Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen bende öyle uzun boylu oyuncuları tercih ediyorum

Chellini boateng ramos f.Luis oynuyor ramos kısa ama sıçraması iyi dos da matic oynatıyor hemen önünde gö olarakta yaya toure yi alacağım

Slk ve sgk rakip orta acinca bunlar zaten geriye gelip top çıkarmıyor ondan o bölge kısa olup olmaması fark etmiyor tabi bu Simone de geçerli

4 defans ve onların önündeki oyuncuların boyu yüksek olmalı aynen katılıyorum

Bugün arkadaşla oynarken matic formsuz geldi nainggolan oynattım bu oyuncunun üstünden kafayı vurdu golü attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 20 Mayıs 2017; 22:56:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ispanya ligi level 50 temsilcisi,tam bir tuzak!!!O kadar emek verdim ustalarda 40 bin gp kastım,önceki 30 bine de genelde beyaz top;1-2 tane de sarı top çıkmıştı,son 40 bin gpye peş peşe 4 beyaz top çıktı!!!Neredeyse Pes 2018 çıkacak,bu paragöz utanmazlar hala daha temsilcilerden beyaz top kastırmaya devam ediyorlar.Bu saatten sonra Cr7 yi,Messi yi lev 50 gücünde bedava dağıtmaları gerek !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Şu ispanya ligi level 50 temsilcisi,tam bir tuzak!!!O kadar emek verdim ustalarda 40 bin gp kastım,önceki 30 bine de genelde beyaz top;1-2 tane de sarı top çıkmıştı,son 40 bin gpye peş peşe 4 beyaz top çıktı!!!Neredeyse Pes 2018 çıkacak,bu paragöz utanmazlar hala daha temsilcilerden beyaz top kastırmaya devam ediyorlar.Bu saatten sonra Cr7 yi,Messi yi lev 50 gücünde bedava dağıtmaları gerek !!!

Aynen girilmez yüzde 70 gri çıkacak zaten orda yazıyor

Birde ilk 7 sıradaki takımlardan oyuncun fazla yok ise gelmesi daha da zor oluyor

Geçen İngiltere liginden açtım 100topa yakın çevirdim

Hazard İbrahimovic willian cech böyle oyuncular geldi diğerleri normal oyuncu geldi mesut mata gibi oyuncular gelmişti

Gelecek hafta İtalya ligi gelir 50 level

Belliki sıraya koymuşlar

İtalya dan sonra Fransa gelir 50 level sonrasında ne var bakalım belki Fransa ligi gelmeyebilir

Fransa liginde fazla iyi oyuncu olmadığı için

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    En sonunda Legends Level 50 gelir ,Fenomen Ronaldo 99 ov olur 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

En sonunda Legends Level 50 gelir ,Fenomen Ronaldo 99 ov olur 😀

• neo23 kullanıcısına yanıt
    bende var max 97 oluyor fakat bende ki 50 degil :D baya uraştırır o
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    3 yıldızlı m.city ajanı na 20.000gp teklif verdim bakalım

Umarim gelir yaklaşık 4 saate belli olacak

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    gelir fazla bile söyledim banko olsun dedin diye sanmıyorum manyaklık yapıp birinin senin üstüne atıcagını belki 2.ci 17 18 atmış olabilir
  • PSN hesabım banlanmıştı zaten burada da yazmıştım bu hafta biraz hiç oynanmamış hesabıma gireyim dedim çok oynamama rağmen Ronaldo Henry Suarez 3lü forvetim oldu şaka gibi :D
    Gerçekten uzun süre girilmeyen hesaplara kıyak geçiyorlar galiba
  • scorpionn1982 S kullanıcısına yanıt
    Hocam inanırmısın lagdan cıldırıyorum kolu paramparca ettim sorun bendemi oyundamı bu oyunu aldım alalı gunahkar oldum intrernet hızım 16mb dns degiştirdim sorun gene aynı oyunu lagsız oynamak mümkünmü bi fikrin vsrmı bu arada kolsun kaldım r2tuşu kırıldı tuşlar gacur gıcır ediyor

• Beyler günlük giriş kampanyasından her neyse verdiği en iyi temsilciden hep siyah top vuruyorum boateng çıkarttım sonunda

• bu oyunda yemin ederim bi dengesizlik var 6-7 maç üst üste kazandım 4.klasmana çıktım müthiş

sonra oynadığım ilk 5 maçta mağlubiyetler almaya başladım adamların vurduğu gol benim ya direk yada kaleci kurtarıyor özellikle Buffon abi neler çıkarıyor ya

atak yapacam net yavaşlıyor şut çekecem internet bir dişe düşüyor

yok abi yok oyun,sistem,internet hiç bişi müsade etmiyor kazanmana
  • Sonunda 2. Klasmana çoktım 1 zor gibi alacak oyuncu kalmadı diye elimdeki 5 yıldız ajanlara bakmıyodum bi bakıyım dedim willanı alabiliyomusum aldım gitti

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• 9sezon ust uste 1 klasmanda oynadım. 1000 puani gectim. 1 haftadır oyun bambaska oldu. Rakip farketmeksizin defansi ben kontrol etmiyorum. Yuzde 10 galibiyet orani olan adam 4 tane atti. Bukadar müdahale olmaz. Ara verdim 2 3 gun kendine gelir belki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Sonunda 2. Klasmana çoktım 1 zor gibi alacak oyuncu kalmadı diye elimdeki 5 yıldız ajanlara bakmıyodum bi bakıyım dedim willanı alabiliyomusum aldım gitti

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

Willian çok iyi özellikle 50 level de

En iyi verim vereceği yer sgk diğer mevkilerde o kadar iyi olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

9sezon ust uste 1 klasmanda oynadım. 1000 puani gectim. 1 haftadır oyun bambaska oldu. Rakip farketmeksizin defansi ben kontrol etmiyorum. Yuzde 10 galibiyet orani olan adam 4 tane atti. Bukadar müdahale olmaz. Ara verdim 2 3 gun kendine gelir belki:)

Bence oyun gec bile kalmis bu kadar basari fazla :))) simdiye sana buyuk bir celme atmasi lazimdi hayret . Senin hesabi unutmus demekki :)) saka bir yana gelecek yil bu aptalliga son vermeleri lazim cok dikkat cekiyor essen mina itfaiye hortumunu soktular bu sene ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

gelir fazla bile söyledim banko olsun dedin diye sanmıyorum manyaklık yapıp birinin senin üstüne atıcagını belki 2.ci 17 18 atmış olabilir

Geldi 20.000gp ye aldık ikinci teklif 6.000gp vermişler

• 10urman 1 kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaşadım 1100 puana çıktım şu an 860 puandayım yüzde 60 a yakın gb oranım vardı 53 e düştü:)) böyle bişey olamaz bu kadar galibiyet alıp bir okadar tekrar yenilmek pes serilerinde ilk defa başıma geliyo kimse bana şimdi gelip adamlar beşbin puan yapmış demesin alayı lagcı hileci demin türk bi atkadaşla karlılaştım 700 pıanı var son beş macını kazanmış öac başladı golü attım oyunu durdu başladık 4 saniyede filan pas atıyorum neyse mac sonunda neden yapıyosun dedim zevk alıyonmu herkes yapıyo sende öğren sende yap dedi:) o macı 4-1 kaybettim bi takip geldi yunan 2000 küsür puanlı orta kafa 3 forvet iki amc hepside uzun boylu traore de var tabi 4-2 yeniyodum gene durdurdu ve oyunu kopardı ingilizce msj attım gülücük atıyo ığraş didin düştüğümüz durumlara bak.

• pes 2017 ye elveda vakti geldi.en fazla 1-2 haftada oynarım.sonra ilk etapta pes 2018 demoyu.daha sonrasında da 18'i bekleriz heyecanla

bu arada pes 2018 myclub da!17 de olduğu gibi.yine barcelona paketleri hediye olacakmış.
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Aynen geçen bana 3700kusurlu myclub 4.geldi tabiki Arap gelen rakip inanılmaz bir tuş gecikmesi vardi

Ne zaman iyi gitsem böyle lag veya full tuş gecikme olan rakipleri atıyor

Mesela bu 4.sıradaki adam oyunu oynamasını bilmiyor bunun avantajı kendi berbat İnterneti ni kullanıyor

Yani o tuş gecikmesi ni ben yaşarken adam yaşamıyor

Böyle olunca da kazanıyor pasli çıkmanın imkanı yok

Ondan sonra takım birazcık dağılıyor

Eğer onu engellemek için bir galibiyeti erken alırsam takım tekrardan kendine geliyor

Bu arap rakipler bana gelmese benimde puanım 2000 leri geçer

Yaa adam 700-800 puanı var dakika 90 maçı hükümsüz saydırıyor arkadaş bir hedefin yok son 5 maçı kazanamamissin bana mı yapıyorsun hileyi amacı da yok birde Türk olacak

Tabiki üst sıralarda oynayanın hile yapmadığı anlamı gelmez yapan vardır

Sıralamada 4. Olan kişi karşı rakiplere karşı avantajlı çıkıyor o kadar maç yaptım bu kadar kötü oynayan biri görmedim o puanı nasıl yapmış belli oldu

O kadar 900 puanli rakiple karşılaştım onlar bile bu adamdan çok daha iyi oynuyor

1.sırada olan zaten hileci burda ispatlamislardi

Kendi emeği ile yapan da var hilesiz yapanda vardır kesin

• 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.