PS5 versiyonunu indirdim. Deneme sürümü. Trophy listesi açılmadı. Girişte Legends moduyla başlıyor. |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1303. sayfa)

-
-
Ps5 versiyonu indirdim legends açıldı. Ana menüye git dediğmde directors cut satın al diyor.
Ps4 sürümünü buldum şimdi. Onu indiriyor 40gb. Ama ondan da umudum yok çünkü bunda da deneme sürümü yazıyor. İnsin sileriz napalım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 dakikaya netleştiriyorum konuyu şu hesabı deaktif edelim bakalım ne olacak..
Satın alınan hesaptan kaynaklıymış. Deaktif edip açtım. Sadece Legends açılıyor.
Boyut olarak oyunun tamamını indiriyor demekki. Ama net olarak sadece legends :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 2 Mart 2022; 21:52:15 >
PS4 sürümü belki iniyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bu oyunu oynamışsın, o zaman bu oyuna zaten sahipsin demektir. Bu yüzden full sürüm olarak görmüşsündür belki? Oyuna benim gibi hiç sahip olmayanlar deneyip yazarsa sevinirim. Hiç ihtimal vermiyorum ama kazara belki tam sürüm verdilerse indirip oynayalım.
Edit: yukardaki son mesajını şimdi gördüm. Dedğm gibiymiş demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mart 2022; 22:27:22 >
Aynen hocam sahip değilim. Zamanında oynayıp satmıştım. Diğer hesapta da varmış ordan gaza geldik :)
Aslına bakarsan Legends’in kendi trophyleri var ama bu sürüme özel trophyleri kırptılar demek ki
PS4 sürümü, ilk defa oynuyorum, sadece Legends oynanabiliyor bende.
-
Adamlar tam sürüm oyunu niye versin? Emin misin? Sana güvenip PS4 versiyonunu indireceğim.
-
Ben de ps4 40gb indirdim sonradan da 8gb daha indirdi legends açıldı ana hikaye açılmadı bu işte bir gariplik var
Ben de çözemedim bu işi. Ps plusta değil satın alınanlarda gözüküyor kütüphanede. Daha önce ps4 de cd ile oynayıp bitirmiştim. Hesaba bir kayıt geçti herhalde. Legends ekliyorum ama kütüphanede full oyun görseli var. Legendsı eklerken de ps5 sürümünde deneme yazıyordu tam çorba. İndiriyorum iki versiyonu da. Bakalım.
-
Dün indirdim kurdum legends açıldı. Şimdi yeniden indiriyorum. Bu sefer app den başlattım bakalım ne olcak. En fazla sileriz yine :))
Daha önce cihazda başka bir hesapla falan hiç kurmadın dimi oyunu? Bi arkadaşta ilişkili hesap olduğundan full yüklemişti önceki yorumlarda.
O sec hesap şu an konsolla ilişkili mi ?
arkadaslar linc yicem biliyorum.ama cok ozurdilerim, o hesap suan bende pri olmus ancak oyunu kendi hesabimdan indirmisim.demekki orayi gormus, gercekten herkese yardimci olmak icinn yazdim ama hata bende tekrardan ozu. bundan sonraki okyacak arkadaslari yanlis yonlendirmemek icin onceki yazilarimi siliyorum kusura bakmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 3 Mart 2022; 17:54:35 >
Olsun heycan oldu :)
Bu ayki oyunlar nasıl oynancak kalitede mi
-
Valla Nisan sonu bitiyor plus hep 1 senelik yeniliyordum. Almayacağım artık. Dandik yapımlar gelmeye başladı.
Sony sızıntılara önlem aldı galiba.
Ses seda yok kimseden bu konu hakkında.
Her ay 3 4 tane garip oyunlar vereceğine, koleksiyona 1 tane sağlam oyun katsan çok daha iyi olur be Sony.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X