Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar sim turnuvasında bile hile yapıyor
  •  [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*. Amma ballıyım 2. denemede. 😃😃😃
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    3 yıldızlı Belçika ajanı 1.tur 3.000gp ile kapandı final turuna geçtik benle beraber 2 kişi daha var toplam 3 kişi girdik

Final turuna kaç gp verim kesin almam lazım 2 gün beklemeyim yine

3 yıldızlı m.city ajanı için ise 4 kişi var katılan buda 4.000gp

İle kapandı 1.tur final turunda kaç gp vereyim

Ama kesin almalıyım gp önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

3 yıldızlı Belçika ajanı 1.tur 3.000gp ile kapandı final turuna geçtik benle beraber 2 kişi daha var toplam 3 kişi girdik

Final turuna kaç gp verim kesin almam lazım 2 gün beklemeyim yine

3 yıldızlı m.city ajanı için ise 4 kişi var katılan buda 4.000gp

İle kapandı 1.tur final turunda kaç gp vereyim

Ama kesin almalıyım gp önemli değil
    hay arkadaş bişi farkettm bu sim turnuvalarında 5-3-2 baya kullanışlı adama finalde kaybettm benm takım oynadı 2 tane yedim ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 20 Mayıs 2017; 17:49:46 >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    belçika 17 at man city 20 banko olsun dedin diye hatta city 21 at banko direk al diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

belçika 17 at man city 20 banko olsun dedin diye hatta city 21 at banko direk al diye

Tamamdır aynen banko gelsin 2 gün daha beklemeyelim
  • Yüksek puan li olmakta suç adam berabere kalmak için iki kırmızı gördü sanki ödül almış gibi maçtan sonra mesaj atıyor

Yüzde 75 sin senden 1 puan süper zaten engellicem şimdi gelemezsin artık zaaa çoluk çocukla maç yapiyoruz

Maçta 2 kırmızı kart gördü

Takim 2 maç üst üste de çıkaramıyor işe bak

Zaten ben maç biter bitmez engelledim

Bunlara pabuç bırakmayacam bir daha

Ronaldo Messi İbrahimovic Ronaldo her mac oynuyor yanında Messi veya İbrahimovic ikisi birlikte formsuz olmuyor burda sıkıntı olmuyor

Kanatlarda willian sağ da sol hazard oynuyor hazard formsuz gelince sol kanat iyi oynuyamiyor bale

Sağ kanatta sıkıntı olmuyor bale willian ikilisi orda iyi oynuyor

Slk de oynayan etkili bir yedek oyuncu lazım payet orda iyi olurmu veya başka bir alternatif var mı beğendiğiniz

Benim aklımda payet var

Simone t.d liderlik özelliği iyi takımdaki yıldız isimlerle iyi anlaşıyor

Bunu da araştırırken bir site de buldum

Kadrosu 5yildizli olan takıma liderlik olarak en yüksek t.d seçin diyordu gerçekten de haklıymış hemen Simone yi aldım

8 de 8 yaptım 9.maçta berbere kaldım

Takim gücü 3000 kusur oyuncularin levelileri yüksek

Ronaldo İbrahimovic

Hazard bale

Kross go de oynuyor

Matic dos

F.Luis çoğu maçta formsuz geliyor bale oynatıyorum arada bir chellini boateng yedekleri godin Sağ bek ramos

Cech yedek buffon

Hazard en çok verim aldığım oyuncu

Matic de öyle kroOS yerine yaya toure aldım mı güzel olacak

Hazard yedek lazım

pesin toplulugu tam kanser salak salak mesaj atan çok oluyor adam sim modda yeniyor salak salak mesaj atıyor dönyrm tamam gel lobide kapışalım cevap yok sallama bence mesajları pek slk için de di maria insigne inaki williams bunları tavsiye edebilirim
  • quote:

pesin toplulugu tam kanser salak salak mesaj atan çok oluyor adam sim modda yeniyor salak salak mesaj atıyor dönyrm tamam gel lobide kapışalım cevap yok sallama bence mesajları pek slk için de di maria insigne inaki williams bunları tavsiye edebilirim

Müzaye de nasıl oldu biliyon mu

3.000 gp vermişlerdi ya kimse final turunda teklif vermedi 17.000gp verdim 14.000gp boşa gitti
    o banada oldu yok boşa gitmedi sadece adam atmamış sen direk attıgın için oyun verdi
  • quote:

o banada oldu yok boşa gitmedi sadece adam atmamış sen direk attıgın için oyun verdi

Sıra geldi yaya toure ye bu oyuncu çok önemli benim taktığım için kesin almalıyım 7 saat var süresine final teklifi yapmadım daha 21.000gp versem kesin alırmiyim
    eger adam atmamışsa herhangi bir teklif alırsın sanırım
  • quote:

eger adam atmamışsa herhangi bir teklif alırsın sanırım

Onu nerden bileceğiz 4 kişi var müzayede ve final turuna kaldık diğer 3 kişinin finalde ne teklif verdiğini göremiyoruz diye biliyorum
    En iyi slk bence arnautovich
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

En iyi slk bence arnautovich

Baktım boyu çok uzun o kanattaki oyuncular daha seri olması lazım o oyuncular ile ver kaç li oynuyorum

Slk ve sgk ilerideki 2 forvet ile verkaca giriyorum

Bunun boyu 192 çok ağır kalır

Sanırım sanchez alacağım arsenal ajanina bakıyorum 5 yıldızlı olanı bakalım final turunda kaç gp ile alacaklar

İlk tura öylesine gp attık finali görmek için
    4 ünü degil zaten en yakını verirsin veren olmazsa direk verse bile en yakın fiyatı görüyorsun
  • quote:

4 ünü degil zaten en yakını verirsin veren olmazsa direk verse bile en yakın fiyatı görüyorsun

Müzayede bittikten sonra zaten görüyorum ikinci kim olmus kim kaç gp vermiş bunu görüyorum zaten

Şuan final turuna teklif vermedim en çok gp veren alacak zaten
    Ben 4-5-1 de oynatıyorum formdayken iyi iş görüyor. Atak yaprken takım 4-3-3 gibi oynuyor ve kafa toplarında markaj da vermedikleri için çok iş yapıyor
  • quote:

Ben 4-5-1 de oynatıyorum formdayken iyi iş görüyor. Atak yaprken takım 4-3-3 gibi oynuyor ve kafa toplarında markaj da vermedikleri için çok iş yapıyor

Senin taktığı göre iyidir o oyuncu boyuda var orta kafa golleri atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Senin taktığı göre iyidir o oyuncu boyuda var orta kafa golleri atarsın

Bence bu oyunda sağ bek sol bek gö dahil tüm oyuncular uzun boylu fizikli olarak tercih edilmeli. Zira top hep havalarda dolaşıyor. Koşarak birşey olmuyor. Bi bakıyon cr7 yi gri top yakalıyor. Deli gibi pas yapman gerek. Hıza önem vermiyorum bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbs03 -- 20 Mayıs 2017; 22:49:17 >
  • 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.