< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1301. sayfa)

-
-
PS Now'dan denemek icin indirmistim. 10 dakika icinde sildim sanirim. Oyunun zorlugundan ziyade sanki PC'de klavye mouse ile oynamak icin yapilmis gibi. PS'de kontrolu zor geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek paket mi? Yetti artık yav iptal ediyorum plus'u bu ne ya bir tane adam akıllı oyun verin zaten store dan alamıyoruz...
-
Yok ek paket yok online modu dalga mı geçiyorsunuz arkadaş ya
-
ek paket hocam multi 4 kişiye kadar coop oynanıyor. ana oyunla bir alakası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten verdikleri oyunlar psnow ogunlari ordan kaldirip buraya ekliyorlar sony garip olmaya basladi
Legends deneme sürümü çıkıyor. Bir hata mı var?
-
Şurada açıklamışlar. "Trial" yazıyor fakat indirdiğinizde standalone tam sürüme sahip olacaksınız diyor.
-----
Update: When redeeming Ghost of Tsushima: Legends, you may see it labeled as “Trial.” Please click through to download – you will receive the complete standalone version of Ghost of Tsushima: Legends.
-
Trial olan ile birlikte oyun sürümü seçmek için üç noktaya bastığımda Unlock diye bir sürüm vardı, ne olur ne olmaz onu da aldım
Aynen, eklentiler kısmında o da varmış. Onun da linkini atayım.
-----
Ghost of Tsushima: Legends (Unlock)
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTLEGENDSMODE
-
Tsushima full oyun sanırım ya. Bildiğin oyun başladı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl düz oyun da dahil mi? Yoksa sadece legend mı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla normal oyun başladı. Şimdi eski full save dosyam vardı onu atıp deneyeceğim. Acaba sadece girişimi oynatır sonra ilerler mi anlayacağız.
Eski save dosyamı yükledim. Gayet açıldı oyun geziyorum. Oyun full çıktı hakkaten. Sony'den beklemem o yüzden hala şüphelerim var :)
reddit de baktım.ps4 sürümünü bedava vermişler.
-
Geri alabilirsin aboneliği :))
Neyin?
Ghost of Tsushima
-
Beyler bu legends sürümü ana oyun içeriyor mu?
Oyunu başlatırken “Deneme Sürümünü Oyna” yazıyor. 😳 PS5 sürümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 2 Mart 2022; 17:43:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X