Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende FEZ den umutluyum bakalım. Umut fakirin ekmeği :)) ajitasyonumuda yaptım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hali hazırda online oynamıyorumm 1 ay daha erteleyeyim plus almayı.
  • şaka gibi oyunlara devam Crysis hariç diğer oyunları download list e bile almaya gerek yok
  • Vay arkadaş.
  • Metal gear solid tam bir facia, bu verdikleri oyunlara razıyım yeter ki onu vermesinler.

Knack i satın almamak için zor tutuyorum kendimi, bu ay da vermediler. Knack ı mutlaka plus ile verecekler diye satın alıp oynamamak için 2 aydır sabrediyorum. Pek umudum yok ama umarım Eylül de verirler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Fez veya Flower bu ikisinden biri gelecek bence.

Demiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaaantr

Metal gear solid tam bir facia, bu verdikleri oyunlara razıyım yeter ki onu vermesinler.

Knack i satın almamak için zor tutuyorum kendimi, bu ay da vermediler. Knack ı mutlaka plus ile verecekler diye satın alıp oynamamak için 2 aydır sabrediyorum. Pek umudum yok ama umarım Eylül de verirler,

Tamam oyun kisa ama onun disinda neyini begenmediniz ki? Phantom Pain oncesi yapabileceklerini gostermisler ne güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: kaaaantr

Metal gear solid tam bir facia, bu verdikleri oyunlara razıyım yeter ki onu vermesinler.

Tamam oyun kisa ama onun disinda neyini begenmediniz ki? Phantom Pain oncesi yapabileceklerini gostermisler ne güzel.

Demo olarak da gösterebilirlerdi yapabileceklerini. Çok kısa bir demo-oyun için fiyatı da yüksekti. Ayrıca oynadığım şeyden pek bir şey anlamadım ve zevk de alamadım. Tabii bu benim görüşüm zevkler tartışılmaz ama benim gibi düşünen çok sanırım. Bunu oynamasaydım phantom paini alırdım ama şimdi kararsızım.Bu demo oyunun bana yararı değil zararı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 30 Temmuz 2014; 21:29:57 >

• 100 tl para verdim, onlinede oynamıyorum hala adam gibi oyun bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ekime kadar sabredelim bakalım, Driveclub ile birlikte verilen oyunlar AAA kalitesine çıkmazsa işte o zaman eleştirme hakkımız olacak. Bekliyoruz.
  • Fez'e sevindim açıkçası bence son 3-4 aya göre şükredilecek bir oyun vermişler..Gerçekten kaliteli bir bağımsız yapım.Gönül ister ki bir bağımsız oyun + AAA oyun verselerdi mesela Knack + Fez çok daha güzel olurdu ama bu ilk 1-1,5 yıl alette para verip alabilecek oyun bile bulamazken PS Plus'ta verilecek ücretsiz oyun bulmak çok daha zor bir iş,MGS falan bekleyenler var Ben beklentiye girmemiştim sevindirdi beni denemek istediğim bir oyundu.
  • Bu be la bu ay da kayda değer bir ps4 oyunu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Neyse ekime kadar sabredelim bakalım, Driveclub ile birlikte verilen oyunlar AAA kalitesine çıkmazsa işte o zaman eleştirme hakkımız olacak. Bekliyoruz.

Aga neden hep senin yorumları eksiliyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Neyse ekime kadar sabredelim bakalım, Driveclub ile birlikte verilen oyunlar AAA kalitesine çıkmazsa işte o zaman eleştirme hakkımız olacak. Bekliyoruz.

İşsiz PC kullancıları pusuda bekliyor. Acıları büyük olunca hayranları oluyor.
  • Ya tamam AAA kalitesinde oyun vermiyorlar bari Pixel Pixel atari oyunları gibide oyun vermesinler nedir bu böyle ya

• ps4 plus = piksel 4 plus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ps4 e beleş oyun vermesinler bari her ay düzgün bir oyunu %60 indirimli felan satın... Ps3 kullananlar plusı bırakırlar zaten bu gidişle... Ps4 ise multi için kullanırlar... Şaka maka önümüzdeki ay tetris gelir artık... Oda 10₺ verip cihazını alaan daha ucuza gelir plustan...

• Plus bu ay bitiyordu yenilemeye gerek kalmadı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 26 Eylül 2014; 19:16:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.