Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.866
Cevap
570
Favori
1.622.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crash bandicoot 4 güzel oyunmuş oynadım sevdim, Ancak Ps1 zamanındaki Crash oyunları kadar tat veremedi.

• efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

Hiç 1 Oyun Ps 1 Zamanındaki Tadı Heyecanı Vermiyor Hocam Zaten :)

• Ağustos belli mi acaba

• Yakuza: Like a Dragon geliyormuş Ağustos'ta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni plus oyunları ağustosun kaçında sisteme düşer?

• - Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS5 / PS4)

- Yakuza: Like a Dragon (PS5 / PS4)

- Little Nightmares (PS4)

Hayırlı Olsun fena oyunlar değil. 

• Arkadaşlar selam, bir ay önce Xbox Series X'imi satıp 2 gün önce Playstation aldım. Bugün kurmaya vakit bulabildim. PSN Deluxe ve EA Play almak istiyorum yıllık. Xbox'ta ucuz Game Pass alma yöntemleri vardı, PS5'te de böyle yöntemler var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Arkadaşlar selam, bir ay önce Xbox Series X'imi satıp 2 gün önce Playstation aldım. Bugün kurmaya vakit bulabildim. PSN Deluxe ve EA Play almak istiyorum yıllık. Xbox'ta ucuz Game Pass alma yöntemleri vardı, PS5'te de böyle yöntemler var mı acaba?

Uzun süreli yıllık alacaksan örneğin 5 yıllık, o zaman Essential'i 5 yıllık aldıktan sonra en son işlem Deluxe'ye yükseltebilirsin. Uzun süreli alımlarda bu şekilde daha ucuza geliyor. EA Play'i ise genelde indirime girince alıyoruz. Şuanda mesela 1 aylık 12 TL. İndirim 4 Ağustos'ta bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Temmuz 2022; 1:59:20 >
  • Valiant Hearts oyunu icin tesekkurler. Ubisoft ayni ruhsuz, vasat alti oyunlari allayip pullayip onumuze surmekdense keske boyle oyunlara daha cok yatirim yapsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

Her ayın ilk salı günü diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 30 Temmuz 2022; 20:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam psn plus extra yı aynı anda ps4 ve ps5 te kullanabiliyor muyuz acaba

• ardakalan16 A kullanıcısına yanıt

Aynı anda derken, hem PS4’te oyun açık, hem de PS5’te aynı anda oyun açık olacak şekilde mi soruyorsun?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

psn kardeşligi gibi

• ardakalan16 A kullanıcısına yanıt
    Tek hesap ile iki cihazda ayni anda online olamazsiniz.

• Arkadaşlar ps plus ı kardeşlik ile kullanıyordum. Bende hesap pri olarak kurulu ; sahibi ise kendi hesabından oynadığı için sec olarak yüklü.

Deluxe e güncelledik üyeliği. Kardeşliği aynı şekilde devam ettirebiliyor muyuz ? Onun indirdiği oyunları ben de indirebiliyor muyum kionun hesaptan kütüphanesine girerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick_77 -- 14 Ağustos 2022; 17:47:50 >
  • Maverick_77 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Plusdaki gibi aynı şekilde kullanabilirsin. Verilen oyunları onun hesabina girip indirebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Stream yapilan oyunlari sadece sec sahibi oynayabilir. Indirilebilir oyunlar ise ayni eskisi gibi

• Teşekkürler bilgi için @macrinius , @AX400

Deluxe üyrliğini yeni başlattığımız için mi nedir bilmiyorum ama aylık oyunlar 3 tane görünüyor. Yakuza : Like a Deagon , tomy hawks pro skater ve little nightmares. Diğer 9 oyun yok, diğer yakuzalar metro exodus vs

Bunlar indirime açılmadı mı?

Gördüğün 3 oyun essential üyeliğin oyunları, onlar her ayın ilk salı günü içerisinde eklenir.

Diğer sorduğun oyunlar ayın 16’sı (bugün) içerisinde eklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Gördüğün 3 oyun essential üyeliğin oyunları, onlar her ayın ilk salı günü içerisinde eklenir.

Diğer sorduğun oyunlar ayın 16’sı (bugün) içerisinde eklenecek.

Teşekkürller. Kontrol ederim bugün yarın.

• 
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.