< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1312. sayfa)

-
-
PS3 oyunları USA veya bazı Avrupa ülkelerinde var.
-
Kardeşlik sistemi nasıl olacak bu sistemle. Benim hesap ps kardeşimin cihazında ana hesap. Benim hesaba alıyoruz ama tüm oyunları. Hem ben hem de o oynayabilir miyiz yine aynı anda oyunları. Yoksa illa onun da mı kendi hesabı adına plus alması gerekiyor. Eski sistemde sırf benim hesapta plus olmasına rağmen o da oynayabiliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemede oynadığımız save dosyası oyunu alınca geçerli olur mu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Hadi hayırlı olsun hepimize, 1 senelik deluxe aldım bende.Deneme sürümü olayi cok guzel olmuş Forbidden West i bu sayede deneyimleyecegim, resmen makinede yer kalmadi 🙂
Bilgisi olan arkadaslar; ps3 stream oyunlari belirli bir bolgeye mi ozel cunku ben bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pushsquare’nin verdiği bilgiye göre oyundaki ilerlemeler ve kupalar oyun satin alinirsa aktarabiliniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 23 Haziran 2022; 11:13:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzelmiş o zaman.
Delux pakete bayıldım ya.
Sorularım var dostlar;
* Aralık 2025'e kadar plus üyeliğim var. Bunu yükseltirken 3,5 senelik seçeceğim paket farkını alacaklar değil mi? 1276 gün için 405 ve 545 TL çıkıyor bende
* Ekstra kütüphanesi güncellenecek mi yoksa sabit bir içeriği mi var?
* Essential pakete gelecek aylık oyunlara Ekstra paketiyle erişebilecek miyiz?
1- Evet, o çıkan farkı ödemelisin, yoksa essential’de kalırsın.
2- Evet, güncellenecek.
3- Evet, essential’in aylık verdiği oyunlara tüm paketler erişebilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Haziran 2022; 21:22:39 >
Plus ı 1 kademe yükselttim, klasik eskiler bana lazım değil ondan onu almadım.
2 yıldan fazla süresi olan plus hesabımı 317 liraya yükseltti
Geldiği gibi Deluxe'e yükselttim ve kafadan 5-6 tane oyunu indirme listesine aldım. Gayet güzel görünüyor. Gamepass ile güzel ikili oldular.
-
1 senelik deluxe e ulaşamadım nerden alabilirim? şu an 3 aylık essential var 3 aylık deluxe pakete dönüşüyor sadece. essential üyeliğim bitince 1 senelik deluxe seçeneği çıkar mı?
-
Kardeşlik sistemi aynen devam değil mi? Hem kardeş hem de ben aynı oyunu aynı anda oynayabiliyoruz hala onda bir değişiklik yapılmadı değil mi?
Evet hocam aynı.
Ps5 konusunda biri gta 5 oynarken uygulama askıya alınıyor kardeşlikte diye fotosunu atmış. Büyük ihtimal primary-sec yanlış ayarlanmıştır yazdım ben de. Ancak şüpheye düştüm benim ps kardeşi de yazlıkta deneyemedik kardeşlik durumunu. Dedim acaba farkında olmadan değişti mi artık aynı anda oynanmıyor mu oyunlar vs vs diye. Teşekkürler cevap için
Temmuz ayının PS Plus Essential oyunları sızmış, PS Plus Premium üyelerinin listesi ayın ortasında açıklanacak.
-Crash Bandicoot 4: It's About Time (PS4/PS5)
-The Dark Pictures Man Of Medan (PS4)
-Arcadegeddon (PS4/PS5)
-
Man of Medan’ın aylık Plus versiyonunu kütüphaneye eklerken inşallah sorun çıkarmaz. Plus Deluxe ile kütüphaneye eklemiştim. Ama tabii deluxe’deki kalıcı değil. Zaten sahipsiniz demez inşallah. EA Play’de böyle oluyordu. Umarım düzeltmişlerdir.
Bu olay böyleyse sıkıntıymış. O zaman oynamayacağımızı eklemeyelim hemen. Gerçi çoğunu eklemişimdir ilk hevesle.
-
Plus kutuphanesinden 3 adet indie öneriyorum, mutlaka denemenizi tavsiye ederim oynamadiysaniz.
-Valiant Hearts The Great War
-Deadlight; Directors Cut
-Redeemer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekran görüntüsü aldım. Sağol.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X