruz sadece offline yapabiliyoruz dese anlarım

Kaç yıldır online oyun yapıyorsun insan daha iyi olmasını istemez mi her sene yeni oyun çıkarıyorsun

O online alt yapını düzeltme yapman lazım

Şimdi derler yok en iyi forvet yaptık yok pesın en iyi kalecilerini gerçeğe yakın oyun yaptık filan

Bizim duymak istediğimiz herkes standart oynuyacak hiç bir maçta lag ve tus gecikmesi olmuyacak diye

Tabi konaminin online dan haberi varsa

Yada tinlamiyor şikayet gelse bile

Yaa my club 4.geliyor böyle birşey yok inanilmaz bir tus gecikmesi var topu ileri vuruyorum 3 sn sonra vuruyor 1-2 bu yüzden topu kornere vurdum çünkü adam vurmuyor bastığım anda vursa kornere gitmiyecek

O maçı kayıt etseydim de herkes Görseydi

Maçta 90dk 70 dk sini sadece kutu tuşuna basarak oynadım pasla çıkmak imkansız

Birde öyle birşey ki ara ara düzeliyor o arada golleri attım 3-2 one geçtim son 15 dk filan kaldı yine başladı tus gecikmesi adam tabiki yendi 3-3 bitecek iken oyuncum lag yüzünden topu düzgün kontrol edemedi taca çıktı sonra bir daha tac oldu golü yedik

Resmen işkence

Arkasından Türk geldi dk 90 +1 hile yapıyor maça başlarken baktım son 5 maçta galibiyeti yok nasıl bir zekasi var bu adamın 700-800 puanın var ne diye hile yaparsın 15 dk çalıyor

Arkadaşa dedim pes oynamayakta ne oynarsak oynuyalim dedim

Hiç bir pes serisinden bu kadar nefret etmemiştim

Ozellile bu arap rakipler geldikten sonra

Yılların pescisi olarak

Umarim bu arap rakiplerden kurtuluruz güzel bir online oyun oynarız

Dedigim gibi şikayet edelim hatta yabancı kişileride devreye girsin onlarda mail filan atsa çok kişi atsa belki birseyler değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

ben bu level 50 kampanyasını hiç sevmedim aga. siyah top gelme ihtimali çok çok az. paso grileri topluyoz. amelelik yaptırıyor resmen bize konami.

Az önce siyah top ile ronaldo açtım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

ben bu level 50 kampanyasını hiç sevmedim aga. siyah top gelme ihtimali çok çok az. paso grileri topluyoz. amelelik yaptırıyor resmen bize konami.

Kaç maç yaptın toplamda myclupda

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

quote:

quote:

Bilmiyorum hocam 12-13 en fazla. Oyunun yavaşlığı seri pas yapamamak falan soğutuyor beni, aldığıma pişman oldum açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum hocam 12-13 en fazla. Oyunun yavaşlığı seri pas yapamamak falan soğutuyor beni, aldığıma pişman oldum açıkçası.

O yüzden vermiş sana . Gel aramıza diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu oyunda hala momentum,hala vs yok deyin siz.konami resmen kumar mantığı ile hareket ediyor!

Cr7 hayırlı olsun bu arada

• hemde 50 lvl hayırlı olsun ulan konami biz hertürlü yola başvuralım bu adamları bulmak için sen gel 50 lvl dağıt
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    MOMENTUMUN KRALI VAR SPİKER BİLE BAS BAS BAĞIRIYOR BİG MOMENTUM DİYE
  • şu legend gelicek sırf maradona için hepsi var zaten maradona ya sırf onun için 1.3m gp var allah belanı versin konami pat diye 50 lvl agentlar getir bakalım milleti resmen salak yerine koydu net ulan o kadar uraştım bi anca cr7 50 oldu digerleri hep 40 45 arası getiricegin temsilcilere sana da bu kadar sınırlı bir firma adam gibi yenilik sıfır sıfır buglar hat safha ...
  • 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.