Şimdi Ara

Ps4 pro görüntü alamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba..Ps4’ü uzun bir süredir monitörde kullanıyorum ve şu zamana kadar hiçbir problem yaşamamıştım fakat 2-3 gündür hiçbir değişiklik yapılmamasına rağmen monitörden ses alabiliyorum fakat görüntü gelmiyor.Tv’ye bağladığımda bir sorun yok,hdmi kablosunda bir sorun yok,monitöre pc bağladığımda da bir sorun yok fakat ps4-monitör ikilisi olunca böyle oluyor araştırdığım kadarıyla buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar olmuş kimisi fişi çekip takınca kimisi güvenlik modunda başlatınca düzeltmiş fakat ben bir türlü çözemedim..Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlattıklarına göre sorun ps4 ün yaptığı çıkışta. pcde çalıştığına göre bir çözünürlük sorunu veya rgb sorunu yaşıyor olabilirsin. PS4 çözünürlük çıkışının monitörün maksimum çıkışıyla aynı olduğunu teyit et. Bir de rgb açıksa kapat, kapalıysa aç öyle dene bakalım.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi uyguladım bir değişme olmadı maalesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ps4 ile bende eski asus vn 247 h monitörümde böyle sıkıntılar yaşamıştım. Samsung tv aldım rahatladım şükür. Monitörümdeki problemde Bütün fişleri çekip 2 dk bekleyip takınca sorun düzeliyordu. Yalnız bende ne ses ne görüntü geliyordu ya da görüntü flashing yapıyordu. Yani gidip geliyordu. Geçenlerde nette bir haber vardı yeni versiyon güncelleme ile ps4 pro ve monitörlerde görüntü problemi yaşanmış yoğun bir şekilde. Bir araştırın derim. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 27 Mayıs 2018; 18:25:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.