Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.866
Cevap
570
Favori
1.622.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha onceden ps now ile indirdigim ve daha sonra plus ile kutuphaneye indirdigim oyunlardan 2k battle ve wreckfwst, birde bugun gelen curse of dead oyunu indirmeme ragmen plus kutuphanemde gozukmuyor, bu sorunlarla karsilasan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 3 Mayıs 2022; 13:16:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tribes of Midgard tek kişi oynanır mı yoksa illa multiplayer odaklı mı?

PC'den birkaç video izlemiştim hoşuma gitmişti ama tek kişi gelişemiyorsak bulaşmayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar indirmeye açıldı bu arada, konuda yazılmamış.

• 3 maç dayanabildim fifa ya. Sildim sonra. Oyuncu kitlesi çok toksik. Yapay zekaya karşı oynayayım desen yapay zekası saçma sapan. Nba2k yapay zekası daha başarılı. Onu verseydi keşke. Yada önümüzdeki aylarda verse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben oyun hızını genelde düşürüyorum ve zorluğu en üst seviyeye çekerek oynuyorum. Böyle yapınca animasyonlar sapıtmıyor ve gerçeğe yakın bir maç keyfi ortaya çıkıyor.
    Çevrimiçi yönünde var olan kitlesi için dediğinizde haklısınız.

• Arkadaşlar fifa 22'yi ps4-ps5 versiyonlarıyla mı verdi Sony.
    Siteden giriş yapıp ekledim,cihazı açınca kütüphanede göremedim. Ps5 versiyonuymuş meğer. Ps4 versiyonunu cihazdan girip ekledim.

• Fifa 22 için Ps5 ve ps4 ikisini birden eklemek isteyen webten ayrı ayrı kütüphaneye eklemesi gerekir. Herkesin bilgisi olsun.

Cihazdan eklerseniz hangi cihaz ise o versiyon kütüphaneye eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 3 Mayıs 2022; 20:29:7 >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Siteden ekleyip kütüphanede göremeyimce hafif kıllandım ama meğer durum sizin dediğiniz gibiymiş.

• Ben Ps4 pro 2018 den beri fifa 18 oynuyorum oyun hareketli gerçekçi grafikleri renkleri herseyiyle güzel fifa 22 çok kötü geldi sebebi nedir boyut olarak da düşük fifa 22 de top da kocaman normalin üstünde

• punkerem kullanıcısına yanıt
    Ben de 20'den geçtim,bahsettiğim hız ayarını yapmama rağmen animasyonlar yine de sapıtıyor. Oyuncular kayıyor gibi hareket ediyor.
    Alışmak lazım.

• Fifayı 2016 da terk etmiştim ve ne kadar haklı olduğumu fifa 22 yine kanıtladı.
    3 online maç ve 1 ŞL turnuvası yapıp sildim hasta olursunuz momentumdan.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Ben pes ciydim ve fifa neredeyse hiç oynamamış olarak kabul edebilirsiniz. Fifa22 yükleyince iyiki de oynamamışım dedim. Gerçekçilik akıcılık yok. Sadece volta ve manager için yükledim ama değmiyor. Kaliteli bir manager oyunu bulamadık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski FIFA dan eser yok. Online sezon da çıldırmamak elde değil. 3-0 maçı önde götürüyorum, rakip 2 kırmızı yemiş, direkleri ve kaleciyi dövmüşüm yaklaşık 26 şut ve %90' ı kaleyi bulmuş.

Sonuç olarak maçı 4-3 kaybeden ben oluyorum. Virgil V. Dijk, Servet Çetin' den hallice oluyor. Bu momentum saçmalığı yüzünden uzun zamandır severek oynadığım FIFA' yı terk edeceğim.

Bu bahsettiğim olay para verip satın aldığım FIFA 20 oyunu. Zaten o kızgınlıktan dolayı 1 kuruş para vermem dedim ve plus hediyesini indirdim. Değişen hiçbir şey olmamış. Yine online sezonda saçma sapan kaçan goller ve saçma goller yemem. Aldığım galibiyetten bile haz almıyorum. Çünkü aynı şey karşı rakibe de yapılıyor. Çok kötü oynadığım maçı farklı kazanmak gibi...

• Hazirandan dedikodu yok mu gençlik ?

• Haziran oyunları sızıntısı (kesin değil, bir iki site yazmış.)

• Nickelodeon All-Star Brawl (PS5/PS4)
    • God of War (PS4)
    • Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4)

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yahu god of war zaten plus üyeliği olana bedava yaa deli eder bunlar adamı 😡

• Thathurts kullanıcısına yanıt

nasıl bedava ?

• Plus alınca plus collection a sahip oluyorsun ps 5 de , ondan bahsediliyor. Dolayısıyla GOW Plus Collection ın içinde olan oyunlardan

• Zaten bedava olan oyunu tekrar bedava verip tarihe geçecekler sanırım

• 
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.