Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakadaşlar bana kalırsa oyun taksitiği baklavalı 4-4-2 olmalı hem verkaç ve tikataka oynayabilirsiniz hemde gelişmiş taktiklerden ofansif bekler yapıp kafa golüde atabilirsiniz bekleriniz iler çıktığınızda dos. oynayan kişi defansı üçler ama mutlaka baskı altına almak ve topun sizde kalmasını sağlamak için iyi bir top saklayıcı ve pasör olmanız şart gegenpres ve derin defans çizgisi olmalı şu an benim elimde efsaneler bir kaçtanesi hariç tüm oyuncular mevcut ama yıldızlar karması yapmak kesinlikle işinize yaramaz kalede courtois yada neuer olmalı hızlı ve fizik gücü yüksek kaleciler defansta mutlaka sokratis yada manolasdan biri olmalı diğeri ise kolibaliy yada boateng olmalı ön liberoda ya masceranı yada matic ama ikisinide kadroda bulundurun en azından biri formzsuzken diğer iş yapar orta saha oyuncuları mutlaka dayananıklı ve fiziksel temas ve top kazanma özellikleri 85 ve üzeri olmalı bunları karşılayan oyuncularda naingolan kante matudi baklavanın ön tarafında bana kalırsa gö oynanmalı oos oynandığında defansa yardımı çok olmaz bu ön taraftaki gö de de bureyn olabilir pas bağlantıları ve dayanıklılığı iyi bir oyuncu forvetlere gelirsek cavani abubeyang yada higuain üçünden ikisi tercih edilmeli cavani mücadele gücü yüksek kafa toplarında becerili ve iyi şu t çıkarabilen bir oyuncu higuain de son vuruşları ve uzaktan şutu olan top kıvraklığıda iyi olab bir oyuncu ve güçlü ikisi baya iş yapar formda bir aubeyangı kimse tutamaz bunu herkes biliyor bu ideal 11i yapın faydasını göreeksiniz ama ben yılz seviyorum derseniz suarez ve ronaldo ikiliside 4-4-2 de iş yapar

• FutboLaMenta F kullanıcısına yanıt
    Kare tuşu ile dalarsan fazla top alamazsın ve topla oynama yüzden düşer. X ile pres yapmak daha zevkli ve etkili bence. Yerine göre yuvarlağı da kullan. İlla kullanılmayacak diye bişi yok. Ama arada elini X.ten çekmezsen pazara gidersin sıkıntı yaşarsın. Dengeyi koruman, adamı veya topu arkaya geçirmemen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    Conte yi ben aldım. Tek kelimeyle iğrenç. Hiç alma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: napoli00000000000

arakadaşlar bana kalırsa oyun taksitiği baklavalı 4-4-2 olmalı hem verkaç ve tikataka oynayabilirsiniz hemde gelişmiş taktiklerden ofansif bekler yapıp kafa golüde atabilirsiniz bekleriniz iler çıktığınızda dos. oynayan kişi defansı üçler ama mutlaka baskı altına almak ve topun sizde kalmasını sağlamak için iyi bir top saklayıcı ve pasör olmanız şart gegenpres ve derin defans çizgisi olmalı şu an benim elimde efsaneler bir kaçtanesi hariç tüm oyuncular mevcut ama yıldızlar karması yapmak kesinlikle işinize yaramaz kalede courtois yada neuer olmalı hızlı ve fizik gücü yüksek kaleciler defansta mutlaka sokratis yada manolasdan biri olmalı diğeri ise kolibaliy yada boateng olmalı ön liberoda ya masceranı yada matic ama ikisinide kadroda bulundurun en azından biri formzsuzken diğer iş yapar orta saha oyuncuları mutlaka dayananıklı ve fiziksel temas ve top kazanma özellikleri 85 ve üzeri olmalı bunları karşılayan oyuncularda naingolan kante matudi baklavanın ön tarafında bana kalırsa gö oynanmalı oos oynandığında defansa yardımı çok olmaz bu ön taraftaki gö de de bureyn olabilir pas bağlantıları ve dayanıklılığı iyi bir oyuncu forvetlere gelirsek cavani abubeyang yada higuain üçünden ikisi tercih edilmeli cavani mücadele gücü yüksek kafa toplarında becerili ve iyi şu t çıkarabilen bir oyuncu higuain de son vuruşları ve uzaktan şutu olan top kıvraklığıda iyi olab bir oyuncu ve güçlü ikisi baya iş yapar formda bir aubeyangı kimse tutamaz bunu herkes biliyor bu ideal 11i yapın faydasını göreeksiniz ama ben yılz seviyorum derseniz suarez ve ronaldo ikiliside 4-4-2 de iş yapar

Ben yillardir kanattan oynuyorum ya orta aciyorum yada iceri kat ediyorum veya en cizgiye inip ortaliyorum fifadada ayni sekilde oynuyorum fifada isabet orani biraz daha dusuk peste kafa golu atmak daha kolay ama iki oyundada bana kafa golu atmak kolay geliyor surekli kanattan oynadigimdan sanirim.

Neyse ben simone ile oynuyorum kanatlari kullaniyorum ama kullanamazsan forvetin tekini gizli yapiyorum grizman veya higuain digeri hedef adam forvet benteke veya aduriz verkac yapiyorum ortadan yariyorum.stoperlerden biri muhakak manolas olmali cok haklisin biride bana gore pepe olmali pepenin oyun tarzi yok edici ve mucadele ruhu var kolaykolay ekarte olmuyor.adam sol acikca ronaldoyu kullanuyorsa sag beke koyuyorum sokratisi aciyorum markaji ronaldo pert soldada felipe luis koydunmu dos a da de rossi mascrano yaninada koy toureyi supursun.

Benim cozum bulamadigim oos kanata yakin oynarsa ve tarzi 10 numara ise en tehlikeli oyuncu bence

• Yazilanlar dogru fakat su var gri toplu kombine takim kurdugun taktirde karis takimda ilerde ronaldo olsun defansta ramos ortada kim dersen de karsi takim gitmiyor ters momdan dolayi. O yuzden oyunun en temel mantigi fizikli takim olacak arti oynadigin oyunu her mac oynicaksin top tutucak pas yapicak takimi kdeme kademe ileri goturuceksin vs.

Ayrica full siyah full sari cilginligina dusup takim kurdugun taktirde biraz oyun onayan adama patates olursun. Neden dicez

Bu hafta sonu acikcasi su sampiyonlar ligi agentindaki tum adamlari kurtardim takim siyah kayniyor isimli efil efil dur 2-3 mac atayim dedim santra basladiginda ben biliyorum benim sol bek sag bek direk ileri cikar(sol sag bek gri top tabi) sga uzar yok kardesim cocuklar yerinde duruyor sanki ronaldo neymar degil hali sahada bizim cemil abi hepsi. Yani o yuzden oyunda bir akis var bu akisa kendini birakip puan yapmak iyi guzel hafif mom yapip buyuk oyuncu patlatmak istiyorsaniz bunun haricinde baska sistem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Top kalecinin kucağında iken L1+yuvarlağa basarsan dikine atar zaten. İlla o kaleciler olmasıne gerek yok yani top kurtarsın yeter

Kalecide "bekletmeden vurma" özelliğinin olması gerekiyor zannediyordum ben. Bu özellik olunca direkt böyle kullanıyor degajı,yatay ve adamın ayağına.

Sen dikine demişsin aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba? Benim demek istediğim yükselmeden yere paralel olarak giden kaleci vuruşları. 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: gkr

Yazilanlar dogru fakat su var gri toplu kombine takim kurdugun taktirde karis takimda ilerde ronaldo olsun defansta ramos ortada kim dersen de karsi takim gitmiyor ters momdan dolayi. O yuzden oyunun en temel mantigi fizikli takim olacak arti oynadigin oyunu her mac oynicaksin top tutucak pas yapicak takimi kdeme kademe ileri goturuceksin vs.

Ayrica full siyah full sari cilginligina dusup takim kurdugun taktirde biraz oyun onayan adama patates olursun. Neden dicez

Bu hafta sonu acikcasi su sampiyonlar ligi agentindaki tum adamlari kurtardim takim siyah kayniyor isimli efil efil dur 2-3 mac atayim dedim santra basladiginda ben biliyorum benim sol bek sag bek direk ileri cikar(sol sag bek gri top tabi) sga uzar yok kardesim cocuklar yerinde duruyor sanki ronaldo neymar degil hali sahada bizim cemil abi hepsi. Yani o yuzden oyunda bir akis var bu akisa kendini birakip puan yapmak iyi guzel hafif mom yapip buyuk oyuncu patlatmak istiyorsaniz bunun haricinde baska sistem yok.

Evet çok haklisin ben 2000 gecirmiyorum takim gucunu 3000 adami cok rahat geciyorum ama 1750 takim birde puani dusukse aman allahim gol atmak icin resmen kendi oyuncumla cekisiyorum.gecen sanirim bronzdu willems diye bir sol bek var carrasco ile gecemedim gervinyoyu aldim gecemedim ama sonunda adama attim bir golac oyle bitti.

Birde su bir gercek zaman zaman geri oynamakta yan top yapmakta fayda var .

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyden bahsediyoruz evet. Bekletmeden vurma özelliği olan kaleciler sadece yuvarlak tuşuyla yerden ortalar topu, top fazla yükselmeden sert bir şekilde gider yani. Ama bu özellik yoksa kalecide, L1 yuvarlak yapsak aynı özelliği karşılar. Erken orta kombinasyonu yani

• quote:

arakadaşlar bana kalırsa oyun taksitiği baklavalı 4-4-2 olmalı hem verkaç ve tikataka oynayabilirsiniz hemde gelişmiş taktiklerden ofansif bekler yapıp kafa golüde atabilirsiniz bekleriniz iler çıktığınızda dos. oynayan kişi defansı üçler ama mutlaka baskı altına almak ve topun sizde kalmasını sağlamak için iyi bir top saklayıcı ve pasör olmanız şart gegenpres ve derin defans çizgisi olmalı şu an benim elimde efsaneler bir kaçtanesi hariç tüm oyuncular mevcut ama yıldızlar karması yapmak kesinlikle işinize yaramaz kalede courtois yada neuer olmalı hızlı ve fizik gücü yüksek kaleciler defansta mutlaka sokratis yada manolasdan biri olmalı diğeri ise kolibaliy yada boateng olmalı ön liberoda ya masceranı yada matic ama ikisinide kadroda bulundurun en azından biri formzsuzken diğer iş yapar orta saha oyuncuları mutlaka dayananıklı ve fiziksel temas ve top kazanma özellikleri 85 ve üzeri olmalı bunları karşılayan oyuncularda naingolan kante matudi baklavanın ön tarafında bana kalırsa gö oynanmalı oos oynandığında defansa yardımı çok olmaz bu ön taraftaki gö de de bureyn olabilir pas bağlantıları ve dayanıklılığı iyi bir oyuncu forvetlere gelirsek cavani abubeyang yada higuain üçünden ikisi tercih edilmeli cavani mücadele gücü yüksek kafa toplarında becerili ve iyi şu t çıkarabilen bir oyuncu higuain de son vuruşları ve uzaktan şutu olan top kıvraklığıda iyi olab bir oyuncu ve güçlü ikisi baya iş yapar formda bir aubeyangı kimse tutamaz bunu herkes biliyor bu ideal 11i yapın faydasını göreeksiniz ama ben yılz seviyorum derseniz suarez ve ronaldo ikiliside 4-4-2 de iş yapar

4-4-2 baklava hangi TD ile oynuyosun?

• Ben Dulic 4-2-4 üyle ilk 200 e girebildim İlerideki 4 lüden 2 tanesi sal ve sağ açık, diğer 2 tanesi de önlü arkalı ortada. Orta sahadaki 2 adam şaşırtmacalı göbekte,geri dörtlü aynı çizgide.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Aynı şeyden bahsediyoruz evet. Bekletmeden vurma özelliği olan kaleciler sadece yuvarlak tuşuyla yerden ortalar topu, top fazla yükselmeden sert bir şekilde gider yani. Ama bu özellik yoksa kalecide, L1 yuvarlak yapsak aynı özelliği karşılar. Erken orta kombinasyonu yani

Teşekkürler... ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

4-4-2 baklava hangi TD ile oynuyosun?

Herhangi 4-4-2 ile baklava yapabilirsin sgk slk gobek yaparsin .eger oyle oynayacaksan forvetlerden biri gf olmali iki gobegin ortasina konulmali ilerdeki santrofor hedef adam olmaliki verkaci rahat yapabilirsin .gö oyunculari 10 numara olmali mesala isco .gf sahte kosucu ozellikli yaparsan pesine iki oyuncuyu takar sana bos alan birakir.

Ama bunlari yapabilmen icin pas oyununj iyi oynaman lazim

• fakafuka kullanıcısına yanıt
    4-3-3 oynuyorum normalde. sıkıldım 4-3-3den yeni arayışlar içerisindeyim.biliyorum 4-4-2 ler oluyor. ama arkadasın önerisi olur mu diye sordum. 4-4-2 baklava denersem senin tavsiyelerini dikkate alıcam tesekkürler
  • bu senede efsanelerden patladık desenize yine konaminin oyunları
  • Takım gücünü 2100 civarına düşürdüm daha kötü sonuçlar aldım

Hemen takım gücünü yükselttim şimdi daha iyi oldu

2900 civarı oldu takım gücü

Hemde daha çok zevk aldım taktığı de değiştirdim

4 maç üst üste kazandım 5.berbere bitti

Sistem tam oturdu matic ile daha da verimli oldu taktik boş alanları kapatıyor boyu uzun top çalmasıda güzel topla fazla oynamiyacan bunla hemen yanındaki adama pas verecen yoksa biraz ağır

343 alegri juvenin t.d. kullanıyorum

Buffon

Ramos boateng chellini

Fellaini matic

Bale miller

Messi gf

Lukaku sf Ronaldo sf şeklinde yaptım

Fellaini matic 50 level fellaini fiziği ile iyi top çalıyor hava toplarinda iyi

Yedeklerde cech godin modric salah morata traore cazorla

Morata kesin kadroya alin ve ikinci yarı alın oyuna çok etkili oluyor

Gelismiş ayarlardan hiçbirini secmiyorum

Miller çok etkili şutları ve ortaları var birde 50 level

Bu 50 level olayı güzel oldu

Açabildiğim kadar acacam umarım bruyne denk gelir

Birde 5 maçtır Arap ve Asyali rakipler gelmedi umarım gelmez

Lag olmasın yenilim yenim umrumda değil gerisi

Oynadığımız oyundan birşey anlayalım

Ya bu konami de hiç akıl yok en çok bu modda para kazanıyorsun zaten lisans alamıyorsun boşver lisansı online alt yapına yatırım yapsan ne olurdu

Oyunda atmosfer sıfır kuru gürültü çıkarıyor taraftar

İnsan tezahürat koyar bu kadar zor bunu yapmak

• fakafuka kullanıcısına yanıt
    anlatmak istediğimi tam anlamadın ben sadece verkaçtan bahsetmiyorum. orta saha sende slk sğk yaparsan orta sende olmaz kanatlardan yüklenirsin sağbek ve solbekde çıkarsa sadece ya kontra atak yaparsın ister tika taka ister uzun top ama benim dediğim şekilde orta sahayı kalabalık tutarsan oyunun hakimi hep sen olursun ve güçlü oyuncularla rakiibi yıldırısın sağbek ve solbekinde daha çok ileri çıkar ve sende defansında zaaf yaşamazsın
  • Heveslendim bi oyuna girdim ilk maçı normal kaybettim , 2. maçta 4 yıldızlı takım geldi acaip momentum yedim takım pas yapamadı , 3. maçtada denk biri geldi 2-0 yeniyordum dk 37 maçı hile kopardı.Oyundan hevesimi aldım geri çıktım
  • 3-0 dan 3-3 berabere verdim maçı. İlk yarı momentum benden yanaydı ikinci yarı ona geçti. Benim adamlar yok gibi oldu sahada. Top beşliklerden geçe geçe adam golleri diziledi.

Şimdi de yenerken sunucuyla bağlantım kesildi. Ayarcı konami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbs03 -- 12 Mayıs 2017; 23:50:8 >
  • arkadaşlar oyuncuların levellerını artırmak için antreman yaptırmak paralı mı veya bir sınırı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar oyuncuların levellerını artırmak için antreman yaptırmak paralı mı veya bir sınırı var mı ?

Leveller mac yaptikca artar, ekstardan sana bonus olarak mac yaparken veya top cevirirken her zaman degil bi sekilde 2000 1000 500 diye paket gelir. Paralı degil fakat sınır level 50dir.
  • 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.