Bildirim
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1308. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Parayı ağaçtan toplamakla ne alakası var? Öyle bir yeteneğim olsa zaten isterse 5000 TL olsun yine koymaz.
Mevcut şartlar için bu fiyatlar uygun. Çünkü paramız “çöp”. Üzerindeki Atatürk resmi hariç bir değeri kalmadı maalesef.
Multiplayer için para verilmesi evet çok saçma. En azından bu olayı kaldırabilirlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşlik bölümünde fifalar havada uçar şimdi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıllık psn aboneliğim geçen ay bitti. Sırf fifa için 1 aylık üyelik yapsam kütüphaneye ekleyebilmek için ve daha sonra Haziran da ki yeni sisteme dahil olsam eskiden psn ile aldığım oyunlar yine aktif olurlar mı? Yeni sistemi pek anlamadım çünkü. Üyelik türüne göre aylık oyun mu verilecek yine yoksa bir oyun havuzu mu açılacak acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Plus ile eklediğin oyunlar plus'ı yenilediğin sürece senindir. Yani sorunun cevabı evet.
Peki dediğim yeni sistemde eskisi gibi aylık oyunlar mı olucak yoksa oyun havuzu mu
Bildiğim kadarı ile üyelik sistemine göre değişecek. Eski sistem tüm paketlerde var. Üst paketlerde havuz mantığı olacak.
Aynen dediğiniz gibi ilk paket eski sistem, 2 ve 3 havuz.
Aylık verilen oyunlar havuza dahil mi edilecek? Yoksa bir ay sonra geri mi çıkartılacak?
-
3 yıllık plus üyeliğim bitti. kasımda 160 a kaçırdım süresinde alamadım. Tekrar ne zaman iner bilgi var mı?
-
Belli olmuyor.
Her haziranda indirime giriyor.
Xbox ta fm var ama nedense ps4te yok, olsa bende alacağım.
Teşekkürler hocam
Oyunlar indirmeye açıldı mı arkadaşlar?
Yarın diye biliyorum.
İlk salı günü indirmeye açılıyor olması lazım
Oyun arama bölümünde 1 gün önceden erken ekleyebiliyoduk
Şimdi yok neden acaba
Bir ara PES'i verip vazgeçmişlerdi son anda FİFA'da öyle olmaz inşallah. Bayramda verse iyiydi.
-
Öyle bir şey olmaz sanmıyorum. Ben de bugün indirir oynarım diye düşünüyordum, yarını bekleyeceğiz artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X