Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eksilenmenin nedeni eleştirecek hakkımız olacak demeniz.şu anda yok mu eleştirecek hakkımız?1500 liraya konsol alıyoruz verdikleri oyunlara bak şaka gibi
  • Ben zaten eleştiriyorum burada bu verilen oyunları, ancak bazı kişiler diyor ki "Oyun sayısı az ondan ondan". E peki ben de dedim o halde ekimden sonra da gelmezse AAA oyunlar o zaman tam olarak eleştirmeye hakkımız olacak. Olay o yani, şuan eleştirme hakkımız yok demedim. Ben de şikayetçiyim bu verilenlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 26 Eylül 2014; 19:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Neyse ekime kadar sabredelim bakalım, Driveclub ile birlikte verilen oyunlar AAA kalitesine çıkmazsa işte o zaman eleştirme hakkımız olacak. Bekliyoruz.

Aga neden hep senin yorumları eksiliyorlar?

İşsiz PC kullancıları pusuda bekliyor. Acıları büyük olunca hayranları oluyor.

4K 256 Fepese 64xaa kalitesinde eksi var yin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Neyse ekime kadar sabredelim bakalım, Driveclub ile birlikte verilen oyunlar AAA kalitesine çıkmazsa işte o zaman eleştirme hakkımız olacak. Bekliyoruz.

İşsiz PC kullancıları pusuda bekliyor. Acıları büyük olunca hayranları oluyor.

4K 256 Fepese 64xaa kalitesinde eksi var yin mi?

-8 olmuş.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Sende at la bi tane -8 az.
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Neden eksilendigini anladim kapa kapa
    Ben de eksiliyorum -10 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ellerin dert görmesin.

Verdim artını. Bizde böyle eksi atana artı veriyoruz.
  • quote:

Eyvallah hacı tam da ihtiyacim olan seydi gece gece iyi geldi
    Bu arada TLOU satmayi dusunursen pm at alirim senden

• PlayStation 4 çıkalı daha bir yıl olmamış, bu AAA hevesi nedir yahu? PlayStation 3'te verilen oyunlara bakın. Ya üzerinden yıllar geçmiş ya da yakın zamanda serinin yenisi çıkacak oyunların son oyununu veriyorlardı. İlk çıktığı zamanlarda üye toplamak için ki zaten topladıktan sonra, insanlar bir yıl ya da daha fazla süredir biriken oyunları oynayabilmek için uzatmaya devam ediyor, satış mantığı olarak bu tarz oyunlara döndüler. PlayStation 4'ün çıkacağı belli olduğu için PlayStation 3'e çıkan ve artık satışları düşen bir çok sağlam oyun geldi. Ama PlayStation 4 için bunu beklemek mantıksız olur. Zaten zorunlu bu sistem çoklu oyuncu oynamak için. En fazla, bir yılı doldurduktan sonra cihaz bir oyun patlatırlar. Hem cihazın satışı hem de Plus satışı artar böylelikle. Beklemeyin iyi oyunlar boşuna. En fazla işte Trine 2 tarzı, başarılı bağımsız yapımlar gelir.
  • quote:

quote:

Eyvallah hacı tam da ihtiyacim olan seydi gece gece iyi geldi
    Bu arada TLOU satmayi dusunursen pm at alirim senden

The Last of Us'ı PS3'te oynadım ben hocam ondan imzamda var. PS4 versiyonu yok. PS3'ü de sattım.

PS4'te yardırıyorsan PSN ver PM'den akalım.

• 3 aydır verilen plus oyunlarını indirmiyorum youtube dan bakıyorum çöp kalsın diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

3 aydır verilen plus oyunlarını indirmiyorum youtube dan bakıyorum çöp kalsın diyorum.

aynen ben de.

en başlarda siz oyundan anlamıyorsunuz, çok iyi oyunlar aslında diyenlerin sayısı da azaldı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

en başlarda siz oyundan anlamıyorsunuz, çok iyi oyunlar aslında diyenlerin sayısı da azaldı:)

Azalmasını ben ps3 konusundan ps4 plusın ayrılmasına bağlıyorum. Hem eski hem yeni nesili olup memnun olanlar genelde bu cümleleri kuruyorlardı. Belkide bana öyle geliyordu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Sanalda eksi basarak mutlu olan asosyal tayfa azımsanmayacak kadar var demek ki.

Eksi artı olayını bile büyütüp kafaya takan var. Ne oluyorsa eksi artı alınca? Alt tarafı sanal ortam her tarafı eksi olsa ne olur? Hatta aksine bana laf sokmaya çalışan tiplere gidip artı basıyorum ben eğlencesine. Yorumlarının tutulduğunu sanıp mutlu oluyorlar sonra.

eksiledim -13 oldun hayırlı olsun

plus üyelik sisteminden memnunum tek AAA oyunu ps3 ile veriyorlar. Ps4 ve Psv de 8 bite devam yaşasın 80's :)

• "1080p 60 fps 60$ olmazsa oynamayız aga" diyorlar.
    "aylık 8 tl veriyorum neden 100 tllik oyun vermiyorlar, kazıklıyorlar bizi, hain bunlar , vatan haini" diyorlar
    "kahrolsun kapitalizm, kandırdılar bizi, dolandırıldık, 8 tl haram zıkkım olsun" diyolar. abi bu başlıga her ay gülmek için geliyorum, 8 tl mi sırf bu başlıktan çıkarıyorum, oyunlar bedavaya geliyor
  • Verilen oyunları hep indirdim, indirmeye devam edeceğim. Maksat kütüphane zengin görünsün ama... Çöp üstüne çöp. Sırf bedava verilsin diye oyun yapıyorlar sanırım. Yap iki eski oyunu remake-remaster felan konsol şenlensin bari. (daha bize lou gibi sony)

Herhalde yakında oyunsuzluktan birbirimizi kesip biçeceğiz. Açlık oyunları başlasın :)

Benim derdim aslında ps+ beleşleri ile değil, ps4 oyun çeşitliliği ile ilgili aslında. Ps+ üzerinden mok atması kolay geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 31 Temmuz 2014; 10:01:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

Benim derdim aslında ps+ beleşleri ile değil, ps4 oyun çeşitliliği ile ilgili aslında. Ps+ üzerinden mok atması kolay geliyor :)

İşte bunu anlatamıyoruz ki hocam. AAA oyunlarının verilip verilmemesi değil benim derdimde. Zaten piyasada kaç tane oyun var ki. 30 mu 35 mi. Neredeyse tamamını satın aldım oynadım bir tek Knack kaldı. Yani plus killzone, bf4, Tomb Raider, İnfamous, Watch Dogs ve nicelerini plusa verse ne olacak zaten oynadım ? İndirmem bile cihazımda zaten var. Benim derdim verilen indie oyunları. Psnde olmayan oyunları ekliyorlar çeşit geliyor. E bu oyunlarda kalitesiz olunca indirmemizle kaldırmamız bir oluyor. Hatta hiç indirmeyen arkadaşlar var. Mesela bu ay ki Fez güzel zaten satın almayı düşünüyordum. Ama diğeri hani vermeselerde olur yani.

• Ben en azindan knack verilmesi taraftariydim insanlari hem plus almaya hem ps4 almaya tesvik ederdi fakat donanim olarak ustun konsol yapmalarindan biraz tekel davraniyorlar gibi tabi ps4te plus zorunluluguda yadsinamaz.

En azindan ps1 klasiklerini verebilirler diye dusunuyorum su oyunlardansa bir dino crisis veya crash bandicot olsa fena olmazdi

Birde ne olursa olsun yeni konsol almak risk isidir dogru durust oyun yokken aldi millet konsolunu en azindan onlari odullendirmek icin 6. Ayda bir aaa oyun verilebilirdi illa 3. Parti olmasina da gerek yok hadi killzoneda karli oyun diyelim knack tam plus oyunu ver herkesi memnun et sonra yine ver mercanary kingsi bilmem neyi.

Son olarakta mesela 8tl 10tl meselesi degil, verdikleri oyunun yarattigi memnuniyet, bazen bedava da yapsan prestij satmis olursun bu kadar kar odakli olmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Son olarakta mesela 8tl 10tl meselesi degil, verdikleri oyunun yarattigi memnuniyet, bazen bedava da yapsan prestij satmis olursun bu kadar kar odakli olmaya gerek yok

Bunu millet olarak idrak edemiyoruz. Mesela bu durum ps3 de de geçmişte böyleydi ps4 de de böyle olmak zorunda diye düşünüyor herkes. Yani alışmışlar bu şekilde katlanmaya farklı bir fikir ortaya atınca oturup düşünmek yerine hemen hakaret edip eleştirmeyi tercih ediyor çoğu kişi. Durup düşünmüyor. Bu her konuda böyle. Killzone, knack, mgs falan geçtim zaten bu süre zarfı içinde onların hepsini alıp oynadık yine indie versinler ama top10 indie versinler diye feryat ediyordum ama yinede anlayan olmuyordu. İlk aylar madem böyle oyunlar gelecek plus şekillendirilebilir diye bir fikir attım ortaya beni biranda linç edeceklerdi.
    O yüzden böyle gelmiş böyle gidiyor herşeye fit oluyor, ses çıkartamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 31 Temmuz 2014; 11:00:21 >

• Plus uyeligim bitmisti ve oyunlara gore almayi dusunuyordum ama bu ayda almicam plus.
    Onun yerine japonya psn hesabi acip 14 gunluk deneme aldim ve japonya psn de flowers oyunu plus ile ucretsiz veriliyor gectigimiz ay icin.Indirdim oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.