Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbs03

Defansın uzun boylu değilse indiremezsin ki. Bi de laglı maçlarda pas yaparken araya girip presleyip alıyolar. En iyisi uzaklaştırarak tehlikeyi önlemek bence

Laglı maçlarda bam güm vuracaksın ztn ileri,orası ayrı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Ulan temsilciye bak siyah top yok hepsini toplamışız :)

youtubedan baktımda bende de hepsi var. top açmaya gerek yok bu hafta.

YouTube linkini verir misin?

• Pes 2018 görüntüsüymüş. Çok inandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbs03 -- 18 Mayıs 2017; 19:1:17 >
  • sbs03 S kullanıcısına yanıt
    ya grafigi istedigi kadar ileri götürsün sonuçta oynanınırlık önemli bana göre oynanırnılık dandikse istedigin kadar grafikle kandırmaya çalış bence grafikten çok oyun içi buglara çözüm bulsunlar daha faydalı olur onu geçtim daha iyi online altyapı saglasınlar bence ana hedef bu olmalu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

ya grafigi istedigi kadar ileri götürsün sonuçta oynanınırlık önemli bana göre oynanırnılık dandikse istedigin kadar grafikle kandırmaya çalış bence grafikten çok oyun içi buglara çözüm bulsunlar daha faydalı olur onu geçtim daha iyi online altyapı saglasınlar bence ana hedef bu olmalu

Bence de online alt yapısı iyi olmalı ben oynayisı da geçtim

Bugün yine Arap rakip geldi inanılmaz bir tuş gecikmesi vardi oynadığım oyundan hiçbir zevk almadım hareketleri 3 sn ye de yapıyordu ee bu futbol oyunu adam dönmüyor pas atmıyor nasıl oynuyacaz o zaman

Sonra rakip atıyor tabiki çünkü adam etkilenmiyor takır takir pas yapıyor ben en ufak hamle yapamıyorum

Uğraş et sonra böyle bir rakip gelsin 10-15 puanı alsın gitsin ne anlamı kaldı o zaman bu oyunun

Lag olmasın herşeye razıyım isterse 1 takım yapsınlar sadece bu takımın lisansı ni aldık ama online en ufak lag yok desinler

Bu sene sinir olduğum kadar hiçbir seri de sinirlenmedim

Bu araplar bizle eşleşmeye başladığından belli

Nefret ediyorum bu oyundan

Gelmiş şimdi bana grafik gösteriyor onu yapsan ne olur yapmasan ne olur Online iyi olmadıktan sonra en kral oyunu yap

Birde oyunu ofline olarak oynayıp deniyorlar ya ona çok sinir oluyorum

Arkadaş bir kerede online oynuyarak deneme yapsan

Sen oyunu online olarak açıyorsun o alt yapıyı düzelteceksin önce sonra online da var diyeceksin

Ps3 de pes 2011 12 13 hatta 14 bile bu kadar lagli maç olduğunu hatırlamıyorum

Oyunun online olarak her modu mu kötü olur

Musabaka kupasi oynuyalim diyorum bir bakıyorum

1 maç oyun yağ gibi akarken 1 maç çok ağır lagli oluyor

Hele son 16 ya kalınca her mac beter menüler bile kasiyor

O kadar yıldır bu işin içinde bu kadar beceriksizlik olmaz yani

• sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir yapılmayacak birşey değil

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Videodan kesmişler zaten görüntüyü de. Ama ben hala bu kadarını yapabileceklerine inanmıyorum. Gerçek maç bu bence

• quote:

Seni bulmuşken birşey sorayım

Fil dışı ajanı kaç gp ye alabilirim 4 yıldızlı olanı tahminen

• Bu gerçekçi ama diğer resim bana çok inandırıcı gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Bu gerçekçi ama diğer resim bana çok inandırıcı gelmedi

Zaten anlaşılmıyor kısa görüntüde gerçek ile oyunu katmislar ilk resimde futbolcular pes den ama kale arkası gerçek hayattan olabilir

Gameplay filan gelince anlarız

13 hazıranda e3 belki oraya katılırsa konami biraz birşeyler gösterir

Ya birde bu çıktı sanki her sene mükemmel bir oyun yapıyormuş gibi sürekli bekletiyorlar

Oyun çıkmaya yakın anca öğreniyoruz hiç detay vermiyor insan biraz değişik online mod koyar ne bilim 2vs2 olabilir pes 2013 deki gibi

Co-op modu olabilir mesela 2 ayrı makineden 2 kişi aynı takımda puanlı maçlar olsa güzel olurdu

Fifa da seasons modda varmış

Ne bilim online hakkında alt yapı daha iyi olacak filan bunlardan hiç bilgi yok

Herhalde yabancı kişilerde bu lag olmuyor sanki sadece bizde oluyormuş gibi canlı yayınlarinda izliyorum lagli maçlar onlar da oynuyor belki şikayet vardır konami tinlamiyor

aynen bu arada bu sene online müsabaka kupası tam intihar misali laglı maç çok oluyor o yüzden klasman harici hepsi rezalet tek kelime ile
    ucuza kaparsın çünkü ispanya 50 lvl olayına millet atlıcak eger rakibin 8 10 yapmışsa max 15 18 verebilir kendimden biliyorum eger ki baktın bana kalırsa giren olmayada bilir giren varsada bi attıgı gp yi söylermisin ona göre gir bir fiyat söylicem
  • quote:

ucuza kaparsın çünkü ispanya 50 lvl olayına millet atlıcak eger rakibin 8 10 yapmışsa max 15 18 verebilir kendimden biliyorum eger ki baktın bana kalırsa giren olmayada bilir giren varsada bi attıgı gp yi söylermisin ona göre gir bir fiyat söylicem

Biraz gp biriktirim de takibe aldığımda ilk turda 7.000.gp vermişlerdi

Birde Belçika ajanı mi Roma ajanı mi daha ucuz olur burda da 4 yıldızlı lazım nainggolan için

roma pahalı olur manolas içinde giriyorlar o yüzden belçika ya yönel derim ilk tur 7 bin ise max 15 felan verir bana göre garanti olsun diye 22 23 atsan yeter birde kimi alıcaksın yaya toure için sanırım varsa elinde 5 yıldız şut gücü ya da fiziktel temas top kontrolü herhangi biri varsa daha da ucuza alabilirsin 1 tane 3 yıldız ajan alarak digerleri var sanırım
  • quote:

roma pahalı olur manolas içinde giriyorlar o yüzden belçika ya yönel derim ilk tur 7 bin ise max 15 felan verir bana göre garanti olsun diye 22 23 atsan yeter birde kimi alıcaksın yaya toure için sanırım varsa elinde 5 yıldız şut gücü ya da fiziktel temas top kontrolü herhangi biri varsa daha da ucuza alabilirsin 1 tane 3 yıldız ajan alarak digerleri var sanırım

Aynen yaya toure için girecem ilk hedefim o

5 yıldızlı olarak şunlar var

185 cm ve üzeri

Vücut kontrolü

Falso

Yüksekten pas

Savunma becerisi

24 yaş altı

Go

Dos

Oos

Afrika

Bunlar 5 yıldızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

http://www.merlininkazani.com/PES_2018den_ilk_oynanis_detaylari_geldi-oyun_haber-94552p1.html

Link hata veriyor

Kopyala yapıştır yapıyorum ama olmuyor konami pes 2018 hakkında detaylar paylaşımış.

3 yıldız man blue 5 yıldız afrika 4 yıldız alçaktan pas varsa bunlarla da alırsın
  • quote:

3 yıldız man blue 5 yıldız afrika 4 yıldız alçaktan pas varsa bunlarla da alırsın

3 yıldızlı m.city ajanı eksik kaç gp gider buna tahminen 20.000gp

• quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Kopyala yapıştır yapıyorum ama olmuyor konami pes 2018 hakkında detaylar paylaşımış.

Az önce bende denedim olmuyor hata veriyor

Sanırım sitedeki haberi kopyala yapıştır yapmaya izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 18 Mayıs 2017; 23:21:41 >
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.