Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.866
Cevap
570
Favori
1.622.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ps4 versiyonu indiriyorum ps5 versiyonda deneme sürümü yazıyor gerçekten de ana oyun dahil mi şimdi boşuna inmesin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Full save dosyamla açtım ben.. ps4 ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 2 Mart 2022; 18:24:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Hocam sizin indiridiniz ps4 versiyonu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Ben de direk legends açıldı hocam ekstra bir şey mi yapmak lazım nasıl oldu sizinli ? Ps4 için.

• Ps4 sahiplerine full sürüm verilmiş olabilir mi ?
    Şu ana kadar 1 kullanıcı ps4 ile denemiş full diyor
    1 kullanıcı ps5te ps5 sürümünü denemiş legends diyor.
    Deneyenler cihaz ve sürüm olarak sonucu yazabilir mi ?
    Bide nerden anlıyoruz legends mi yoksa full mü ona göre ben ps4 sürümünü yüklicem

Ps5 sürümünde deneme sürümü yazıyor
    Ps4 sürümünde bonus içerik yazıyor.
    Ps4 sürümü 7.381 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candy_Man -- 2 Mart 2022; 19:39:12 >
  • saykohakan kullanıcısına yanıt
    oyuna gelince sagda ...( 3 nokta) olannyere tiklayip surum sec diyince ps5 ve ps4 surumleri gozukuyordu, ikisinide indirmeye aldim sonucu yazarim
    ps5 surumu 60 gb
    ps4 surumu 40 gb civwri bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 2 Mart 2022; 19:40:13 >
    Legends'i ps4 ve ps5 için ayrı ayrı ekledim kütüphaneye. Ek olarak unlocked diye birşey daha vardı onu ekledim. İşlemleri telefondan browser ile store'a login olup yaptım. Cihazdan kütüphaneye girip direk indir dedim.

Eğer deneme olsaydı eski save dosyam açmazdı diye düşünüyorum. Başta deneme olabilir düşüncesiyle eski save yükledim onunla da açabildim.

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Önce 8 gb ps4 sürümünü yükledim.
    Şimdi ps5 sürümünü indir deyince 60 gb falan oldu. Bakalım merakla bekliyoruz :)

• Candy_Man C kullanıcısına yanıt
    oyunlarin acildigi.gun bende uygulamadan hem.ps4 hem ps5 surumunu kutuphaneye eklemistim bende ps4 surumu 40 gb, acaba bir hatami yaptilar, cunku redditte gordum.ps4 tam.oyun die sizde neden 8gb indi.

Valla anlamadım. Şu kargaşadan full sürümü kaçırmak bana nasip olacak sanırım :):)
    Ps5 sürümü neden 60 küsür gb acaba ?

Ben de ps4 sürümü 40gb indirdim ama legends açıldı direk

oyunun kendisi acilmiyormu, hadeya bosami indiriyoruz acaba

Bilmiyorum valla hocam arkadaş full oyun dedi diye sildim tekrar yüklüyorum 40gb bakalım nolacak

• İnternette baktım kimse full falan demiyor.Arkadaşta eski save dosyası olmasından kaynaklı bir durum olabilir.

Ya jeton yeni düştü. Bu kadar insan tersini söyleyince sorgular oldum. Öncelikle hep şüphede olduğumu belirterek özür dilerim. Önceki yorumlarda da bunu belirtmiştim :/

Bir arkadaşın hesabını benim makinemde aktif etmiştim. Uzun zaman oldu aktif olduğunu bile unuttum. Arkadaşın hesabında oyun çok önceden satın alınmış. Haliyle plus'ın verdiğini indirince direk diğer oyunun lisansını çekiyor. Şimdi farkettim. Zamanınızı aldıysam kusura bakmayın..

Yani böyle olduğunu düşünüyorum ama eve gidince o heaabı deaktif edip tekrar deneyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 2 Mart 2022; 21:9:25 >
  • PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

Legend i kütüphaneye ekleyince ana oyunuda ekledi PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Hocam dur ortalık karışık zaten ya :)
    Bende de şu an sadece yönetmenin sürümü ücretli diğerleri kütüphaneye eklenmiş görünüyor. İniyor bakalım ne çıkacak.

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

40gb indirmeye başladı ama durdurdum net yavaş halk isyan eder evde yatınca açarım sabaha kadar iner artık PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

• Bende 48gb gözüküyor ps4
    Full mü bu sürüm şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı logo bende de görünüyor o şekil indirdim zaten direk legends açtı full oyun değil . En azından bende değil

• 
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.