Geçen bir yerde Nisan ayı için nioh 2 , marvel avengers ve saints row 4 haberi görmüştüm ama sayfayı bulamıyorum şu an. Nioh 2 now dan kaldırıldı yakın zamanda , ilk oyunda plus la verilmişti. Bir ihtimal doğru olabilir diye düşünmedim değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1304. sayfa)

-
-
Nioh 2 aylardır beklediğim bir oyun.
Kendi adıma mükemmel olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aylık totemimizi yapalım
-
Aldığım tonla oyunu plus verdi. Bunu da verir diye diye 22 tlyken bile almadım inat edip. Ps4 ün ilk oyunlarından ben ps5 e bile geçtim hala vermedi. Şimdi 349 tl , indirimde 90 lara falan düşüyor anca :D Yoksa zaman geldi mi o gün bugün mü güneş ufuktan şimdi doğacak mı :P
-
Biri ücretsiz bu oyunu verse kabul etmem o derece inat ettim.
Plus'a ya gelecek ya da gelecek
Ahaha :D Emek var emek o kadar beklendi :P
-
oyunun konusu nedir onu bile bilmiyorum ps4ü alalı 4-5 sene oldu heralde ozamanda bu konuda konuşuluyordu verirler heralde yakında dedim. hala bu oyun konuşuluyor arada 20tl falanda oldu sanki hiç merak etmediğim oyuna ben bile yükseldim gelsin artık :)
-
Şaka bir yana ama bu tip takıntılar yapmamak lazım. Artık 122 TL’ye düşüyor. Uygun fiyat görüldüğü zaman değerlendirilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl bomba benim nioh 1 i verirler diye indirimdeyken almamış olmam ama aslında 2019 da verilmiş olması
Selamlar
yurtdışındayım ve burada ps5 alma fırsatım oldu. Ps plus hesabım Türkiye deki ps4 üme bağlı. Yeni Playstation da yurtdışındayken Türkiye psn i ile girebilir miyim? Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Umarım doğru konuya yazıyorumdur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet girersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ayki sızıntıdan ses yok mu
-
Nisan oyunları normalde aciklanmasi gerekmez miydi? Yine çöpleri dayamasalar keşke
Ayda 10 tl ye ne bekliyosun hocam? Bence fiyata göre normal ideal oyun veriyorlar. He Elden Ring, God of War Ragnorok falan bekliyosaniz bilemem.
Önümüzdeki çarşamba açıklanır hocam
-
-
https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/
Ne bu
Playstation ın spartacus kod adlı ps plus ve ps now ı birleştirmesi hakkında bilgiler var hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X